Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 18 – 24 септември

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 18 – 24 септември 2006

Сегашното, есенно затъмнение е близо до точката на есенното равноденствие, което подсказва, че времето през есента и зимата ще бъде доста капризно, възможни са аномални природни явления. Централната част на затъмнението минава по южната част на Атлантическия океан, затова най-вероятното следствие ще са не социалните, а природните катаклизми. Социалната обстановка е все още сложна, но всички болезнени точки вече са преодолени, остава само да се направят изводите. В следващите няколко месеца всичко ще застане по местата си.

ОВЕН
След три много напрегнати седмици вие трябва да си позволите да си починете и да се отпуснете, независимо от ситуацията. Нека светът да ви предложи нещо. През тази седмица повечето от вас нямат ясни желания и силни стремежи към нещо. Такова психическо състояние ви прави зависими от обстоятелствата и околните. Вие винаги изпитвате потребност от сътрудничество, а сега имате особена нужда от него. Използвайки умело своето обаяние, вие привличате към себе си хората. Сега правите това доста деликатно и затова всичко се получава добре. Моментът е подходящ за повишаване на своята обществена значимост и популярност, за разширяването на кръга от познати и установяване на тесни взаимоотношения. В събота ще бъдете в центъра на вниманието, можете да блеснете и да се откроите. Трябва обаче да помните, че всяка ситуация сега е нестабилна – тя или вече приключва, или едва се заражда. Не бързайте да правите изводи.

ТЕЛЕЦ
Сега вие оценявате себе си през призмата на своите отношения с децата и любимия човек. Ако всичко е добре, вие сте доволни от себе си. Можете да се убедите в тяхната силна привързаност, попадайки в сложна ситуация. Самите отношения също могат да станат източник на сериозни преживявания. В ситуацията, която ви засяга, вие ще се постараете да вникнете до най-дребните неща, всичко да сложите по местата си и да сте наясно с всичко. Ще се наложи да подчините работата си на обстоятелства, свързани с децата и любимия човек. А това няма да е лесно. Вашите финанси не са в най-добро състояние по независещи от вас причини – на някои от вас им предстоят принудителни разходи, други са финансово зависими от общи делови и съпружески ресурси. На някои от вас ще се наложи да се сблъскат с моралните негативни страни на живота. Критическата ситуация може да бъде свързана и с вашите съпружески или романтични отношения. Пазете здравето си и при необходимост се стегнете.

БЛИЗНАЦИ
Животът ви доставя удоволствие и работа, която ви носи радост. Още по-голямо удовлетворение ви носи личният бизнес, ако имате такъв, и романтичните отношения, които едва се зараждат. Ако това е кореспонденция с човек, който се намира далече, в скоро време ще почувствате как връзката ви укрепва. Ако човекът, от когото се интересувате, е близо до вас, е още по-лесно да изградите отношенията си. Деловите хора могат да се възползват от благоприятната ситуация и да оформят нужните документи, да проведат делови срещи с добър резултат. Ако е дошло времето да посетите кабинетите на чиновници и административни организации, планирайте го за петък. Ако не успеете нещо в петък, всичко можете да направите през следващата седмица – благоприятният за пътуване и оформяне на документи период ще продължи през цялата следваща седмица. Онези, които в скоро време ще тръгнат на път, ще могат да се насладят на пътуването пълноценно. Най-благоприятният ви ден е събота.

РАК
Вашите интереси и сили са концентрирани в кръга от близки хора – роднини, семейството. Работата ви представлява онази тежест, която сте принудени да понасяте, за да си осигурите финансова независимост. През тази седмица е желателно стриктно да планирате и точно да регламентирате разходите си, без да си позволявате нищо излишно. Домочадието ви също трябва да се настрои да спазва финансовата дисциплина. За някои от вас колата ще стане втори дом, тъй като ще ви се наложи да се придвижвате много. Слънчевото затъмнение ще подейства на настроението ви и здравето ви не по най-добрия начин. Младите хора няма да забележат това, а възрастните е добре да се пазят и да се поглезят, да си създадат добро настроение, да ограничат натоварването. Особено е важна почивката в събота и неделя. Тези дни са благоприятни за вас. Есента ще ви донесе съществени промени в семейно-роднинските отношения. Да се надяваме те да са в положителна пооска.

ЛЪВ
Не можете да се справите с всички грижи, които сега лягат на плещите ви, но част от тях можете да прехвърлите върху близки роднини, познати или сътрудници. Много ще ви е от помощ и личният транспорт. Онези, които още нямат кола, но се канят в скоро време да си купят, могат да направят успешно това в края на седмицата или през следващата седмица – купената тогава кола ще бъде достатъчно безопасна. Насочете усилията си към най-важните неща, сега е полезно да концентрирате усилията си. Умението да планирате своето време и организаторските ви способности ще ви помогнат да засилите своето влияние в службата. Търсенето на перспективно ново работно място обаче ще се наложи да продължите – подходящото време още не е дошло. От 22 до 28 септември смело можете до подписвате документи, предназначени за дългосрочно използване. Във финансово отношение се установява трудна ситуация – появява се необходимост от принудителни плащания, които вие не сте предвиждали предварително. Всичко обаче ще се оправи.

ДЕВА
Онези, които празнуват рожден ден в четвъртък или петък, трябва да си помислят с какво е дошло време да се разделят, какво трябва да приключат. Това могат да са обременителни отношения или бремето на самотата. В следващата половин година жизненият ви път е леко обърнат встрани. Взаимоотношенията, както личните, така и деловите, през тази година са важна част от живота ви. И това означава, че вие сте длъжни да подобрите качествено своите взаимоотоншения с личностите, които са важни за вас. В живота ви ще влязат нови хора, отношенията, които са изчерпани, ще се прекъснат. Ориентирайте се в тези неща, моментът сега е подходящ. Анализирайте и финансовата страна на живота – вие можете и трябва да получавате повече, да получите някакви бонуси и преференции. В това отношение си струва да предприемете някои стъпки – да оформите нужните документи, да поговорите с непосредствения си началник за своите нужди и професионализъм. Резултат ще има. Вашите интелектуално-професионални способности сега трябва да се използват пълноценно. Най-успешният ден за седмицата е четвъртък.

ВЕЗНИ
Сега вие сте ориентирани повече към себе си и своите интереси, слагайки в ред своето душевно състояние. Постъпките на околните и текущите събития се възприемат през тази призма, понякога силно изкривявайки реалността. Причината за вашия душевен дискомфорт е прозрачна – роднините, колегите, текущите проблеми. По-дълбоко преживяване може да предизвика оживелият спомен – стара болка и увлечение. Всичко минава и това ще мине. Бъдете предпазливи при пътувания, следващите няколко дни те са потенциално опасни. Най-значимият ден за седмицата е петък. Именно в този ден се случват важни за вашето душевно състояние събития. Контролирайте себе си и всичко, което се случва. Разделете се с онова, което принадлежи на миналото. В събота сте склонни да проявите несдържаност и необоснована агресия. Просто вашите душевни преживявания търсят отдушник.

СКОРПИОН
Ако трябва да си изясните отношенията с ръководството или да изберете своя достоен длъжностен статус, най-подходящият ден за това е вторник. Започването на ново начинание във вторник ще ви донесе финансов успех и социална перспектива, например длъжност, облечена във власт. Наближава краят на личната ви година, време е за изводите. Все по-трудно ви е да влияете върху събитията, налага се да се оставите на течението им. Все пак, изборът е ваш, но ще се налага да избирате от предложеното. Започва последният месец преди рождения ви ден, а това означава естествен спад в биоритъма. Ако не сте в разцвета на силите си, намалете натоварването и се пазете. В четвъртък можете да получите поощрение или материално възнаграждение. В петък обстоятелствата ще продемонстрират степента на вашия социален успех и ще ви подскажат доколко приятелите и колективът ви ценят. За тази цел ще трябва да направите съществени разходи, поддържайки своя статус.

СТРЕЛЕЦ
Вие се стремите към повишаване на своя обществен статус, стремите се да реализирате желанието си. Към края на седмицата този стремеж става доста напорист и изисква разходи. Оправдава ли целта средствата? Появява се възможност да уредите отношенията си с непосредствения си ръководител, да ги направите неформални, почти приятелски. Това няма да е лесно, защото мащабът на вашата личност може да стресира когото и да е. Сега вие волно или неволно излъчвате сила и власт, която може да изплаши едни, а други да привлече. Хората “от миналото”, стари приятели или познати сега могат да станат верни съратници, да ви окажат съдействие за постигането на това, към което се стремите. Освен това, за вашия успех в кариерата ще спомагат и представители на противоположния пол, които ви симпатизират. Сега вие сте способни да се проявите като блестящ организатор и администратор – не крийте талантите си, използвайте ги.

КОЗИРОГ
Ключов момент за тази седмица е вторник. Всичко, което се случва в този ден, следва да се анализира подробно и да се оцени. Работата е в това, че вашето настроение неволно ще отрази важните позитивни и негативни тенденции на бъдещите събития. Винаги е полезно да се гледа реалността в очите, още по-полезно е да се познава дълбоката й същност. Съпружески дълг или делови ангажименти ви създават финансови ограничения. Какви именно и доколко те са сериозни, ще можете да прецените във вторник според обстоятелствата през деня. Най-важните теми са свързани с контрола и управлението на съпружеските или корпоративните ресурси и степента на отговорност, която сте готови да поемете. През тази призма си струва да разгледате комфортните и дискомфортните събития във вторник. Особено важни са онези събития, които могат да станат причина за тъга или усещане за несъстоятелност. При жените във вторник може да се появи страх от самота, студенина по отношение на близките у дома. Това е сериозен сигнал.

ВОДОЛЕЙ
Във вторник вие лесно ще определите доколко сте удовлетворени от своето семейно положение. Дори временното охлаждане на чувствата и формализма в отношенията би трябвало да ви накара да сте нащрек. Разгледайте своите семейни и важни за вас делови отношения във връзка с взаимните задължения и стабилност. Прекрасно е, ако в понеделник и вторник почувствате до себе си сигурното рамо на приятел, верен другар. С една дума, през тези дни партньорът ще стане за вас ключ към вашата собствена личност. Използвайте това златно ключе. Заедно вие можете в следващите месеци да постигнете благополучие, влияние и власт. В сряда денят преминава с нарушаване на всички планове, но малко изненада и екстремност може да се окажат много полезни по отношение на финанси и кариера. Чувството на удовлетворение или неудовлетворение от своето финансово положение няма да ви излъже в четвъртък. Водейки се от това чувство, коригирайте положението на нещата.

РИБИ
Постарайте се да прецените всичко, което се е случило за последните 4 седмици по отношение на възможните житейски промени. Накъде може да тръгне вашият житейски път? При това не за месеци, а за години. Ако разберете това, по-лесно и по-бързо ще преминете на други релси. Заключителният акорд на събитията ще прозвучи тази седмица, не по-късно от петък. Това означава, че някаква тема в живота ви е закрита. След петък ще се обозначи нещо ново, което влиза в живота ви. Реално това ще стане в следващите месеци, но в духовен план вече е станало, душата ви го е почувствала. Скоро ще видите, че и обкръжението ви се е променило съществено, както и стилът ви на живот, заниманията. За добро или за лошо? Зависи. Оптимизмът е в това – да вярваш, че бъдещето носи възможности, а не ги закрива. Най-ярките дни, полезни за осмисляне на ситуацията, са сряда, четвъртък и петък. Изживейте ги с вкус и комфорт, без да губите разума си и аналитическите си способности.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории