Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп октомври

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп месец октомври 2006

Овен
За разлика от не много продуктивния септември, този месец обещава да бъде доста успешен. Мнозина Овни ще съумеят да сключат изгодни делови договори, да намерят нови партньори в бизнеса, а така също и да напреднат в личен план. Заедно с това при решаването на най-разнообразни въпроси ще ви се наложи да проявите сериозна гъвкавост. Сега Марс е разположен във Везни, противоположно на вашия знак, затова става изключително важно умението оперативно да се променя тактиката, която използвате за една или друга цел. За да имате успех, ще ви помогнат стремежът към безконфликтно решаване на противоречията, способността да изслушвате и да вниквате в позицията на опонента. Няма да е излишно да се погрижите за своя авторитет, вземайки участие в светския и обществен живот. Към края на месеца с много Овни ще се случи нещо важно, било то начало на нова връзка или поява на примамливо делово предложение. С парите, особено едрите, следва да внимавате и да не влизате в съмнителни начинания. Най-успешни дни за вас са 6 и 7 октомври.

ТЕЛЕЦ
През октомври на Телците им предстоят нелоши успехи в работата, а така също разрешаване на някои противоречия в общуването с околните. Звездите сега явно са благосклонни към вас, което ще се изрази в комфортна атмосфера на работното място, добри отношения с колеги и приятели. Периодът е благоприятен за провеждането на важни срещи, завоюване на нови клиенти, преговори с потенциални партньори, а така също и за оказване на консултантски услуги. Доста неспокойна обещава да стане средата на месеца, когато Меркурий ще се окаже в неприятелския за вас знак на Скорпиона. През този период следва да се отнасяте извънредно внимателно към всякакви документи, които се каните да подписвате. Не вземайте прибързани решения – по-добре е още веднъж да проверите наличната информация, за да изключите по възможност вероятността от грешки. През втората половина на месеца, когато потокът от неотложни ангажименти постепенно секва, ви предстои да направите нещо, което отдавна сте отлагали. Най-вероятно става дума за възобновяване на роднински отношения. В личен план най-наситена ще бъде последната седмица на месеца. Със своите нагорещени страсти и емоции тези дни може би ще бъдат най-запомнящите се за цялата години. Вашите дни са 8-9 октомври.

БЛИЗНАЦИ
За вашия знак месецът ще протече съвсем успешно – благодарение на активното влияние на въздушната стихия, която ще даде на Близнаците добро настроение, ще ги направи по-общителни и активни. През първата половина на октомври, след 2-и, мнозина ще получат изгодни делови предложения, свързани с допълнителни доходи или с възможност за преминаване на друга длъжност. Този период добре подхожда за делови преговори, решаване на различни проблемни въпроси и търсене на нови пътища за развитие. В течение на целия месец вие ще имате достатъчно време за общуване с близки и приятели, а така също и за други форми на приятно прекарване на времето. Някои Близнаци ще направят успешни придобивки и изобщо ще могат доста добре да разпределят парите си. В края на месеца работният график ще стане малко по-напрегнат, при това мнозина ще трябва да се заемат с укрепването на здравето си. Тенденциите, набелязани през последната седмица на октомври, ще се развиват през по-голямата част на следващия месец. Вашите дни са 10-11 октомври.

РАК
През октомври на Раците им предстои плътно да се заемат с подреждането на дома си, с решаването на различни семейни въпроси, общуване с децата и любовния партньор. Ще си купувате различни дреболии, които ще направят дома ви по-уютен, ще се заемете с почистването и с някои размествания. Тази дейност е точно навреме, тъй като именно през октомври ви предстои да приемете в дома си някаква важна личност от висшите слоеве на обществото. Не е изключено подобни гостувания да бъдат няколко. За работа най-благоприятен е краят на месеца. Влиянието на водната стихия ще помогне на Раците да вземат редица удачни решения, продиктувани по-скоро от интуицията, отколкото от стриктен разчет. В същото време следва внимателно да се отнесете към всякакви документи, изискващи вашия подпис – подобни неща е по-добре да оставите за ноември, когато ситуацията ще се очертае по-ясно. Вашите дни са 12-13 октомври.

ЛЪВ
Този месец е благоприятен за търсене на бизнес партньори, а така също и за общуване с близките. При решаването на най-разнообразни въпроси ще ви помогне личното обаяние, умението ненатрапчиво да склоните опонента към нужния извод. Мнозина ще успеят да завържат перспективни вързки както в професионалната, така и в личната сфера на живота. Активното влияние на Сатурн спомага за лекото и бързо разрешаване на всички семейни проблеми. Изобщо през октомври вие смело можете да разчитате на здрав тил – в случай на неочаквани проблеми винаги можете да разчитате на помощта и подкрепата на своите близки. Към края на месеца някои Лъвове ще се заемат с подреждането на дома или офиса, с най-различни размествания, включително може да се стигне до търсене на ново помещение. В това не би следвало да възникнат особени проблеми, но и не бива да разчитате на бърз успех. Много е възможно замислените нововъведения да бъдат окончателно завършени едва в средата на ноември. Вашите дни са 15-16 октомври.

ДЕВА
За разлика от септември, наситен с нееднозначни събития и противоречиви влияния, този месец ще протече много равномерно и спокойно. Вие вече сте решили множество насъщни проблеми, и сега е настъпило времето да си починете и натрупате сили. Спокойният жизнен ритъм ще създаде в много от Девите усещане за емоционален спад, но той може лесно да бъде преодолян, ако те се заемат с обичайните всекидневни дейности. През октомври за вашия знак е важно с необходимата предпазливост да се отнесете към всякакви финансови операции – не влизайте в съмнителни начинания, пресмятайте последствията от своите стъпки. Ако интуицията ви подсказва, че съществува вероятност от измама, доверете й се и се откажете от сделката. Втората половина на месеца е твърде неподходяща за покупки, особено ако става дума за автомобил. Периодът е също така неподходящ и за смяна на жилището и преминаването на друга работа. Вместо това е по-добре да се заемете с придобиването на нови навици, умения, разширяване на кръгозора, обучение и друга умствена дейност. Вашите дни са 17-18 октомври.

ВЕЗНИ
Този месец, отбелязан с Марс и Венера във вашия знак, ще бъде изпълнен с множество важни и съдбоносни събития. В личния ви живот, както и на работното място, следва да очаквате сериозни промени, по-голямата част от които ще носят благоприятен характер. Вие ще бъдете изключително активни и амбициозни, което ще се прояви в стремеж да решите проблемите в движение, без каквато и да е подготовка. Най-напрегната ще стане втората половина на месеца. Много Везни ще получат изгодни делови предложения, ще съумеят да разширят своя бизнес, да установят перспективни контакти, да открият нови делови партньори. През този период вие ще водите оживени преговори с най-различни хора – може дори от други градове и страни. След 20-ти дните са много благоприятни в личен план – удоволствието от общуването с любим човек, приятели и близки ще повлияе благоприятно върху вашата работоспособност. Вашите дни са 20-21 октомври.

СКОРПИОН
Наред с ноември този месец обещава да стане за вас един от най-важните през годината. Вашият знак сега има прекрасната възможност да реши множество битови проблеми, да постигне значителни успехи в работата, натрупвайки добър резерв за бъдещето. Освен това, октомври е крайно благоприятен по отношение на интелектуалното развитие и личностно израстване – благодарение на хармоничното влияние на Меркурий, който ни обещава и успехи във финансите и търговията. В началото на месеца интуицията на Скорпионите се изостря, което ще им помогне да напипат единственото вярно решение в редица проблемни ситуации. Мнозина ще направят интересни пътувания, ще разширят своя кръг на общуване, ще научат нещо ново и интересно. През втората половина на месеца вашият знак ще се заеме с подготовката на нови проекти, изискващи сериозни финансови вложения. След 23-ти е по-добре да не се правят ценни покупки и да не се подписват важни документи. Краят на октомври е подходящо да посветите на обучението и повишаването на своя професионализъм. С това ще трябва да се заемете на фона на бурен личен живот – Марс и Венера, срещнали се във вашия знак, ще направят вашите отношения с любовния партньор особено страстни и наситени. Вашите дни са 22-23 октомври.

СТРЕЛЕЦ
През този месец звездите са добре настроени към вашия знак. Събитията ще се развиват спокойно и напълно предсказуемо, оставяйки ви време за реакция в случай на някакви затруднения. За успешното решаване на всички текущи проблеми ще помогне участието от страна на приятели, колеги и близки. Приятни изненади очакват много от Стрелците – както у дома, така и на работното им място – които с малко късмет могат да се обърнат в сериозни постижения. В личния живот също не се очакват никакви усложнения, по-скоро обратното. Чувството за обновяване, което ще донесе новият месец със себе си, ще ви помогне да преодолеете много стари противоречия в отношенията с любимия човек. На работоно място е възможно появяване на сплотена група съмишленици, която ще ви оказва всяческа подкрепа. Независимо от това, някои Стрелци периодически ще изпитват недоволство, предизвикано от повишените им изисквания към себе си. Като цяло октомври обещава да остави най-добри впечатления, ще се запомни като време на лесни успехи, приятна почивка и интересни срещи. Вашите дни са 25-26 октомври.

КОЗИРОГ
Козирозите трябва да очакват един доста наситен месец – ще се наложи вашият знак да се заеме с кариерата си и с поддържането на своето реноме в очите на обществото. Работата ви ще е съпроводена с голяма отговорност и ще изисква от вас немалко напрежение и сили. Вероятно ви предстоят преговори със солидни партньори или с бъдещи покровители. При това вашият професионален статус може да бъде подложен на проверка, в процеса на която вероятно ще ви възложат някаква сложна работа. Козирозите имат всички шансове с чест да преодолеят всички изпитания – звездите ще им дадат гордост и честолюбие, необходими за постигането на наистина забележителни резултати. В края на периода мнозина ще съумеят да подобрят своето материално положение, да се изкачат по стъпалата на кариерата, да укрепят своята делова репутация. В края на месеца ще се появят примамливи предложения, но към тях трябва да се отнесете скептично – далеч не всички имат реална почва под краката си. Отношенията с близки и приятели ще бъдат равномерни, макар че съвместни делови инициативи могат да внесат и доста оживление в тях. Вашите дни са 1, 27-28 октомври.

ВОДОЛЕЙ
Поради конфликта на Меркурий с Нептун този месец няма да бъде много благоприятен за делови инициативи. Вашият знак следва да се отнесе много предпазливо към всякакви финансови операции – избягвайте съмнителните варианти, обещаващи бърз успех, внимателно четете всякакви документи, преди да ги подпишете, и не правете големи покупки. Затова пък личният живот на Водолеите ще бъде блестящ. Периодът е също така и много подходящ за общуване с приятели, за почивка – активна и не чак толкова активна, за романтични срещи и творчески инициативи. През октомври пред Водолеите ще се появи прекрасната възможност да научат нещо ново, да повишат своето образователно ниво – особено в областта на езиците, банковото дело и всичко, което е свързано с тях. През последната седмица на месеца бурният личен живот може да ви попречи в работата и дори да повлияе на вашата делова репутация. Независимо от вероятното недоволство от страна на семейството, следва да се отнесете към нещата с цялата възможна отговорност – времето за пълноценно общуване с близките ще настъпи малко по-късно. Вашите дни са 2-3, 29-30 октомври.

РИБИ
През октомври на Рибите им предстоят интересни пътувания, нови познанства и ярки впечатления. От първата седмица на месеца вашият знак активно ще работи на интелектуалното поприще, разширявайки своя кръгозор и отстоявайки плановете си за бъдещи постижения. Мнозина ще съумеят да налучкат перспективните посоки на развитие, да подобрят своите отношения с близките си, с приятелите и колегите си. Стремежът към всичко ново, който ще стане водещ в поведението ви, може да се прояви в неочаквани експерименти с имиджа и обстановката в жилището ви. Заключителната седмица на октомври ще бъде наситена с любовни преживявания, което се отнася не само за Рибите, но и за всички водни знаци. Тези преживявания ще ви накарат с удвоена енергия да се заемете с решаването на текущите проблеми, ще ви помогнат да преодолеете всички несгоди и ще ви вдъхновят за нови постижения. Като цяло периодът е напълно благоприятен – накрая Рибите ще съумеят да постигнат чувствителни успехи в работата, учението и личния живот. Вашите дни са 4-5 октомври.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории