Последни Рецепти
Последни Статии

хороскоп 16 – 22 октомври

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 16 – 22 октомври 2006

ОВЕН
Във вашите съпружески, любовни или делови взаимоотношения, които през последните две седмици се развиваха стремително, нажежаваха се и преливаха във всички цветове на дъгата, настъпва кулминация. Повечето Овни придобиват, някои ще загубят. Загубилите следва да обвиняват само себе си. Животът сега ви е дал всички преимущества и много възможности да се изявите пред света в най-добра светлина. Околните забелязват и оценяват вашият чар, подправен с малко грубоватост. Вие сте склонни да постъпвате сега по заповед на чувствата си, без да се затруднявате да мислите, в любовта ви върви. Разточителността е удоволствието, което сега можете да си позволите. При това можете да харчите не само свои, но и чужди пари. В същото време сте достатъчно стабилни, не бягате от ангажиментите си. Затова и във финансовата сфера при вас всичко се нарежда по-добре от очакваното. Хубавото обаче не продължава дълго и още през следващата седмица това благоприятно за вас време свършва.

ТЕЛЕЦ
Една от най-важните сфери в живота ви сега е работата, но това не изключва да е и любовта, която сте срещнали неотдавна на работното място или във връзка с работата си. Един служебен роман не само няма да попречи, но и ще е само от полза и за здравето, и за работата. Романтичните отношения, възникнали неотдавна, ще бъдат здрави, продължителни и дълбоки. Деловите хора също не са на загуба. Най-успешна и социално оценявана е дейност, свързана със социалната и културна сфери. Финансовото положение при повечето от вас е по-добро от обикновено. В понеделник следва да отдадете дължимото на семейството: сега вашето емоционално и физическо здраве изцяло зависи от здравето на семейния егрегор. В петък и събота особено ефективно е всичко, свързано с подобряване на здравето, външния вид и професионалното развитие. Постарайте се да се постегнете и да покажете висок професионализъм.

БЛИЗНАЦИ
Животът тече в контекста на събитията от миналата седмица. Всичко хубаво се усилва. Състоянието на влюбеност продължава да бъде с вас. Това може да е влюбеност по отношение на конкретен човек или просто радост от живота, когато всичко или много от нещата се подреждат добре. Предприемчивите хора успешно се занимават с бизнес, намират си силен партньор или организация, договорът с който качествено подобрява състоянието на нещата в бизнеса. При служителите се установяват добри служебни отношения, което се отразява позитивно на вашето самочувствие и материално положение. С една дума, няма от какво да се оплаквате. Във вторник, сряда и петък ще намерите време да свършите дребни домашни дейности, в които е желателно да привлечете и членовете на семейството. Това укрепва семейните отношения, а през тези дни за вас главното е да чувствате топлината на семейното огнище. В събота и неделя би трябвало да усетите радостта от живота пълноценно.

РАК
Любовта е осветила дома ви. сигурно го чувствате. Би трябвало да изпитате особено щастие в края на седмицата, през почивните дни. При някои повод ще бъде семеен празник, други ще са щастливи просто така, без особена причина. Грижете се и пазете това състояние. Жалко за онези, които няма да го почувстват. Надявам се да няма такива. Не предявявайте към близките си прекалено високи изисквания, бъдете към тях внимателни и чувствителни, иначе рискувате да се превърнете в ревнив собственик. Между другото, за собствеността ще кажа, че щастието може да дойде при вас във връзка с ремонт, качествено подобряващ жилищните условия, обстановката у дома. Вашият социален статус расте, защото стабилното семейство е необходима опора за кариерата. Положете всички усилия, за да използвате благоприятното време и обстоятелства за тези качествени подобрения в живота си. Най-явно ще почувствате степента на своето благополучие в събота.

ЛЪВ
Очаква се през тази седмица животът ви да се нареди благоприятно. Важно е в понеделник да се почувствате нормално. Понеделник ще зададе тон на всички събития през седмицата – вие трябва да сте стегнати, организирани, но без сянка на тъга или умора. За известно време може да ви обхване апатия, с което трябва да се преборите и да преживеете организирано не само този ден, но да планирате в най-общ вид цялата седмица. Важни делови срещи най-добре е да уговорите за сряда и четвъртък. Петък оставете за задушевно общуване с приятели или любовна среща. Ако е дошло време за сериозни придобивки или оформяне на важни документи, договори, постарайте се да направите това в сряда: денят предвижда добри перспективи. Сега вие сте достатъчно енергични, притежавате необходимото за да придвижите с натиск напред сериозни проекти. Възползвайте се от това, защото през следващата седмица вашите инициативи за известно време ще “увиснат във въздуха”, ще станат по-неефективни – като колело, което се върти на вятъра.

ДЕВА
Както и през миналата седмица всичко позитивно при вас е съсредоточено в материален план. Вие лесно можете да спечелите при сделки с покупко-продажба на имущество, изгодно можете да вземете кредит, възможна е социална или спонсорска подкрепа. Размърдайте се, седмицата ще премине бързо, а с нея ще си отидат или съществено ще отслабнат тези възможности. После ще се наложи дълго да чакате други. Във вторник не се поддавайте на нервното си състояние, постарайте се да включите въображението си и да измислите как да изскочите от омръзналия ви коловоз в живота. В сряда можете да осъществите най-смелите финансови проекти. За тази цел следва да не седите на място, а да търсите влиятелен човек, да се договаряте и да се разтичате, както подсказват обстоятелствата и здравият разум. Петък и събота обещават най-различни благоприятни обстоятелства: придобивка на вещи, получаване на пари и маса положителни емоции. Радвайте се на живота!

ВЕЗНИ
Вече не една седмица вие живеете в особено приповдигнато състояние: носи ви мощен поток енергия и тази енергия вие разпределяте сред своето обкръжение. Малцина от вас ще останат без любовно увлечение през този период, но и в работата си вие проявявате воля и целеустременост, на които е трудно да се противостои. Възможжно е да е налице и излишен авантюризъм, но това е по-скоро признак на хъс и безгранична вяра в своите способности. На вас сега крайно необходим ви е колектив, който формално да управлявате или да играете в него ролята на стихиен лидер. Физическата ви активност е достатъчно висока и крайно необходима сега като стимул и възстановяващ здравето фактор. Сега вие можете да работите в жестоки условия и волно или неволно да ги създавате – за себе си и за другите. Свръхусилието е път към успеха. И то ви доставя наслада и удовлетворение от себе си. Всичко се получава по най-добрия начин. Най-резултатни сте в понеделник и събота. В неделя вече ще се виждат предварителните резултати от изминалия месец.

СКОРПИОН
Не е във вашите правила да афиширате своите чувства, но те без съмнение са силни. Вие можете да проявите недоверие дори към своя любим човек и това скоро ще доведе и двама ви до разочарование. Друго нещо е, ако обектът на вашата любов не ви е съвсем достъпен поради социални или други причини. Тогава през следващата седмица вие ще започнете да действате, за да постигнете своите желания. Чувствата са си чувства, а животът си иска своето: в понеделник е важно да отговаряте изцяло на длъжността, която заемате и да поддържате добри отношения с ръководството. Това е полезно и в професионален, и в материален план. Ако вашето благосъстояние зависи повече от родителите или съпруга ви, уредете отношенията си с тях. В четвъртък ви очакват приятни събития. В този ден вие сте способни да застанете пред околните в най-привлекателен образ, затова този ден е подходящ за любовна среща или важно делово мероприятие.

СТРЕЛЕЦ
На прав път сте, ако в следващите дни намерите време да поразмишлявате. Нещо повече, няма да е излишно да се заинтересувате от скрита информация: ще откриете за себе си нещо интересно, което разширява мирогледа. Ако ви се наложи да правите това в рамките на служебни ангажименти, то ще повлияе благоприятно върху вашето положение в колектива или върху кариерата ви. В понеделник се проявява обстоятелство, което пречи на изпълнението на вашите планове. Ще ви потрябва издръжливост и душевни сили, за да намерите начин и ресурси да преодолеете това препятствие. Търсете. Във вторник проявете сдържаност и организираност, за да не ви попречат, да не ви избутат от набелязания път. Сряда е доста благоприятен ден както в делови, така и в личен план. Само не проявявайте излишна твърдост по отношение на околните, не злоупотребявайте с дадената ви власт. Най-хубавата почивка ще бъде в неделя. Не исключена романтична среща, която ще се помни дълго.

КОЗИРОГ
В последно време вие се чувствате много уверено. Ако вашето социално и длъжностно положение преди това не ви е харесвало, сега имате всички шансове да постигнете удовлетворително за себе си развитие. Вашият стремеж да заемете ръководна длъжност или ключова позиция сега може да бъде удовлетворен изцяло. За някои жени е по-важно положението, което заемат техните съпрузи, и именно сега то се подобрява. Не без ваше участие, между другото, дори външно това да не се забелязва. Понеделник е благоприятен ден за сериозни стъпки, насочени към укрепване и подобряване на вашите дела. Ако имате цел, направете нещо за нейното постигане именно в понеделник. Колкото по-успешно вървят нещата в кариерата и живота ви като цяло, толкова по-приятно и благополучно ще прекарате петък, събота и неделя.

ВОДОЛЕЙ
Продължава благоприятният за вашите планове период. Ако сте имали конкретни планове, сега те се реализират, доставяйки ви чувство на законна гордост. Най-успешно се подреждат нещата, свързани с далечно пътуване, повишаване на образованието, защита на дисертация и всякакви други подобни престижни планове. Най-доброто състояние на нещата в тази връзка ще усетите в събота и неделя. В понеделник обективни фактори е възможно да разсеят някакви ваши илюзии. Отнесете се към това спокойно – такава е реалността. Във вторник бъдете по-внимателни с парите, въздържайте се от спонтанни, непланирани разходи, ако те излизат извън рамките на дневния минимум. През почивните дни жените би следвало да се заемат със своя външен вид – фризьор, козметик, покупки. Ще се получи изискан и естетичен облик. Любовта ви сега е или виртуална (епистолярна), или с човек, който ви превъзхожда социално или в културно ниво. Добре ли е това или не много – вие ще кажете.

РИБИ
За повечето от вас се установява добра финансова ситуация. Може би вашият съпруг е започнал да получава много повече или спонсорът ви е станал по-щедър. За онези, които разчитат само на себе си, е дошло време да помислят за разширяване на клиентелата, за получаване на кредит или други подобни начини, чрез които да промените своето финансово положение. Сега могат изгодно да се реализират най-амбициозните финансови проекти. Ако в понеделник направите смела, но добре пресметната стъпка, към края на седмицата ще сте наясно с всички възможни плюсове. За романтично настроените хора е настъпило времето на най-силните чувства, на сериозната привързаност. В сряда обърнете внимание на дребните непланирани събития – те носят информация за това, къде да търсите попътен вятър. Включете въображението си, интуицията си и отгатнете накъде духа вятърът. Не си струва да нервничите в сряда, това снижава интуицията и разваля имиджа ви.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории