Последни Рецепти
Последни Статии

хороскоп 27 ноември – 3 декември

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 27 ноември – 3 декември 2006

ОВЕН
Независимо, че сте навлезли в продължителен благоприятен период в живота си, ви тежат някои материални или морални задължения, незавършени неща. През тази седмица вие ще почувствате реална съпротива от страна на обстоятелства или конкретни хора, които “поглъщат” енергията ви, ресурсите ви, радостта от живота. Какво пък, ще се наложи отначало честно да си отработите “дълговете”, да преодолеете последното препятствие, което пречи на вашия полет. За околните вие ще изглеждате уморен и бавен човек. В действителност силите ви ще отиват за работа, борба, която не се вижда лесно, дори може да се каже, че е невидима. Възможно е това да е преодоляване на собствения характер, възможно е да е резултат от натрупана умора. Мнозина изразходват много сили за запазване на емоционално равновесие, за дълбоки преживявания. В сряда работоспособността ви изцяло ще зависи от вашето вътрешно състояние. Този ден ще бъде показателен. Ако настроението ви е нормално, значи вие сте абсолютно здрави духом и телом. След седмица ще бъдете отново бодри.

ТЕЛЕЦ
Нивото на оптимизъм, независимо от сериозността на ситуацията, е повишено. Вие знаете и чувствате, че всяка ситуация ще стане за вас повод да подобрите качеството на живота си. В последно време за мнозина личният живот и значимите взаимоотношения са станали главни, поради това че определят доколко е пълноценен животът ви. В тази връзка и професионалната ви дейност се подобрява, променяйки се качествено в известна степен. Например, променят се отношенията ви с ръководството или сътрудниците, разбира се в положителна посока. Възможно е работата, като източник на стрес, да проверява вашата издръжливост, здравето ви може да изисква повишена вяра в себе си и усилия. Какви именно нови житейски цели и интереси са се появили, за вас и за околните ще стане ясно във вторник. Показател за това, подобно на лакмусова хартийка ще стане малко събитие. Хубавото е, че сега вие придобивате нещо, а не губите.

БЛИЗНАЦИ
Вие почти потъвате в събития и обилие от информация. Важното е да я анализирате задълбочено и да я вкарате в системата. Това дава резултат и в работата, и в бита. В началото на седмицата е полезно да изиграете ролята на покровител или да намерите такъв. В кариерата ви не всичко е стабилно и делнично, затова във вторник и сряда особено пристрастно анализирайте събитията през деня, определете “накъде духа вятърът”, накъде “гребе” ръководството. В делничните, рутинни дейности в понеделник ще се забележи известен хаос. За да се избегнат продължителното объркване и грешките, отнасяйте се към постъпващата информация особено пристрастно, не бързайте да правите изводи. Едва в края на седмицата ситуацията започва да се очертава конкретно. Опирайте се на колектива, търсете помощници. Същите са тенденциите и в личния и семеен живот: загубата на управлението и грешките във взаимоотношенията имат системен характер. Причина за това може да бъде вашата излишна проницателност или критическото влияние на близкото обкръжение. Пазете здравето си, през тази седмица чувствителността ви към инфекции е повишена.

РАК
При всички работещи хора нараства натоварването, принуждавайки ги да работят на много фронтове. Това задължително ще понижи качеството на работата им. Проверете организираността си, постарайте се да изпълнявате ангажиментите си последователно. Вие сте стъпили на пътя към повишаване на професионализма, а в края ви очаква повишение, формално или неформално, обаче доста ефектно. Работата ви все повече е свързана с чужбина, с юридически дела, с реклама и далечна перспектива. През тази седмица се старайте да избягвате съдебни спорове и не сключвайте делови договори, те няма да са във ваша полза. Понеделник носи невярна оценка на ситуацията, отпуснатост и повишена умора вечерта. Във вторник ситуацията се променя и това, което изглежда дребно, впоследствие може да стане много важно. След тези сложни дни всичко се изглажда, животът става по-предсказуем и сигурен.

ЛЪВ
През тази седмица става прелом в течението на събитията от последните месеци. Всичко говори за това, че преломът ще бъде в положителна посока, но това зависи и от вас, от цялата ви предходна дейност или бездействие. Ако вашата организираност и решимост са достатъчни, всичко ще се подреди прекрасно. Каквото и да предприемете сега в перспектива, ще се реализира и ще даде първите позитивни резултати през февруари. Дотогава всички ваши усилия ще създават базата, видим резултат няма да има. Колкото повече енергия обаче изразходвате сега за това, което смятате важно за себе си, толкова по-голям ефект ще получите след два месеца. При сключването на официални договори бъдете внимателни в детайлите, може лесно да изпуснете нещо. Времето сега е най-подходящо да се насладите на неформалните си отношения от романтичен характер, да получите много позитивни емоции.

ДЕВА
Събитията все повече се концентрират в семейството ви. Дори да ви се струва, че правите кариера, в действителност тя е успешна само в онази степен, в която е необходима за вашето семейно благополучие. Изглежда късметът върви към вас с гигантски крачки, но засега суетните битови и служебни ангажименти ви “държат за опашката”. Пазете здравето си, през тази седмица вашата чувствителност към инфекции е повишена и през почивните дни тонусът ви може рязко да спадне. В неделя самочувствието ви няма да е добро и има вероятност да се скарате със съседи или с някой от роднините. Пазете нервите си – отпуснете се както трябва в уединение или с много близък човек. Отношенията ви със сътрудниците е възможно временно да се развалят заради неразбиране или реални грешки. Постарайте се да не бъдете прекалено придирчиви.

ВЕЗНИ
Общият фон за седмицата е оптимистично-суетен – много позитивни срещи, пътуване, обучение и все такива неща. Най-добре ще са онези, които през седмицата се сдобият с желания автомобил, защото външно той ще бъде много красив. Още по-добре ще са онези, които ще бъдат погълнати от романтично познанство. Битовата работна рутина изобщо няма да се вписва в приповдигнатото ви настроение. Във вторник са възможни дори леки ексцеси на тази почва. Вие се стараете да избегнете тягостните си ангажименти, да преобразувате своя работен график в доста по-свободен. Това действително ще ви е от полза. Избягвайте спекулативните финансови проекти и през тази седмица не давайте заеми на приятели, тъй като това ще усложни вашето финансово положение. Продажбите не са изгодни, а желанието за покупки не е голямо, освен за някои предмети за удоволствие и разкош. Като цяло състоянието е мечтателно и хармонично, проявява се явна склонност към екстравагантно прекарване на времето.

СКОРПИОН
Вашите финансови дела още не вървят напред, но вие страстно искате това да е така и предприемате някои неща. През тази седмица ще се появи нов източник на доход (или разход), който е свързан с ваше увлечение. Обърнете внимание на събитията във вторник, те ще изяснят тази ситуация. Действително, през следващите седмици и месеци повечето от вас съществено ще повишат нивото на своето благосъстояние. Едва ли ще откриете в себе си склонност към трупане, освен за много кратък срок, след което ще последват зашеметяващи разходи. Може да се каже кога това ще се случи за пръв път – не по-късно от средата на декември. Ако има какво да се харчи, прекрасно. До края на следващата година вие сте способни да забогатеете съществено, ако се постараете. А звездите ще ви помогнат. В понеделник не влизайте в конфликт с домочадието, не се обиждайте от думите им.

СТРЕЛЕЦ
Повишеният тонус, който вие би трябвало да почувствате, е признак на позитивната енергия на Юпитер, вашия покровител. Той влезе във вашия знак и ще остане в него до края на следващата година. За разлика от другите знаци на зодиака, в Стрелец Юпитер остава повече от година. Понеже благоприятният период продължава толкова дълго, навярно затова ви наричат “любимец на боговете”. Сега всичко зависи от вас, от вашите инициативи, способности и характер. През тази седмица енергията на космоса само заражда някакви позитивни промени, важно е те да бъдат уловени във вид на желание, идеи, планове. Настройвайте се за висока летва на постиженията, но претегляйте и силите си. Малко практичност няма да ви попречи. Във вторник, сряда и четвъртък събитията ще се съсредоточат върху семейната тема. Възможен е неочакван обрат в събитията или дори форсмажорна ситуация. Всички ситуации, идващи отвън, трябва да се обмислят в светлината на бъдещите възможности и приоритетни направления.

КОЗИРОГ
Дошло е времето за мечти и планове за далечното бъдеще. Реалността е такава, че на мнозина от вас се дава възможност да се освободят от дълговете си, от психологическата си зависимост и собствените си преживявания. Ако не изцяло, то все пак да облекчат значително душата си. Този процес не е бърз, пък и няма закъде да се бърза. Постарайте се просто понякога да оставате насаме със себе си, да обмисляте събитията и да си спомняте миналото. В реалния живот вие ще преуспеете, ако сте с професията на финансист или сте свързани с разпределението на парични потоци. Природните ви качества на ръководител се засилват, което ще окаже позитивно влияние върху кариерата ви през 2008 година. Затова пък с каква сила и ефективност! Целият подем и ажиотаж, който сега нараства около вас, няма да ви засегне особено и вие не го одобрявате чак толкова. През тази седмица ще е по-трудно да се запазят спокойни, равномерни отношения в колектива или с приятелите. Ще имате нужда от своята издръжливост. В четвъртък и петък благоприятната атмосфера в семейството ви ще възстанови вашата психика.

ВОДОЛЕЙ
Всичко едва започва и при това започва обещаващо. Множат се приятелите и грандиозните планове. За всички Водолеи, без изключение, се отварят перспективни възможности в сферата на обществената работа или корпоративна култура. Сега вие в още по-голяма степен от обикновено сте играч в екип. И така ще бъде до края на следващата година. В бъдеще вие с нарастваща лекота ще се впускате във всевъзможни начинания с привкус на авантюра. Формалната рутинна работа сега не е за вас, тя не съответства на онази бурна организаторска енергия, която с пълна сила ще ви завладее през пролетта на следващата година. Гответе се да разширите полето на своята дейност. След Стрелците вие сте вторите, които ще се устремят към перспективно развиващи се направления в дейността, тъй като имате силно чувство и усет за перспектива. Вслушайте се в него в понеделник, тогава то ще зазвучи по-силно, отколкото през другите дни.

РИБИ
Дошло е времето да се правят стъпки, спомагащи за рязко издигане в кариерата и повишаване на социалния статус. Юпитер, който ви покровителства не по-малко отколкото Стрелеца, до края на следващата година ви дава голяма сила и ви поставя съответната задача. Не се разпилявайте, поставете си за цел постигането на най-големи висоти. Ще имате успех в онези сфери на дейност, в които можете да вземете инициативата в свои ръце, да бъдете лидер и едновременно с това творческа личност. Бремето на рутината и строгото ръководство с всеки изминат ден все повече ще ви тежат, докато не се измъкнете на воля с поне относителна самостоятелност. Стремително расте честолюбието ви и това е мощен двигател, захранвайте го с реални действия. Във вторник и сряда вие най-силно влияете на обстоятелствата, максимално проявявате своята креативност и свободомислие. Само дръжте юздите на нервите си здраво, без това няма да постигнете нищо.

Седмичен хороскоп 27 ноември – 3 декември 2006
Какво ще ни донесе тази седмица? Много голямо възбуждение, породено от съединението на Слънцето и Юпитер в Стрелец. Увереността в себе си и оптимизмът по отношение на бъдещето на средностатистическия гражданин рязко нараства. В пазарната сфера подобни настроения определят стремителен ръст на цените и то не само през тази седмица, но и през целия ноември и по-нататък и още по-нататък. За бъдещите инвеститори това е информация за бъдещето.
Къде още “ще налее масло” Юпитер в близко време? В сферата на транспорта и съобщенията, особено на дълги разстояния. Големи ползи ще донесе на туризма и областите, свързани с него. Съществено ще нарасне интересът към висшето образование, а вероятно и цената на това образование. Печеливши ще бъдат рекламният бизнес и средствата за масова информация.
Главен признак за влиянието на силния Юпитер в Стрелец е повишеното “стадно чувство”. В дадения случай това е игра на оптимизъм и доверие и затова около 2008 година огромен ще бъде броят на “измамените” вложители и акционери. Причината за това ще бъде прекалената увереност в бъдещето и доверието “неизвестно към кого”. За търговците, независимо какво продават, целият период, докато Юпитер е в Стрелец, е много по-изгоден, отколкото за купувачите. А това е цялата останала част от 2006 година и цялата 2007 година. Защо говоря за това? Защото през тази седмица се заражда тенденцията на бъдещите събития, продиктувани не толкова от разума, сметката и крайно насъщната необходимост, а от вдъхновението, желанието, хазартността, увлечението по нереални проекти, което непременно ще се нарасне. След година броят на богатите и успешни хора ще се увеличи със сигурност, разочарованите и изгубилите обаче ще бъдат значително повече. Защото ако на едно място нещо се трупа, на друго с толкова намалява. Силният Юпитер е необходим за натрупване на богатство чрез финансови сделки. Нужно е само внимание, за да се знае кога трябва да се спре. Подобно на игра на тото. Между другото, за игрите: тази тема също ще стане важна за много месеци, и засега няма основание да се твърди, че Юпитер (собственикът на казиното) ей-сега ще се окаже в неизгодно положение. За това, че политическият живот се активизира многократно, е дори смешно да се повтаря – и без помощта на звездите това е ясно. Юпитер в Стрелец обаче е гарант за ръст на икономиката и активността на политиците. Искате ли да успеете, участвайте в едното или в другото. На всички пожелавам да успеят!

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории