Последни Рецепти
Последни Статии

хороскоп 20 – 26 ноември

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 20 – 26 ноември 2006

ОВЕН
Посоката на вашите интереси и някои акценти в живота се разместват. Вие едва ли ще го забележите веднага, през тази седмица. Процесът обаче вече е тръгнал. В скоро време ще се забележи, че излишъкът от сили си намира изход в машабни, перспективни планове. През тези дни се заражда мощна вътрешна социална тенденция. Занапред вие ще посвещавате все повече време на обществената работа, замисляйки се силно за своята кариера и социален статус, който задължително трябва да се повиши. При мнозина това ще стане чрез повишаване на образованието. Дори онези, които вече няколко години не са заминавали далеч от дома си, ще усетят влечение към пътешествия и в следващите месеци ще осъществят своето намерение.
В зависимост от възрастта и положението си всеки Овен с една или друга сила ще почувства полета на душата и повишените си амбиции. През втората половина на седмицта се вслушайте в себе си – в душата ви се ражда онова, което през 2007 година ще ви издигне в очите на обществото.

ТЕЛЕЦ
Вие сте стигнали до кръстопът по пътя на своето професионално и социално развитие: време е да се утвърдите или да се преориентирате в интересите си, в пристрастията си и дори в плановете си за бъдещето. За вас периодът на “криза на растежа”, който започва сега, винаги води до победи и завоевания, просто така сте устроени. Онези, които не се пречупиха през изминалата, доста трудна година, още повече могат да разчитат, че пътят им ще върви нагоре. Макар че да се върви нагоре не е лесно. Пък и е необходим надежден спътник. Ако сте достатъчно зрял човек, огледайте се назад и си спомнете 1995 година. Беше ли тя за вас знаменателна с нещо? Какви врати ви отвори, какво загубихте и какво получихте? Не бива да се влиза в една и съща река два пъти, но животът върви по спирала. В дадения случай се има предвид 12-годишната спирала на личностно, социално и професионално развитие. В продължение на година вие ще си пробивате път в нови и затова нелесни условия на живот. Пътят би трябвало да води до Храма. Тръгвайте сега.

БЛИЗНАЦИ
Все още ви дърпа всекидневната рутина, продължава периодът с много работа и ангажименти. Но общата ситуация през тази седмица достатъчно рязко се подобрява. В края на работната седмица вие ще почувствате неизказано облекчение. Това може да се предшества от обнадеждаващо събитие, или просто ще сработи предчувствието ви. Пък и околният свят отваря обятията си за вас и през цялата следваща година вие съществено ще разширите своя хоризонт. Многократно ще нарасне броят на хората, с които тясно си взаимодействате. Ще се появят делови предложения и претенденти за вашата ръка и сърце. Заедно с множеството възможности, от които ще се опивате, има една опасност, която може да сведе резултатите до нула – да се бяга едновременно по всички пътеки. Поседнете на прага и се замислете кое е главното за вас , а кое – второстепенно. За да не сбъркате после сред житейската суета.

РАК
Вашият живот все още прелива от чувства и емоции, но настъпва и делничното време. Вярно е, че във вашия случай и делничното е разнообразно и като цяло успешно. Слънцето и Юпитер, преминавайки в знака на Стрелеца, ви дават възможност в близко време да покажете своя нараснал професионализъм и всячески да преуспеете в престижна професия.
Ако през тази седмица се появят съответните намеци или директни предложения, приемайте ги, няма да сгрешите, доста скоро те ще ви издигнат на нова висота. Може да се случи така, че да се заемете едновременно с две и повече неща, да си намерите допълнителна работа, с ентусиазъм да започнете няколко проекта едновременно. Всичко това е хубаво, но не е ли по-добре да се стремите не нашироко, а нависоко? Помислете за това в свободното време, изработете си стратегия, която ще се наложи да следвате през цялата следваща година.

ЛЪВ
Вие с чест издържахте изпитанията и житейските трудности, с които бяха изпълнени последните две години. Заслужихте правото на отдих и радост от победата. Но вашите напъни още съвсем не са свършили. Всяка трудност обаче през следващите дни, седмици и месеци ще се компенсира с позитивен резултат, преживеният труден опит ще подхранва филизите на успеха. Своите завоевания вие ще почувствате напълно през пролетта, а засега повярвайте на думата – настъпил е часът за хазартна игра с живота. Някои от вас ще организират или разширят бизнеса си, други ще предпочетат да поживеят половин година за свое удоволствие, отдавайки се на творчески занимания. Някои ще сметнат за най-велик късмет раждането на дете и грижите за него. Всеки от нас по различен начин разбира “да се живее за свое удоволствие”. Важното е, да сте наясно, че ви се дава възможност да живеете цяла година така, че животът да ви радва. И колкото повече наближава лятото, толкова повече са радостите. Какво може да ви радва, да ви дава пълноценен живот и възможност да се чувствате като галеник на съдбата? Може би Любовта?

ДЕВА
С преминаването на Юпитер в знака на Стрелеца при вас започват да се натрупват шансове за съществено подобряване на семейните условия, както в материално, така и в духовно отношение. Не всичко обаче става веднага. При мнозина съществените промени ще станат още в началото на следващата година. Това са най-вече родените в края на август и началото на септември. Малцина ще бъдат пренебрегнати от даровете на Съдбата, ако очакват, вярват в доброто и правят поне нещичко в тази посока. Първото и очевидното е, че се създават благоприятни условия за всички, които мечтаят за промени, за увеличаване на семейството си или квадратните метри на жилището си. Космосът не дава често подобни възможности, само веднъж на 12 години. Нищо обаче не става само. Космическата енергия само облекчава вашия собствен труд за собственото ви благо и повишава вероятността за желания резултат. Започнете да се трудите.

ВЕЗНИ
Онова, което успяхте да направите за своята самореализация и създаване на надеждна материална база, сега се подлага на най-различни дребни и по-големи “проверки”. Гответе се. В оптималния вариант в следващите дни, седмици и месеци вие ще разширите своя кръг от делови и роднински контакти, ще повишите нивото на образованието си чрез обучение в чужбина или ще станете собственик на луксозен автомобил. В по-лошия вариант ще се пилеете на дребно и ще загубите представата си за целта. Няма да говорим за лошото, но вие внимателно преценявайте всички събития и информацията, която пристига през тази седмица. Именно сега се зараждат нови социални тенденции, които ще ви повлекат след себе или ще станат ваш инструмент за цяла година, че дори и повече. Още в началото на следващата година може да се промени местоработата ви. А намек за това ще има още през тази седмица. Дали това ще е вашето собствено желание или извънредна ситуация? Ще научите в края на седмицата.

СКОРПИОН
До петък животът ви поднася големи възможности, които ви даряват лъчите на Слънцето и Юпитер. Онези, които празнуват рожден ден през тези дни, ще запазят през цялата идна година високо ниво на самоувереност, която ще им помогне да преуспеят. Голям кораб – дълго плаване. Само не се надувайте от гордост, тщеславие и авторитарност, за да не заприличате на сапунен мехур. В края на седмицата Юпитер напуска вашия знак, но още цяла година ще влияе благоприятно на вашето финансово положение. Затова всички свои амбициозни планове посвещавайте на бъдещия ви материален успех. И ако през тази седмица ви предложат нещо, във всички случаи то ще бъде изгодно предложение за вас. Финансовите и любовни авантюри, които ви занимават сега, няма да ви донесат полза, но пък ще ви доставят множество остри усещания и приятно ще ви гъделичкат нервите.

СТРЕЛЕЦ
През тази седмица не само Слънцето, но и Юпитер влиза във вашия знак – Стрелец. С общи усилия в края на седмицата те дават мощен тласък на вашия организъм, самоувереност и социални очаквания. Само веднъж на 12 години вашият покровител Юпитер “ви идва на гости”, предлагайки ви своите дарове. В Стрелец той е най-силен. Носи късмет на юристи, интелигенция, пътешественици и авантюристи, чиято душа винаги се разкъсва, привличана надалеч и нависоко. Звездите по рождение са ви дали самоувереност, оптимизъм, жизнелюбие и великодушие. Тези качества на характера сега се умножават. За добро или за лошо – зависи само от вас. Вие предявявате себе си пред света, светът ви оценява. Ако в следващите дни и седмици вие направите “заявка”, проявите инициатива, късметът ще ви съпътства. Боговете ще ви дадат аванс. Следва да помните обаче, че след всеки аванс следва заплата с удръжки и данъци. Дерзайте.

КОЗИРОГ
Важно е да оцените 12-годишните спирали в своя живот по отношение на социален и личностен успех. Веднъж на 12 години Юпитер, гостувайки на вашия слънчев знак, ви дава импулс, който повишава самооценката и стимулира за нови постижения, за перспектива, която се усвоява 10-11 години. Последният път това е било през 1996 година. Поредният цикъл на вашия социален ръст приближава към своя край. Има повод да се тегли чертата, да се направят заключенията и да се помисли за новите перспективи в живота. Ако сте достатъчно зрял човек, за последните десет години вие определено сте постигнали някои неща. И през текущата, достатъчно успешна в социален план година, сте получили пряко или косвено награда от живота. Косвено – значи не без ваша помощ е преуспял някой от близките ви, и вие се радвате на това и се гордеете. Импулсът на постиженията е отслабнал и това диктува оптималната стратегия за следващата година: да се задържи всичко хубаво и освобождаване от всичко лошо. Поразсъждавайте.

ВОДОЛЕЙ
Интензивните събития от последните две-три седмици, които формираха вашата репутация, статус и кариера, постепенно се нажежават. Все още работата е много, конкуренцията или натискът от страна на ръководството – силни, но през тази седмица акцентите се изместват върху резултата (позитивен или не много) и получаването или загубата на печалба от цялата досегашна суета и борба. В зависимост от резултата в скоро време вие ще се почувствате в една или друга степен успял човек. За повечето добросъвестни личности това ще бъде приятно състояние, с разбиране на собствените ценности в очите на приятели и съратници, на порасналите ви деца. Чувството на оптимизъм и дори щастие ще посети през тази седмица мнозина Водолеи. Зарядът от бодрост следва да се трупа и опазва и с времето да се използва за сериозни проекти. В скоро време позитивно ще нарасне ролята на приятели и спонсори, а обществото ще ви търси и ще се нуждае от вас.

РИБИ
В началото на седмицата родените през втората половина на март ще получат своята част социален късмет. Тя ще дойде във вид на изгодно делово предложение или повишаване на социалния статус за сметка на образованието. Дръжте се по-близо до чужденци и юристи, те могат да спомогнат за вашето процъфтяване. През втората половина на седмицата постъпват предложения, спомагащи за формалния ръст в кариерата – бърз, но не особено стабилен. В следващите седмици и месеци вие ще се опитате да пробиете съществуващия таван на своите социални възможности, задължително ще се появи за това мощен стимул. За жените ще е въпрос на чест да заемат позицията на сполучливо омъжена жена. Може и да се получи. Но в живота нищо не се получава от само себе си, и ако предварително не сте създали съответните условия, дори това, което неочаквано пада от небето, ще бъде трудно да се задържи. Затова започвайте интензивно и активно движение с ръце, крака, глава.

Седмицата е една от най-важните през тази година. Защо това е така? Юпитер, като показател на мотивацията за социално развитие, променя своето положение, спектъра на своето излъчване. Той преминава в знака на Стрелеца, придобивайки при това максималната сила на въздействие върху земните процеси в своя 12-годишен цикъл. Така че, променя се социалната мотивация, социалната тенденция за годината в посока на най-голяма интензивност.
В края на тази седмица и дните след нея се зараждат всички онези социални инициативи, проекти и направления, които ще вълнуват умовете и ще се осъществяват до средата на декември през следващата година. Положението на Юпитер се променя всяка година, давайки тласък на едни или други социални процеси, включително и на модата. Хората със силен Юпитер в хороскопа си, имат големи амбиции, по-високи социални претенции, стремят се да не играят последна роля. И като правило в живота си постигат повече от другите.
През цялата 2006 година Юпитер се намираше в знака на Скорпиона, довеждайки до абсурд злоупотребите във финансовата и други сфери, а после помагайки те да бъдат ликвидирани. Енергията на Юпитер служеше най-общо казано за прочистване на обществото. Преминавайки в своя знак Стрелец, Юпитер ще даде импулс за бурно развитие на най-разнообразни социално-политически процеси. Ще се активизира дейността на медиите и политическите партии, в икономиката ще възникнат множество иновационни проекти от всякакъв род. Обхватът на направления ще е толкова широк, че на моменти ще се превръща в разпиляване на сили и средства. Нека това не се случва и при вас: открийте за себе си най-престижната, най-благородната цел, в следващите дни направете стъпка в тази посока и в течение на годината тя със сигурност ще се осъществи.
Приток на възможности за разширяване на своя бизнес и кариера ще почувстват юристи, банкери, лекари, духовенство, депутати, преподаватели, издатели, спортисти, хората, занимаващи се с мрежов маркетинг, реклама и медии. Не само през тази седмица, но и през цялата 2007 година. Но всичко започва именно сега, а в началната точка са нужни съвсем малко усилия, за да се насочи процесът в една или друга посока. Изисква се обаче голяма точност. Заражда се направление, изберете го правилно! Късмет!

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории