Последни Рецепти
Последни Статии

хороскоп 9 – 15 октомври

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 9 – 15 октомври 2006

Овните
През тази седмица Овните ще се ползват с повишено внимание от страна на околните, което ще им помогне да укрепят своя авторитет, да си намерят нови съюзници и делови партньори. На небето сега доминира знакът на Везните – това говори за това, че вие трябва да проявите гъвкавост в общуването, готовност да се отдалечите от обичайното си поведение. В същото време аспектът на Марс и Сатурн ще засили във вас такива полезни качества като търпение и упоритост, така че при необходимост ще съумеете да удържите своята позиция. Мнозина от Овните могат да разчитат на приятни вечери в компанията на близки и приятели, ползотворно общуване с роднини, нови познанства и впечатления. Всички дни, без понеделник, четвъртък и събота, са достатъчно добри за делови преговори, подредба на дома, решаване на разнообразни домакински въпроси. В неделя, когато Луната ще преминава през огнената стихия, ще можете да си починете добре, посвещавайки времето си на приятни и необременителни дейности. Пътувания, покупки, особено на кредит, а така същио и големи финансови операции през тази седмица не са препоръителни.

ТЕЛЕЦ
През първите три дни, особено в понеделник, за вас ще бъде по-добре да заемете изчаквателна позиция, вършейки само необходимото. Всякакви активни движения, извършвани в началото на седмицата, рискувате да се превърнат в напразно изразходване на сили, а преговорите с партньори най-вероятно ще опрат до разногласия от финансов характер. Затова пък в четвъртък вечерта, а така също и в петък, вие смело можете да се заемете с решаването на най-проблемните въпроси. Този период е подходящ за покупки, свързани с домакинството, както и за общуване с приятели и близки. Независимо от активния личен живот, вие ще трябва да се концентририрате върху работата и внимателно да работите с документите, за да не пропуснете нещо важно. Към новите предложения от страна на бизнес партньорите си е по-добре да пристъпвате пердпазливо – може би те ще се опитат да скрият от вас някаква важна информация. Събота и неделя ще дойдат с нови познанства, а така също и с известно напрежение в отношенията ви с роднини.

БЛИЗНАЦИ
За вас периодът ще бъде съвсем благоприятен – в края му мнозина от Близнаците ще имат чувствителни успехи в работата, а така също ще подобрят отношенията си с околните. Благодарение на влиянието на въздушната стихия, вие ще бъдете много подвижни и ще можете бързо да постигате поставените цели. Най-успешните ви дни ще бъдат вторник и сряда, когато Луната е във вашия знак – именно тогава трябва да се случат най-важните събития през тази седмица. Това време прекрасно подхожда за покупки, разширяване на кръга от познати, провеждане на отговорни срещи и преговори. Много от Близнаците ще съумеят да стабилизират своето положение в обществото, вземайки участие в светския живот. За четвъртък не следва да се планират важни неща – по-добре е да посветите деня на почивка и общуване. Съботата не е подходяща за обикаляне на магазини, особено ако става дума за хранителни покупки, затова пък неделята обещава да бъде успешна във всяко едно отношение.

РАК
Първите дни на седмицата ще дойдат с творчески подем, което по най-добър начин ще повлияе върху всички области в живота ви. В понеделник и вторник много от Раците е възможно да получат изгодни предложения от страна на бизнес партньорите си, както и добри новини от най-неочаквани източници. Този период е благоприятен за провеждане на срещи, преговори, финансови операции, но и за пътувания, предизвикани от необходимост в работата. По-скоро във втората половина на седмицата на преден план ще излязат семейни въпроси – Раците ще се заемат с подредба на дома, общуване с близките, покупка на разни дреболии за домакинството. От средата на четвъртък и плътно до събота, вие ще усещате явната подкрепа на звездите, която ще се изрази в интересни срещи и просто в разнообразни приятни събития. Може би ви предстои да станете главен организатор на някакво интересно мероприятие. В събота нараства вероятността от дребни травми, а така също и от конфликти на битова основа – проявете сдържаност и предпазливост. Със сериозни неща, включително и покупки, в този ден е по-добре да не се заемате.

ЛЪВ
Периодът обещава да бъде благоприятен – при условие, че сте стриктни и проявите достатъчно упоритост в решаването на текущите проблеми. Сега, когато влиянието на Сатурн помага на Лъвовете, вашият знак има добри шансове да постигне сериозен напредък в работата, да получи подкрепата на високостоящи покровители, да установи добри отношения с началството и представителите на властта. През тази седмица може и трябва да се заемете със здравето си, да устроите личния си живот и да решавате проблеми, засягащи кариерата ви. Много е възможно да ви бъде възложена ръководна роля в нов проект. Към всякакви задачи, особено ако са свързани с работа с документи, следва да се отнесете възможно най-отговорно. Внимателно проверявайте важните документи, бъдете в крак със събитията и предвиждайте ситуацията с няколко хода напред – ще бъде обидно, ако една единствена грешка зачеркне всички ваши постижения. Неделята е отбелазана от Луната във вашия знак и ще ви донесе празнична атмосфера, ще събуди във вас безгрижие и желание за весело прекарване на времето. Вечерта мнозина ще поискат да се повеселят в приятелска компания – важното е да не загубите чувството си за мярка.

ДЕВА
На Девите им предстои напрегнат, но заедно с това един напълно успешен период. Започвайки от понеделник, вашият знак активно ще се заеме с ангажименти от най-различен характер. Особено значение ще придобият въпросите, свързани с търсене на делови партньори, установяване на полезни връзки и подготовка на нови проекти. Много от Девите ще могат да завържат интересни познанства, получавайки при това важна информация, която ще отвори пред тях нови перспективи за развитие. Седмицата е благоприятна за пътувания, а така също за общуване с роднини и съседи. В края на седмицата дисхармоничният аспект на Меркурий и Нептун заплашва да внесе съществени усложнения в живота ви, провокирайки хората към конфликти и изостряйки противоречията в отношенията. Петък крие разнообразни разминавания, проблеми със сервизните служби. В събота и неделя е по-добре да не се занимавате с работа, а да посветите времето си на почивка и общуване. Избягвайте необмислени заявления – далеч не всичко от това, което можете днес да обещаете, впоследствие ще се окаже изпълнимо.

ВЕЗНИ
И през тази седмица Везните ги очакват най-благоприятни житейски обстоятелства. Аспектът Слънце и Сатурн ще помогне на вашия знак да се справи успешно с всички трудности в работата, да повиши своето професионално равнище, грамотно да планира по-нататъшната стратегия в действията си. В същото време контактът на Венера и Нептун ще спомага за изключително наситен светски живот. Очакват ви интересни познанства, общуване със света на изкуството, романтични срещи с любим човек. Някои от Везните ще преживеят началото на красива връзка, която ще окаже дълбоко и благоприятно влияние върху съдбата ви. Този период също така е много подходящ за покупки, посещения на културни мероприятия, ресторанти, и всякакви развлечения. Най-успешните ви дни ще бъдат вторник и сряда, а в петък и събота следва да отделите повече внимание на своите близки. Октомври явно симпатизира на вашия знак и в края на месеца вие сигурно ще откриете, че в живота ви са станали важни положителни промени.

СКОРПИОН
Седмицата ще бъде отбелязана с множество приятни новини, определящо за които е активността на Меркурий, Уран и Нептун. В същото време тя ще покаже и някои скрити проблеми, с решението на които следва да се заемете при първа възможност. В понеделник на много Скорпиони предстои да тръгнат на път, което ще им позволи да покажат своите най-добри делови качества. Вие имате всички шансове да повишите своя авторитет в очите на колегите си, а покупките и финансовите въпроси е по-добре да оставите за друг ден. Във вторник Скорпионите могат да разчитат на нови познанства, а така също на важни новини, които впоследствие могат да изиграят изключително важна роля. Не по-малко благоприятен ден ще бъде петък, а събота и неделя носят в себе си риск от всевъзможни загуби – внимателно следете всички важни документи и разни важни вещи. През тези дни не бива да се вземат никакви съдбоносни решения – вашите оценки ще бъдат крайно емоционални и необективни.

СТРЕЛЕЦ
През тази седмица на Стрелците им предсти да се заемат активно с въпросите на кариерата и финансовото благополучие, при това звездите им обещават значителни успехи на това поприще. Благодарение на аспекта на Марс и Плутон, мнозина ще съумеят да открият нови делови партньори, да сключат изгоден договор, да задействат голям съвместен проект. Вашият емоционален и физически тонус ще бъде чувствително повишен, което ще позволи на Стрелците да издържат значителното натоварване без съществено напрежение. Понеделник ще мине доста спокойно и без бързане, но вторник темпото на събитията вече ще започне да се ускорява видимо. Четвъртък не е много успешен ден, по-добре е да не се планират важни мероприятия. В събота вашата заетост може да предизвика известно недоволство от страна на близките у дома, поради което е възможно прескачане на искри. Затова пък всички останали дни ще бъдат крайно благоприятни и ще се увенчаят с добри постижения в най-различни сфери на дейност.

КОЗИРОГ
Събитията през тази седмица ще текат не толкова бързо, но в посока, изгодна за вас. Мнозина Козирози ще съумеят удачно да се разпоредят с парите си, да проведат успешни преговори с партньори, да си осигурят подкрепата на влиятелни лица и организации. Ключова роля за постигане на успех сега играе способността да се правят компромиси, умението да се изслушва опонента и в крайна сметка да се направи крачка към него. Понеделник ще премине много спокойно, а през следващите дни темпото на живот ще се ускори. Възможно е да се появят множество дребни затруднения, които са в състояние да ви скъсат нервите. Четвъртък и петък са много подходящи за покупки, решаване на семейни проблеми, а така също за съвместни обсъждания на планове за бъдещето. В събота е най-добре спокойно да се почива, отлагайки всички неща за другата седмица. Този ден ще донесе известно изостряне на емоционалните реакции, което може да усложни малко общуването с близките.

ВОДОЛЕЙ
През тази седмица вие лесно ще предразполагате към себе си най-различни хора, което ще ви помогне да решите успешно редица важни въпроси. Вашите способности, таланти и идеи ще получат висока оценка в очите на околните, вие самите обаче може да не сте особено доволни от резултатите от собствените си действия. Това се обяснява с малко по-завишените изисквания, които имате към себе си. В случай, че възникнат някакви непредвидени трудности, вашият знак може смело да разчита на помощ от страна на приятели, колеги и близки. Пътуванията, предприемани през тази седмица, обещават да донесат на Водолеите множество нови интересни впечатления и нови познанства. Занимавайки се с ангажиментите си, вие много ще импровизирате, променяйки свободно начина на действие в движение според развитието на ситуацията. Като цяло тази тактика е оправдана – при условие, че няма да се хвърляте от една страна на друга. Понеделник не е подходящ за покупки и решаване на финансови въпроси. Вторник и сряда са благоприятни във всички отношения, но още в четвъртък ситуацията ще започне постепеннно да се влошава – отнесете се към нещата с дължимата им отговорност, времето за експерименти е отминало. Почивните дни е най-добре да посветите на почивка и спокоен анализ на събитията от изтеклата седмица.

РИБИ
Понеделник и вторник са под влиянието на хармоничния аспект на Меркурий и Уран, благодарение на който много от Рибите ще съумеят да вземат редица успешни решения, да намерят нови делови партньори и покровители, да заздравят своя авторитет в очите на околните. Пътуванията, предприети през това време, обещават да бъдат успешни и не много обременителни. В личния живот също така са вероятни позитивни промени, свързани с разрешаването на едни или други проблемни въпроси. Първата половина на седмицата ще донесе със себе си множество нови идеи, които ще могат да послужат за основа на вашите бъдещи постижения. Във вторник на Рибите предстоят много интензивни преговори – заредете батериите на мобилния си и внимавайте в сметката си да имате достатъчно лимит. Четвъртък и петък са най-благоприятни и много удачни дни за Рибите. В петък сутринта ще пристигнат добри новини, свързани с успехите на някого от членовете на семейството ви. Почивните дни посветете на отдих, творчески занимания и четене на сериозна литература.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории