Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 11 – 17 септември

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 11 – 17 септември 2006

ОВЕН
Как ще се подреди животът ви в следващите дни зависи от обстоятелствата и обстановката, в която ще се окажете. Вашата собствена мотивация за една или друга активност сега е малка, налага се да се чака, кога ще ви побутнат. През втората половина на седмицата ще ви се наложи да общувате повече с роднини, колеги и приятели. Тяхното мнение и идеи могат да ви дадат тласък във вашата дейност. Все пак няма да се преработите, правилно считайки, че основанията за това не са достатъчни. В понеделник ще се наложи доста да се поизхарчите, но разходите не ви плашат, дори ви доставят удоволствие. Във вторник можете да разчитате на една приятна вечер. В петък е голям рискът да се скарате с близките си у дома за дреболии. В събота обаче всичко ще се оправи. Изобщо, съботата е най-хубавият ден през тази седмица, постарайте се да го живеете с вкус. Служебните командировки и юридическите дела не ви носят нищо хубаво; ако можете, откажете се от тях.

ТЕЛЕЦ
Съдбата ви дава възможност да преживеете интересна връзка и да реализирате своето най-смело желание, с цялата си душа да се отдадете на увлечението си, ако имате такова. Не разчитайте, че животът ви ще тече плавно и не правете твърде конкретни планове. Използвайте шанса, ако се появи такъв. В края на седмицата задължително трябва да се появи нещо многообещаващо. Периодът е напрегнат за онези, които имат собствен бизнес или занаят – може и трябва да се реформират някои неща в организационно отношение, да се използва новото, което само идва в ръцете ви. Любовните и приятелски отношения стават много нестабилни – или се зараждат, или се разпадат. Не се старайте да задържите онова, което се изплъзва от ръцете ви, но здраво дръжте онова, което само идва в ръцете ви. И тогава всичко ще е наред. В сряда, в резултат на непредсказуемо събитие, е възможно нервите ви да се разлюлеят. Четвъртък е неуспешен във финансово отношеие. В петък ви върви, не изпускайте възможностите. Неделята е типично домашен ден, прекарайте го със семейството си.

БЛИЗНАЦИ
Расте вашата предприемчивост, енергия. Вие се стремите към интересни, творчески личности и ги откривате. Някои от вас ще се проявят по време на дискусии и в делова конкуренция, други предпочитат да положат сили за укрепване на деловото сътрудничество. Живътът на всички е интересен и съдържателен. Съществените събития касаят семейството, но и на работното ви място през тези дни са възможни качествени промени. Например – смяна на ръководството. Родените през първите дни на юни сами подготвят промяна – смяна на дейността. Какво пък, това не е трагедия, напротив то е стъпка към съществено обновление на стила на живот, шанс за успех. Дори ако сега ситуацията се окаже затрудняваща, перспективата е позитивна. В сряда и четвъртък — неочакван обрат на събитията. Не се смущавайте, използвайте фактора неочакваност. Събота е благоприятен ден. Прекарайте го с онези, които са ви близки и скъпи.

РАК
През тази седмица малко се усложняват отношенията ви с колеги. Явни разминавания ще има в четвъртък. В ролята на началник, без самите вие да забелязвате, притискате и критикувате подчинените си, карайки ги да работят изтощително. Вие сами работите с най-силно напрежение, но това никой не забелязва. Ситуацията не е критична, реално вие можете да я регулирате, стига само да искате. Ако сте подчинен, можете да изпитвате същото в отношенията си със своето ръководство. Ако в четвъртък направите поне нещичко, за да смекчите отношенията, да разредите атмосферата, заслужавате похвала. В петък и събота се заемете със себе си – със своя имидж, настроение, здраве. Срещайте се и общувайте само с онези, които ви разбират и приемат. През почивните дни би трябвало да възстановите усещането си за комфорт.

ЛЪВ
Най-наситен ще е животът на родените от 6 до 15 август. Ще има и трудности, и постижения. Всичко или почти всичко е свързано с финансите и увереността в своето материално благополучие. Вие вече сте преживели най-трудния период през август, сега всичко е следствие и продължение. Вашата сила сега е в това, че съчетавате способност за планиране с концентрация на сили и средства върху най-главното. Значи, най-важното е да се определи главната посока. През тази седмица ще се появят фактори, които вие не сте в състояние да преобърнете по свой начин. Можете само да ги използвате или да се подчините на необходимостта. Например, да направите някои плащания. Не е изключено при мнозина тези плащания да са свързани с децата. При други – това могат да бъдат разходи, свързани с организацията на собствения им бизнес. В четвъртък обстановката става доста напрегната и в същото време – ясна. Най-спокойният ден е петък. Не се обвързвайте с договори или задължения.

ДЕВА
За мнозина от вас събитията през седмицата ще им донесат нов обрат в живота. Впрочем, целият септември поне на половината от Девите носи промени в живота. На едни – по-рано, на други – малко по-късно ще се наложи да реформират съществено или дори да променят изцяло стила си на живот – бита, работата, обкръжението. При това не на дребно, а глобално. Така че всичко, което се случва през тези дни, не смятайте за досадна или радостна случайност. Случаят се втурва в живота ви с цел да го промени изцяло. Приемайки с готовност онова ново, което влиза в живота ви, без да съжалявате за това, което си отива, вие си облекчавате пренагласата. Житейските обрати и разтърсвания са най-вероятни за родените в първите дни на септември. Най-напрегнат и показателен ден през седмицата е четвъртък. А съботата ще донесе известно облекчение и решаване на проблемите. При родените в средата на септември също стават важни неща, в петък ще стане ясно какви точно са те.

ВЕЗНИ
Вие вземате инициативата в свои ръце. Засега обаче се натъквате на непробиваема стена от неразбиране от страна на онзи, който трябва да стане ваш делови съмишленик. Вероятно ситуацията още не е узряла. Взаимното разбиране ще бъде постигнато едва в края на септември, а активно взаимодействие ще започнете в началото на октомври. Следва да се действа с разбиране и предпазливост. На душата ви е неспокойно – или в службата ви всичко върви с главата надолу, или в личния ви живот стават катаклизми, скрити дълбоко от очите на странични хора. През тази седмица, независимо от извънредните ситуации, късметът е с вас. Можете да разчитате на него и в работата, и в любовта, дори тя да е тайна. Успешният във финансово отношение период, макар и кратък – само няколко дни, следва да се използва пълноценно. Независимо че е почивен ден, съботата е най-успешният ден не само за тази седмица, но и за целия месец септември.

СКОРПИОН
На любовния фронт – бури и хаос, затова пък е завладяващо. Децата, ако имате, разбира се, ви поднасят изненади, които се налага да се уреждат, изразходвайки немалко средства и сили. В събота всичко се нарежда и носи голямо удовлетворение. Някои се чувстват просто щастливи. За известна част от Скорпионите сега най-важно от всичко е да си изяснят своя статус – професионален, социален, семеен. И за тази цел е важно да се направят правилните стъпки и открие правилното поведение в четвъртък. Шансове за успех има. Всичко това е нормален, пълноценен живот. Помнете, че през тази година Съдбата е мила с вас и ще бъде глупаво да й обърнете гръб. Но и да се иска повече от това, което заслужавате, е опасно. Може отначало вашите претенции да бъдат удовлетворени, но после всичко да се спука като балон. Всичко, което в събота ще ви направи щастлив и доволен от живота човек, е късче от тази милост на съдбата. Приемете я с благодарност.

СТРЕЛЕЦ
В средата на седмицата непредвидени ситуации в службата или дома очакват родените в началото на декември. От всяка от тях може и трябва да се извлече полза, всяка ще ви раздвижи и повиши тонуса ви. В четвъртък трудно се решава въпрос, който пряко или косвено засяга вашата длъжност и заплата. Ако сте родени в средата на декември, именно в четвъртък вие ще се убедите колко е стабилно вашето финансово състояние и статус. Най-общо казано, през септември всички Стрелци ще усетят тавана на своите възможности и ще оценят отношението на ръководството към себе си. По някакви признаци всички ще разберат колко струват. Погледнете реалността в лицето и си изградете собствено отношение към своето положение – удовлетворение или недоволство. Впоследствие то ще ви послужи като добра мотивация. Ако сега съзнателно направите подобен социален анализ, всичко ще ви стане по-понятно. Дреболии и случайности няма – помнете това. Най-хубавият ви ден е събота. Отдайте се на почивка от сърце и душа.

КОЗИРОГ
Вие сте стъпили върху стабилен житейски път и през тази седмица нямате нужда и желание да се отклонявате от него. Както и по-рано, известни трудности ще се проявяват само в дребните неща, в битовата сфера. Личният транспорт или далечна почивка могат да ви създадат грижи. В това отношение най-екстремален ден е сряда. В четвъртък позитивно се уреждат финансовите въпроси. Съществена покупка или финансова операция планирайте за четвъртък. Макар че при планирането през тази седмица има обективни трудности – прекалено много дреболии внасят корекции в ситуацията. Но и това няма да наруши вашето спокойствие и увереност в себе си до петък. В петък някой от близките ви у дома лесно може да ви ядоса, но не за дълго. Почивните дни ще минат съвсем благополучно. В събота е приятно да се отпуснете в кръга от близки хора и да си починете психически и физически, дори ако не всичко стане така, както се е предполагало.

ВОДОЛЕЙ
Седмицата ще започне с приятно събитие в семейството. В понеделник задължително ще се случи нещо хубаво. За деловите хора сега целият живот е борба и конкуренция за контрол над сериозни ресурси. Някои жени се изхитрят да имитират подобно сражение и в семейната кухня, но деловите хора предпочитат други мащаби. Смисълът на всичко, което се случва с вас през тази година, е да отстоите и дори да повишите своя социален статус. А в какво ще го мерите, това вече е друга работа. Седмицата ви пак няма да е лека. Едва в събота настъпва подходящ момент да завоювате нещо или да подтвърдите своите привилегии. Възползвайте се от тях пълноценно. Но и през всички работни дни не се отпускайте. В сряда и четвъртък е важно да сложите в ред финансовите ангажименти. Тези дни ще са доста трудни. Впрочем, всеки си има своите трудности и издръжливостта на всеки е различна. Всичко ви е точно.

РИБИ
Бурята при вас продължава както през миналата седмица. Пазете нервите си, но смело започвайте най-рисковани начинания. През тази седмица тон на събитията задават обстоятелствата и вашето обкръжение – приятели, врагове, съперници. В понеделник и във вторник ситуацията за вас е благоприятна, а в сряда и в четвъртък ще се наложи да изхабите малко нерви и да се впишете в абсолютно нови обстоятелства. Най-вероятно именно вие да станете причина за тези обстоятелства с вашата несдържаност и припряност. Но човек трудно се променя, каквото си надробите, това ще сърбате – така и ще живеете занапред. Ясно е, че сега ви се иска повече от всичко да промените живота, себе си, обстоятелствата. Някои ще го направят по-успешно, а други само ще си създадат допълнителни проблеми. Животът обаче се обновява и само това вече е нещо хубаво. Ако се разрушат романтични или делови отношения, причината за това ще сте вие – не прехвърляйте отговорността върху другите. Ще дойде съботата и тогава ще успокоите нервите си сред тези, които ви обичат и жалят.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории