Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 4 -10 септември 2006

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 4 -10 септември 2006

През тази седмица ще ви се наложи доста да се поизпотите от работа, а така също и да решите множество дребни битови проблеми. Техниката ще прояви своята склонност да се разваля внезапно, облеклото ще поиска поправки и ще се наложи да използвате всичките си професионални навици, за да се справите с трудностите в професионалната сфера. Особено внимание следва да отделите на планирането на своето време, а така също и на въпроси, засягащи правилното хранене, почивка и здраве – трябва да бъдете по възможност бодри и свежи, иначе трудно ще се справите с многото ангажименти.

ОВЕН
До четвъртък Овните тябва да приключат колкото е възможно повече рутинни, текущи неща, особено онези, които не харесват, защото иначе може в края на седмицата просто да ги захвърлят недовършени. Затова пък ще се появи желание да свършат нещо колективно или в екип. Засилва се и желанието им да се показват повече пред хора. Сътрудничеството започва да играе в работата им много по-значителна роля. Уморени от текущите ангажименти, вие ще намерите себе си в конкуренция или в съдружество с активен партньор. Разбира се, няма да отстъпите ролята на лидер, ще задавате тон и ще раждате идеи, които другите следва да реализират. Екипът, който вие ще съумеете да създадете в близко време, ще стане инструмент за претворяване на вашите желания в живота. От четвърътк до петък съществено се променя енегийният фон, което може да предизвика във вас неразположение, главоболие. В петък и събота се засилва непримиримостта ви – може да се стигне до кавга. Вие сте в състояние да загубите самообладание заради всяка битова дреболия.

ТЕЛЕЦ
В понеделник успехът е с вас, вие притежавате способността да влияете на хората и ситуацията. Във вторник и сряда обаче се засилва лошото ви настроение, спада не само работоспособността ви, но и желанието да се занимавате с нещо. Всичко се прави през куп за грош. По-добри може да са обстоятелствата в четвъртък и петък: обстоятелствата са благоприятни за вас и вие попадате на човека, който ви е нужен. През почивните дни се оставете на мързела си, възстановете загубените си сили или настроение. Не планирайте нищо важно за тези дни, всичките ви усилия и желания ще останат напразни. През следващата седмица се очакват събития, които рязко ще променят вашите планове и живот ът ще ви даде нови шансове. Трябва да сте подготвени за това, да изглеждате прекрасно и да се настроите за успех.

БЛИЗНАЦИ
Цялата седмица ще бъде едно непрекъснато “приключение”, което е започнало още през отминалите почивни дни. Не се опитвайте да планирате нещо и да спазвате обичайния режим. Може да се случи всичко – и у дома, и в службата. И то няма да е по ваша воля, а според обстоятелства, които вие не сте в състояние да контролирате. В началото на седмицата капризите на началството, най-вече, ще ви държат в напрежение. Пътуванията са свързани с ангажименти и дребни неприятности, по-добре е да ги отложите. Оформянето на документи ще бъде една голяма изненада, пазете нервите си. Най-нервни и непредсказуеми събития ще се развият в четвъртък и петък. Помнете, че няма нужда да отваряте с глава вратата, старайте се да откриете попътния вятър. През втората половина на седмицата стават явни интриги и натиск от страна на някой, който иска да прояви непреклонност. За семейните отношения това означава трудно изясняване на отношенията.

РАК
През тази седмица актуално става всичко, което касае битови дреболии, пътувания, документи и отношения с най-близки познати и роднини. С една дума, суета, суета и пак суета. Тази суета обаче обещава да погълне бездна от сили. В понеделник – добро настроение и физическо състояние. След това – само мотане, стигащо до късане на нерви и не съвсем приятни разговори и събития. В четвъртък можете да разчитате на позитивен обрат на събитията, използвайте благоприятните шансове, които могат да се появят абсолютно неочаквано. В събота е важно да се чувствате спокойно, с чувството, че сте на мястото си. Този ден е полезен и във финансово отношение – направете само най-необходимите придобивки за дългосрочно ползване. Ако имате натрупани средства, можете да ги вложите изгодно.

ЛЪВ
За лъвовете актуална става грижата за тяхното финансово положение и това как да постигнат още по-голямо материално благополучие и стабилност. Не на последно място през тази седмица застават и отношенията ви с деловите партньори и клиенти, ако имате такива. И едните, и другите отношения следва да претърпят известни подобрения и промени от вторник до петък. Преразпределете контрола на общите ресурси, променяйки правилата на играта, правейки ги по-понятни и прозрачни за себе си. Оставете настрана чувствата, опирайте се само на разума. Ако събитията вземат непредвиден обрат, действайте спокойно и критично, привличайте на своя страна помощници. Непредвидени разходи могат да възникнат в сряда или четвъртък. Не се поддавайте на емоциите, пресмятайте трезво. Въпреки това, през тези дни не правете спонтанни придобивки, ако разчитате да ги използвате дълго.

ДЕВА
В последно време вие сте доста енергични, инициативни и егоистични. Разумният егоизъм ще ви помогне да отстоявате своите интереси. В сериозни ситуации се опирайте на него. А такива ситуации в следващите дни ще има предостатъчно. Най-напрегнатите дни, изпълнени с внезапни обрати в обстоятелствата се очакват в сряда и четвъртък. Всичко, което ще се случи в петък, ще бъде само следствие. През тази седмица вие привличате към себе си ненадеждни хора и попадате в нестандартни ситуации. Постарайте се да запазите трезв ум и спокойствие, пазете собствения си интерес. Не се поддавайте на провокации, не избухвайте, старайте се да запазвате самообладание в най-острите конфликти. Само така ще отстоите интересите си. Нека не ви плаши скъсване на отношенията или договорните задължения – всичко е за хубаво, за обновяването на живота ви. Съпружеските отношения обаче трябва да се постараете да запазите. Семейството е нещо свято.

ВЕЗНИ
Много от това, което в последно време ви е потискало и се е налагало да скривате, да държите в себе си, сега ще ви послужи като гориво за вашите инициативи. Въпросите на деловото сътрудничество стават водещи. Почти до края на октомври ви се дава време, за да съгласувате своите лидерски амбиции с обстоятелствата и да регулирате отношенията си с онези хора, от които сте заинтересовани, с които разчитате да си сътрудничите или конкурирате в следващите две години. Спомнете си октомври 2004 година: кого тогава сте намерили, какво сте загубили? Разчитайте на своите постижения и избягвайте миналите грешки в партньорството. Ако в четвъртък и петък не изпитвате психически дискомфорт и физическо неразположение, значи сте абсолютно здрав и успешен човек. Ако се появи неразположение, не се разстройвайте – организмът ви се адаптира, освобождава се и неутрализира скритите психически напрежения.

СКОРПИОН
През тази седмица вие прекрасно се вписвате в колектива, в който се учите, работите или редовно си почивате. Уважават ви и ви обичат, вие сте в центъра на вниманието и получавате много знаци на внимание. В любовта периодът е прекрасен – има увлечения, има избор. Вашите приоритети са неустойчиви, но самата ситуация е много възбуждаща и ободряваща. Не е изключено в близко време с някой от приятелите или колегите си да се скарате силно, може би дори да се разделите. Това е стъпка към бъдещото разположение на силите. Непредсказуеми обрати в събитията са възможни в четвъртък и петък. Каквото и да става, вие сте изпълнени с увереност в себе си и съвсем справедливо разчитате на достойно място. В четвъртък ще видите цялата възможна за вас победа и успех. Сега за вас е естествено да сте в течение на всичко, да участвате в много събития, от които се интересувате, да водите светски живот.

СТРЕЛЕЦ
Всичко, което става и което не се е получило през тази седмица, влияе върху вашия социален статус и място в обществото. Ако нещо в кариерата или в семейството ви не ви харесва, през тази седмица ще бъде възможно да се коригира, да се промени. Най-кардиналното средство е да се откажете от всичко, което не ви устройва или ви потиска. При това от вас не се изискват активни действия, достатъчно е да се отнесете към ситуацията пасивно, незаинтересовано и тя ще се промени от само себе си. Промените, разбира се, няма да ви се харесат веднага. Но по-нататък ще заработи принципът – каквото направи баба, все е за добро. В средата на седмицата се засилва вероятността от възникване на дребни домашни извънредни обстоятелства, които ще ви костват най-много нерви в четвъртък. Постарайте се предварително да ликвидирате всички тесни места, не чакайте, кога ще протече или ще изгори битовата техника. В службата в сряда и четвъртък – голямо късане на нерви – внимвайте за ситуацията, старайте се да разберете за какво ви намекват обстоятелствата.

КОЗИРОГ
През тази седмица, във вторник събитията ще покажат степента на вашето благополучие или неблагополучие. Вземете това за сведение за бъдещето, при необходимост започнете корекция на ситуацията. Не ви съветвам да потегляте на далечно пътуване, грижите ще са повече от удоволствието. Всичко, което по някакъв начин е свързано с далечни роднини, въпроси, касаещи чужбина, а така също образованието и юридическите процеси през тези дни застават в центъра на събитията. Събития, които ще ви развълнуват, се очакват в четвъртък и петък. През тези дни изключително внимателни трябва да бъдат онези, които са зад волана. От повечето от вас в следващите дни не се изисква особена инициатива: вие сте по-скоро пасивен и достатъчно успешен участник н събитията. Макар че времето е напрегнато, поводи за вълнение може да имате предостатъчно, но по-скоро за другите, отколкото за себе си. Като цяло, вашият живот върви по утъпкана пътека.

ВОДОЛЕЙ
Какво да се прави като животът ви е все още далеч от комфорт и отпускане. Ето че и през тази седмица, във вторник и сряда се засилва и се проявява скритото до този момент напрежение в отношенията с околните. Имайте предвид, че вие не съвсем реалистично оценявате случващото се, затова си струва да се вслушате в своето доверено лице, да се поинтересувате от неговата оценка на случващото се, преди да произнесете своята присъда. Четвъртък е денят най-успешен във финансово отношение и в емоционален план. И не трябва да се планира предварително какво ще направите – обстоятелствата ще обърнат всичко по своему, ще се наложи да включите на пълна мощност своята способност да използвате внезапните обрати в събитията. В петък събитията от деня също няма да дадат възможност за отпускане, гответе се за голямо напрежение. Този ден е труден и във финансово отношение и крие сериозно късане на нерви.

РИБИ
Обърнете внимание на всичко, което ще се случи през тази седмица, особено на това как ще се подреди животът ви по време на пълнолунието – четвъртък и петък. Това пълнолуние за вас е толкова важно, както и новолунието на 28 февруари тази година. Тогава е бил зададен векторът на събитията, които са усилвали определена тенденция през цялото полугодие. Ситуацията сега е достигнала кулминацията си. Имайки предвид, че вие ще преживеете още няколко преломни години, съществено променящи начина ви на живот, струва си да проследите откъде и накъде ви водят дребните и по-едри житейски събития, случили се от март досега. Разбирайки тенденцията, вие все по-осъзнато ще се впишете в онези обстоятелства, които ви предлага животът. Какво може да е по-важно от това да се впишеш правилно в предлаганите обстоятелства? По-важно е само да се разбере кои са непреодолимите обстоятелства и какъв именно подход изискват. Мъдрост и късмет на всички!

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории