Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп септември

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп месес септември 2006

ОВЕН
За Овните практически целият месец (и най-вече неговата първа половина) ще премине под влиянието на Дева, което предполага в професионален аспект доста наситен и напрегнат период, увеличение на обема работа и количеството на деловите контакти (включително и с чужбина), при това на преден план излизат качества като педантичност, точност, съсредоточеност, перфектното изпълнение на своите задължения. Откъсването от работата има смисъл само за обновяване на гардероба, ремонт на домашната електроника или колата. Необходимо е да се поддържа добра физическа форма, готовност за изненади и дори за необходимост да се усвояват някакви нови сфери на дейност. През тези дни се препоръчва въздържане от любовни приключения (особено на работното място) – за романтични подвизи много по-подходящ ще бъде следващият месец. По-добре е да се откажете от прекалено активните форми на отдих и развлечения, а така също да се избягват ненужните изостряния на отношенията с колегите – тяхната помощ може много да ви потрябва. Изобщо, във всички дейности е необходимо да се спазва максимална коректност и съобразяване със закона. 22 септември е опасен ден за подписване на договори и контракти, за всякакви отговорни решения. В края на месеца можете с успех да се заемете с начинания в областта на рекламата и промоциите.
Вашите дни са 9-10 септември.

ТЕЛЕЦ
През този месец разположението на звездите е извънредно благоприятно за Телците. Те лесно ще усвояват новите знания и умения, бързо и без протакане ще решават проблемите в бизнеса и професионалната сфера, с лекота ще съвместяват приятното с полезното в своите делови и развлекателни пътувания, а заедно с това ще подобрят и здравето си. След първата седмица на септември социалната активност на Телците ще се повиши значително, те ще започнат да привличат към себе си симпатиите на другите хора, което ще им помогне при новите им запознанства и за повишаването на социалния им статус. Не е изключено това да доведе до доста позитивни промени в професионалната сфера, да спомогне за издигането им в кариерата. Последната десетдневка на септември ще им донесе дългоочакваната яснота и определеност във финансовите въпроси – благодарение на по-рано направени сделки. Телците ще могат отчетливо да си представят своето материално положение, да разберат с какво разполагат в дадения момент. Но ще е по-добре, ако сега се въздържат от скъпоструващи придобивки и големи капиталовложения. В края на месеца може също така най-накрая да си изяснят и обърканите си лични и семейни отношения.
Вашите дни са 11-12 септември.

БЛИЗНАЦИ
През септември на Близнаците ще им се наложи да се запасят с търпение – най-хубавото време за тях ще настъпи около втората половина на месеца, когато ще се повиши активността на близката им по природа водна стихия. Най-трудни ще бъдат първите дни на месеца – ще им се струпат разнообразни ангажименти и те няма да могат веднага да свършат благополучно всичките, което в някои случаи може дори да предизвика стрес и нервен срив. Постепенно обаче обстоятелствата ще се подреждат все по-успешно. Плановете ще започнат да се реализират, помощта на околните ще бъде навременна и ефикасна, финансовите въпроси ще потръгнат толкова успешно, че ще възникне възможност да бъдат погасени стари задължения, заеми, кредити и тази възможност не бива в никакъв случай да се изпуска. Напрежението от първите дни на месеца ще започне малко по малко да спада, ще се появи свободно време, което с чиста съвест може да бъде посветено на отдих и семейството. В края на септември вашите заслуги, комуникативност и безспорни качества (най-вече интелектуални) ще получат достойна обществена оценка. Изключително успешно ще започнат да се уреждат личните обстоятелства и любовни отношения – това засяга най-вече мъжете. С други думи, всичко ще бъде прекрасно – само от големи покупки и капиталовложения през септември все пак ще бъде по-добре да се откажете.
Вашите дни са 13-14 септември.

РАК
По подобен начин през септември се подреждат и нещата при Раците. Подобно на Близнаците им предстои една доста сложна и напрегната първа половина на месеца, наситена до крайност с всевъзможни неотложни дейности и трудно разрешими проблеми. При това договорености и контракти от различен характер, документи, съставени и подписани през този период, могат да имат много важно значение за вашия по-нататъшен живот, да предизвикат в него твърде съществени промени. В дните на пълнолунието (7 и 8 септември) ще се появи възможност да се установят правилните диагнози и да се освободите от ипохондрията. Около средата на месеца ситуацията в дома ви ще стане малко нестабилна, хора ще влизат и излизат, което впрочем не би следвало да попречи особено много на домашните ви занятия – самообразование и усвояване на нова информация. Не е изключено интелектуалните занятия да ви позволят да осъществите нови познанства в научните и дори академични кръгове. Няма да бъде зле да направите кратко познавателно пътуване до близката околност. В дните на слънчевото затъмнение (21-22 септември) е възможно да приключи някакъв етап от живота ви: може да влезете в някакво абсолютно ново поприще, да смените местожителството си, да скъсате някакви приятелски или любовни връзки и т.н. Краят на месеца е благоприятен за разнообразни придобивки – битова техника, домашна електроника и др.
Вашите дни са 15-16 септември.

ЛЪВ
След 1 септември, доста благоприятен за Лъвовете, както в личен план, така и в делово отношение, за тях ще е по-добре да намалят малко темпото и да се опитат да сложат в ред своите объркани неща. Това се отнася най-вече за тяхното материално положение. Отдавна вече е време да приведат в съответствие доходи и разходи в своя бюджет, да определят какво всъщност е налице в дадения момент. Може би ще се наложи за извество време да затегнат колана, да намалят незадължителните разходи и да помислят за допълнителен доход – тук може доста да им помогнат техните интелектуални способности и професионални умения, но не и финансови манипулации, покупки, препродажби и др. Поради сегашното разположение на звездите това е твърде несигурна работа. Това положение на нещата, впрочем, ще продължи кратко време. Още след 9-13 септември в работата ви ще се набележи позитивен обрат. Лъвовете ще станат по-комуникативни и енергични, и съдбата отново ще се обърне с лице към тях. А пък след 22-23 септември те могат смело да се заловят за осъществяването на нови проекти, с усвояването на нови делови и професионални области. Към края на месеца най-накрая те ще имат успехи и в личен план.
Вашите дни са 18-19 септември.

ДЕВА
През първите три седмици на септември Девите трябва да бъдат готови за сериозни промени в живота си. Може би ще им се наложи да сменят местоработата си, да се преместят в друго жилище, не са изключени също така и промени в семеен план. Това е период на сериозни и отговорни решения, които ще имат дълбоки последствия. При това тези решения ще се окажат не толкова прости, деловите преговори и всякакви взаимоотношения ще бъдат затруднени. Освен това през това време Девите не бива да се отнасят лекомислено към своето здраве – и при най-малки признаци на влошаване на самочувствието или изостряне на хронични заболявания трябва незабавно да се обръщат към лекар. Проблеми със здравето могат да възникнат също така и при близки хора или роднини. Всичко това взето заедно ще направи доста осезателни пробиви във вашия бюджет, но след 23 септември, когато ситуацията малко ще се разреди и напрежението ще спадне, ще се появи възможност за възстановяване на материалното благополучие, укрепване на увереността в своите сили, изясняване на личните си проблеми. В същото време можете да се опитате да смените прическата си или стила си на обличане, да направите известна преоценка на ценностите, да изберете нова посока в своето професионално развитие.
Вашите дни са 20-21 септември.

ВЕЗНИ
Първата десетдневка на месеца за Везните трябва да стане нещо като подготвителен период пред бурните събития в средата и края на месеца. Изобщо, тази есен Везните ще станат център на всички основни разположения на планетите и около тях ще се групират главните фигуранти в астрологичните процеси. Затова в първите дни на септември те ще трябва да се съсредоточат, да съберат сили, да стабилизират здравето си, да се освободят от неангажиращите си връзки и натрупани дългове и задължения, да изхвърлят ненужните вещи, да сложат в ред документи и записки. А вече след 9 септември, с идването на Марс в знака на Везните, темпото и интензивността на живота им ще расте, ще се заредят едно след друго ярки и запомнящи се събития, ще дойдат много ангажименти и полезни познанства. Появяването на Меркурий във Везни след 13 септември само ще хвърли дърва в огъня: ще се активизира търговската дейност, ще възникне необходимост от командировки, ще се изискват немалко интелектуални усилия, за да се усвои голямо количество нова информация. В такава напрегната обстановка практически не можеш да проследиш всичко – около 20-ти не са изключени незначителни финансови загуби. Не си струва да се огорчавате по този повод, както и заради това, че през септември очевидно ще трябва да забравите за личен живот и любовни приключения – през октомври ще имате възможност да си наваксате с лихва пропуснатото.
Вашите дни са 23-24 септември.

СКОРПИОН
Като цяло септември ще се окаже доста благополучен за Скорпионите, макар че трябва да се каже, че първите две десетдневки ще преминат много по-енергично и дейно, отколкото третата. В същото време следва да се очакват немалко успехи в професионалната сфера, интересни пътувания и пътешествия, ценни придобивки (включително и кола), прекрасни взаимоотношения с приятели и роднини. Особено плодотворен обещава да се окаже септември за хората, свързани с научна дейност, доста успешно трябва да протекат всевъзможни съвещания, симпозиуми и конференции, вие ще можете да откриете за себе си някакви нови технологични аспекти, да получите награди или чувствителна спонсорска подкрепа. Изобщо септември е прекрасно време за групова и колективна работа. Вярно е, че не е изключено през това време да се наложи да се освободите от “слабите звена” в екипа, а това като правило, води до всякакви усложнения и конфликти. Затова пък в резултат работата на екипа ще стане много по-стегната и ефективна, а на вас ще ви бъде по-лесно да я контролирате. През третата десетдневка енергията на Скорпионите малко ще се понамали, но общата ситуация ще си остане благоприятна. Много е вероятно вашите заслуги и постижения да получат достойно възнаграждение.
Вашите дни са 25-26 септември.

СТРЕЛЕЦ
С изключение на 1 септември – изключително благоприятен ден, пълен с положителни емоции, успешни пътувания, щастливи срещи и приятни изненади – септември носи на Стрелците доста трудно време. Предстои им много еднообразна, черна работа (често пъти и физическа), при това дори тази работа няма да им спори – често ще възникват разнообразни пречки, трудности, обърквания. В допълнение към това много е вероятно през този период значително влошаване на самочувствието и тук е много важно да не се допусне заболяване и при най-малките признаци на неразположение незабавно да се търси лекарска помощ. Изобщо много житейски ситуации и обстоятелства ще изискват оперативна, а понякога и “хирургическа” намеса, радикални промени и капитални размествания. Впрочем, през втората половина на месеца положението малко по малко се подобрява и препятствията, които са изглеждали непреодолими, постепенно ще отидат на втори план. А през последната седмица на септември благодарение на благоприятното разположение на звездите ще се появи възможност да се получи помощ и подкрепа, да се намали напрежението в професионалната сфера, да се набележат плановете за бъдещето. Пълна яснота обаче ще настъпи едва на 30 септември, а дотогава не се препоръчва подписването на важни документи и договори, вземането на отговорни решения.
Вашите дни са 1, 28-29 септември.

КОЗИРОГ
Дори при онези Козирози, които отдавна са излезли от училищната и студентска възраст, септември ще стимулира усвояването на нова информация, нови знания и професионални навици, запознаване с нови прогресивни технологии и компютърни програми, най-нови бизнес методики и начини за оптимизация на производствения процес. Не са изключени също така и кратки командировки и познавателни пътувания (включиетлно и в чужбина). Ще се повиши възприемчивостта на Козирозите, ще се подобри паметта им, по-оперативна ще стане реакцията на променящите се обстоятелства. Всичко това, безусловно, ще подхранва честолюбието им и няма да остане незабелязано от околните. Съществено разместване може да има в организационната структура и профил на учреждението, в което работите – могат да се появят нови големи поръчки и престижни клиенти (особено в сферата на консултационните, информационните и маркетингови услуги). Може също така да се смени ръководството, а е възможно и на вас самите да бъде предложен ръководен пост, макар че за повечето Козирози сега е много по за предпочитане самостоятелната работа с надежден партньор или работа в малък, но силен екип. След 22 септември има смисъл да се приключи работата по всички стари планове и начинания и да се отгърне нова страница в живота. Особено благоприятен най-вероятно ще се окаже последният уикенд на септември.
Вашите дни са 3-4, 30 септември.

ВОДОЛЕЙ
Разположението на звездите ще бъде благоприятно за Водолеите практически през целия септември, но най-позитивни промени е по-вероятно да се случат през втората половина на месеца, когато все по-активно ще започне да става въздействието на водната стихия. Впрочем, не бива да се забравя, че хубавите тенденции ще касаят предимно деловата и професионална сфера – за личните неща и любовни приключения е по-добре да забарвите до самия край на месеца, още повече че няма да ви остава и абсолютно никакво време за тях. Участието в големи бизнес-проекти, сложни и престижни задания в работата ви, командировки (включително и в чужбина) и срещи с колеги и партньори – всичко това ще ви поглъща изцяло, а увереността в себе си и непринудеността, с които вие постигате превъзходни резултати, ще ви тласка към нови постижения. Чувствайки вашата пробивност и хъс, новите ви партньори по всяка вероятност ще започнат да ви обсаждат със сериозни делови предложения, но вземането на окончателни решения, скъпоструващи покупки и капиталовложения е препоръчително да оставите за последната седмица на септември – така ще ви бъде по-спокойно, защото влиянието на затъмнението е трудно да се предвиди, а от тези решения ще зависи твърде много живота ви в бъдеще. Същото се отнася и до взаимоотношенията ви с кредитни организации и държавни учреждения. Вашите дни са 5-6 септември.

РИБИ
За Рибите целият септември ще започне, както се казва, със засилване от място. Още в първите дни на месеца е възможно преместване в друга квартира, смяна на местоработата, не е изключено също така да им се наложи да вземат участие, при това съвсем не в последни роли, в някакви важни обществени мероприятия. Изобщо, първата половина на месеца ще бъде наситена до крайност с всевъзможни публични събития, нови познанства, светски събития, пътувания и пътешествия. Много от случващото се може да подложи на основна преоценка предишните ви ценности и приоритети в живота, да ви застави да търсите нови пътища и направления на дейността си. Но все пак не си струва да се бърза с вземането на окончателни решения – септември абсолютно не благоприятства укрепването на партньорските взаимоотношения, сключването на договори и контракти (включиетлно и брачни). Освен това, повишената активност в обществения живот някой път довежда до необосновани претенции, стълкновения и конфликти с околните, които, разбира се, е хубаво да бъдат сведени до минимум, макар че при това съвсем не е нужно човек да се страхува от скъсването на някои неангажиращи, безполезни и обременителни връзки. След 22 септември активността на Рибите спада, ще се появи възможност те да отделят внимание на близките си у дома, да се погрижат за собственото си здраве. Вашият ден е 7 септември.

***
Тази година на 22 септември, в деня на есенното равноденствие трябва да има слънчево затъмнение, затова би трябвало да се отнесем сериозно към всички повече или по-малко значими събития през първите три седмици на месеца – те могат да изиграят важна роля в целия ви по-нататъшен живот. Това се отнася най-вече до професионалната сфера, личните взаимоотношения и здравословното състояние.
Първата половина на септември ще премине под знака на напрегнатия аспект на Слънцето и Плутон и противостоянието на Венера и Уран. Такова разположение, като правило, се съпровожда с изключително плътен и наситен работен график, с необходимост от постоянна корекция на своите планове във връзка с неочаквано възникващи пречки и усложнения, нарушения на партньорски споразумения и договорености. Спонтанните промени в настроението, непредсказуемото редуване на активно и пасивно състояние, стресовете, предизвикани от прекаленото напрежение ще пречат на обучението и ще усложняват личния живот, в който са възможни кавги или внезапно охладняване.
Втората половина на месеца, когато в небесната сфера ще преобладават Везните, трябва да премине много по-спокойно и благополучно. След 13 септември, когато в този знак идва Меркурий, всички видове общуване ще станат много по-комфортни, много по-лесно ще стане осъществяването на нови полезни и приятни познанства, ще спадне напрежението в професионалната сфера, все по-голямо място в живота ни ще започнат да заемат обществени и неформални мероприятия – всевъзможни презентации, юбилеи и просто приятелски събирания. Извънредно много се активизира сферата на публичност – практически всяка ваша стъпка моментално ще става достояние на всички. Бъдете безупречни!
Последната десетдневка на месеца (особено дните след новолунието) като цяло е благоприятна за бизнеса, деловите договори, контактите със значими партньори, възникването на доста перспективни планове и бизнес-проекти. Може също така да се предполага, че през това време ще станат някакви позитивни промени в законодателството. След 25 септември има смисъл да се направи опит да се тушират възникналите в началото на месеца неблагополучия в личния живот.
Не се препоръчва да се планират важни срещи, големи покупки, отговорни решения на 2, 5, 8, 14, 15, 16, 21, 22, 25 септември.
По-вероятно е успешните дни да са 1, 3, 12, 19, 23 септември.

Прогнозата е на Висшата школа по класическа астрология – Москва

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории