Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 18 – 24 декември

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 18 – 24 декември 2006

ОВЕН

Оптимизъм в излишък. Лесно вървят и приключват юридическите дела, добре започват начинания, свързани с пътуване, насочени към повишаване на личната социална роля. Ако сте човек на действието, използвайте рекламата, по всякакъв начин популяризирайте своите намерения, привличайте поддръжници. Ако интересите ви не са толкова широки, използвайте подходящо времето за хубава почивка и си внушавайте, че винаги ще бъде така добре както е сега. Ако искате да смените местожителството си с по-престижно, сега е най-подходящото време, за да предприемете нещо: попътен вятър ще ви побутва в гръб до април. Това засяга и другите проекти, насочени към повишаване на статуса ви, към завоюване на високата оценка на обществото. Спомнете си какво хубаво нещо ви е донесла съдбата през 1995 година и вярвайте, че нещо подобно е вече на прага ви.

ТЕЛЕЦ
Всички промени, които стават сега, са само позитивни. И не са моментни: сега се формират главните събития на следващата година. Финансовото ви положение се подобрява стремително или се създават сериозни предпоставки за това. Благополучието идва чрез други хора: подходящ делови партньор, съпруг, изгодни финансови операции. Не е изключено и получаване на наследство или нещо от този род. В личен план всичко е благополучно: онези, които очакват романтична връзка, получават такава възможност. Най-многообещаващият ден е четвъртък. Родените през втората половина на май ще имат особени семейни ангажименти – грижа за възрастни роднини. Създава се благоприятна ситуация за увеличаване на семейната събственост. Ако се чувствате самотни, добре е да напуснете обичайното си жилище, заради бъдещото си благополучие.

БЛИЗНАЦИ
Както и през миналата седмица, вие сте ориентирани към своето обкръжение и обстоятелствата, които тренират вашата способност да се занимавате с всичко на момента. Вашата силна страна – способността ви да установявате необходимите контакти и да сътрудничите, е много търсена и сега непременно ще донесе полза. Стремете се по-често да сте сред обществото на по-старши от вас, работете в тясно сътрудничество с непосредствения си ръководител и с всички, които владеят формалната власт и неформалното влияние. Вие сте необходими на всички, а те – на вас. Постепенно вие ще получите достъп до много важни, може би тайни неща. Можете да станете участник в някаква игра или сериозна интрига. Имайки предвид настъпващите празници, смело поемете в свои ръце организацията и координацията на корпоративните мероприятия. Никой няма да направи това по-добре от вас.

РАК
Запазвайки предишната натовареност и рутината на служебните и битови ангажименти, обстоятелствата скоро ще ви дадат възможност за развитие и самостоятелна дейност. И тук е важно да се опрете на надежден партньор. Такъв задължително скоро ще се появи или вече е налице. Растат доходите на онези, които са свързани с юридическа и преговорна дейност. Доходът постепенно расте и при държавните служители, и при онези, които се занимават с предприемаческа дейност в строителството. Подобна полза е по-добре да се разглежда като “отложена”, законсервирана в дългосрочни проекти. В четвъртък жените ще преуспеят в подобряването не само на своя делови и битов имидж, но и в своите усилия да създадат интимни отношения. Ще може съществено да се подобрят и вече създадените отношения, залагайки на елемента “нещо ново и неочаквано”.

ЛЪВ
През тази седмица вече е време от думи и лек живот да се премине към действия. Ако преди сте правили всичко с лекота и сте вършили само онова, което се е възприемало като празник, сега се набляга на елемента делничност, рутина. Например, учили сте и продължавате да учите, сега обаче е време да прилагате уменията си в нещо реално. Ако неотдавна сте поели висока длъжност, задълженията ви стават по-рутинни и формални. Ако при вас неотдавна е дошла любовта, романтично увлечение, настъпва етап на оформяне на правилата на играта. Същото засяга и деловите проекти, които са възникнали неотдавна. Всичко, което доскоро е носило характер на обучение, игра и творчество, започва постепенно да придобива характер на задължение. Дори ако през тези дни не го забележите, не пропускайте момента на първоначалните договаряния. Не е изключено това да предизвика изостряне на ситуацията, което е напълно естествено и може да бъде решено.

ДЕВА
Само без никаква жертвоготовност! Ако през тези дни се почувствате самотно и неуверено, постарайте се да се осовободите от всичко, което формира това чувство. Не се дръжте като вързани за онова, което изглежда нужно, а всъщност е остаряло. За профилактика се опитайте да изхвърлите от дома си колкото можете повече стари вещи с мисълта, че тяхното място задължително ще заемат нови, скъпи и престижни вещи. И не става дума само за вещи. Задачата е качествено да се подобри обстановката в дома ви, както физически, така и морално. Престижният многопланов ремонт също може да е това, от което се нуждаете. При това направен не само със свои сили, а с помощта на професионалисти. Увеличението на броя на домочадието е още една задача, която поставя пред вас Космосът. И ви дава срок не повече от година. Постарайте се да й съответствате.

ВЕЗНИ
В началото на седмицата ви предстоят неспокойни дни – и в службата, и у дома. В понеделник, вторник и сряда ще имате повече срещи от обикновено, ще се състои вероятно кратко делово пътуване, познати и роднини ще внесат в живота ви предпразнична суета и тя ще нараства. Настъпва времето, когато ще трябва да отделите дължимото внимание на семейството и семейните традиции. Не само да ги подкрепите и укрепите, но и малко да ги обновите. За повод може да послужи подготовката за празника – ще е необходима нова елха или костюм – за вас, за децата, обновен сценарий на празника – къде, с кого? Жените не бива да пропускат възможността да обновят основно гардероба си. Най-сполучливите покупки ще направите в четвъртък. А с обновяването на домашния интериор можете да се занимавате по малко през цялата седмица: този път със сигурност ще направите нещо оригинално. През почивните дни ще имате гости.

СКОРПИОН
Сложете в ред финансите и документите си. Подпишете трудов договор, той обещава да ви изведе на ключова позиция в организацията, където работите. Предпразничните разходи за развлечения на любимите и децата обещават да са големи. Това означава, че и възможностите ви са пораснали. Правилно ще постъпят онези, които ще вложат средства в допълнително образование. В близките дни вие твърдо ще стоите на земята, без да гоните птичката в небето, насочвайки своите способности към практични цели, използвайки всичко, което ви дава реалният живот. Вашите способности ще бъдат оценени по достойнство и от ръководството, и от потенциалния работодател, и от главата на семейството. Макар че вие все едно ще чувствате, че заслужавате повече. Компенсирайте това с кратко, но интересно увлечение. Щастлива може да се окаже среща на път. Колкото и да ви е странно, роднините ви в скоро време ще ви изненадат приятно.

СТРЕЛЕЦ
Толкова много сили и потенциал! Намерихте ли цел, изход за своите желания и инициативи? Може би изпитвате състояние на временен застой или сте свръхактивни? Очевидно, при всеки е различно. Само знайте, че всичко е в ръцете ви, именно вие и вашето състояние, нагласа и способности формират сега вашето обкръжение и бъдещите събития. Възможностите са доста големи и отговорността пред самите себе си също е много голяма. Каквото посеете, това и ще пожънете през следващата есен. И забележете, че сеете за 12 години напред! Преценете мащаба на своята инициатива. През тази седмица новолунието е в Стрелец. Новолунието винаги е едно малко начало. Дръжте волана. При необходимост и желание можете да направите сериозни преобразования в семейството. Впрочем, те вече се случват при родените в началото на декември и стават спонтанно. Постарайте се и в тази ситуация на клатушкане да задържите стратегическото направление.

КОЗИРОГ
Надявам се, че сте приключили всичко, което сте искали да свършите. Освободили сте се от тежестите, от които сте искали да се избавите. Така и трябва да се завършва годината. В събота Слънцето вече ще пресече линията на зимното слънцестоене, влизайки в Козирог, а през следващата седмица бавно, но сигурно ще започне да се издига все по-високо, а денят ще расте. Така е и във вашия живот: вие пресичате точката на застоя, приключването и се готвите да се качвате в планината. В сряда, в деня на новолунието, всичко все още принадлежи на миналото, а в четвъртък и петък мислете и се настройвайте за бъдещето. През тези дни Луната се намира в Козирог, важно е да се чувствате удобно и комфортно, да изглеждате добре. Направете за тази цел допълнителни усилия – дреха, грим, прическа, маниери. През тези дни успешно могат да се направят не толкова скъпи, колкото елегантни покупки. През новогодишните празници именно вие ще трябва да станете еталон за вкус и стил. Подгответе се.

ВОДОЛЕЙ
Във финансовите въпроси ситуацията е неустойчива. А щом е така, значи може да бъде обърната в желаната посока. За това обаче е необходимо да се притежават немалки способности. Ако сте се родили в началото на февруари, действайте смело – ще имате успех с грандиозен финансов проект, в който непременно ще бъдат въвлечени приятелите ви или цялата организация. Родените в средата на февруари са особено далеч от реалността: те удивително талантливо заобикалят всички трудни обстоятелства, които срещат по пътя си. Партньори и съпрузи обаче напразно ще разчитат на тяхната надеждност. Може ли вятърът да е надежден? Особено явно това ще стане в неделя. Извън дома повечето от вас проявяват забележителни ръководни качества. Особено авторитарни са родените през втората половина на февруари.

РИБИ
През тази седмица вашата целеустременост се поддържа от Космоса. Природната ленивост и неувереност при вземането на решения, колебанията между това, което ви се иска и което можете, също достига апогея си. Именно през тази седмица ще стане ясно що за риба сте – едра, ценна и силна или дребна, а може би аквариумна? Отношенията ви с ръководството и подчинените ще станат индикатор на вашата социална роля и успешност. Като потенциал Космосът ви дава възможност да вдигнете летвата, не задължително сега, а постепенно, в продължение на година. Но никой не може да я вдигне тази летва, освен вие, конкретно вие, другите могат само да попречат. Най-пробивните и непредсказуеми в своите постъпки и желания сега са онези, които са родени през първата десетдневка на март. Предстои им да изпробват себе си в “свободен” полет, защото да се подчиняваш е крайно трудно. Най-добрият ден за всички Риби е четвъртък.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized