Последни Рецепти
Последни Статии

хороскоп за седмицата 6 – 12 ноември

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 6 – 12 ноември 2006

ОВЕН
Всичко говори за това, че за мнозина от вас е дошло времето да преживеят психическа криза, свързана с промени. Колкото и да са желателни някакви промени, ние винаги се вълнуваме, когато те идват. Това е нормално. Най-приятната промяна сега е свързана с любовта, със силна привързаност, най-нежеланата – са физиологически проблеми. Същото може да се отнесе и към вашето финансово положение: желателно е да се получава и нежелателно – да се губи. Именно във вашите ръце е бутона, включващ едната или другата вероятност. Вие сте активен участник в събитията, така че – действайте! Но не сами! Успешното сътрудничество с онези, които ще ви помогнат е напълно вероятно. Във връзка с излишъка от енергия, вие сте склонни към авантюристични постъпки. Някои от тях ще са успешни, други – не. За да бъде гарантиран положителният резултат, вземете си в екипа прагматици – Деви, Козирози и Телци са много подходяща компания.

ТЕЛЕЦ
Събитията ви увличат и ви диктуват как да се държите, какво да правите и как да живеете. Емоционално живеете, като върху вулкан. Наоколо кипят страсти – и ваши, и чужди. Ако работите с хора и сред хора, напрежението за вашата психика е много. Съпружеските ви отношения са се нажежили до бяло. Може би се е разгоряла страст, може би в брака са възникнали други, по-трудни чувства и обстоятелства. Не сте ги породили вие, но вие сте активен участник в тях. Дръжте се достойно. Присъщият ви такт и обаяние са в състояние да обърнат всяка ситуация в положителна посока. А ако досега сте били самотни, сега със сигурност ще се появи той, обектът за сериозни отношения. За публичните личности е настъпило време да разширят своето влияние, време за работа с аудиторията. Това е трудно, но много перспективно. Благоприятни дни са четвъртък и петък.

БЛИЗНАЦИ
Вие вече чувствате, че сте попаднали в мощен поток от събития, който ви носи независимо от вашата воля. За повечето Близнаци това са събития от професионален, служебен характер. Този поток през тази седмица не се променя, само се усилва. Представете си, че сте тресчица, която нищо не заплашва, (не като голям кораб) и действайте подобаващо: не се опитвайте да влияете върху събитията повече, отколкото е възможно с точни и язвителни слова. През тази седмица думите са много точен и остър инструмент, като хирургически скалпел. Бъдете доброжелателни със Скорпионите, сега от тях зависи накъде духа вятърът. Благоприятни дни в материален и търговски план са четвъртък и петък. Във вторник и сряда е важно да запазите доброто си настроение и самочувствие. Както и преди, следва да сте пределно организирани, включително и когато работите с документи.

РАК
Интензивността на космическата енергетика вие възприемате на ниво чувства. Едва ли тази енергия ви се струва груба, по-скоро ви стяга, подбутва ви, като попътен вятър. Ако имате деца, те в последно време по-силно от обикновено програмират хода на вашия живот, изискват внимание и ви дават повод за гордост. Съдбата сега ви дава много възможности и за роман, пълен с драматизъм, и за удоволствието от един меден месец. Търсят се хората-творци, творческите личности вървят нагоре. Спортните и предприемчиви хора също са под влиянието на повишен енергиен импулс, сега те се реализират особено бързо и дори понякога чрез риск. В сряда и четвъртък можете с особена сила и много активно да усетите тази енергетика, да се адаптирате и възползвате от нея. Ще предпочетете активна почивка, с елементи на екстремност.

ЛЪВ
Вие както досега влагате много сили и енергия в семейството си. Някои са се съсредоточили върху строителството или ремонта на дома си, вилата или друг имот, други осъществяват укрепване на житейския фундамент, образно казано. Ако в последно време се наблюдават пробиви във водоснабдяването или канализацията, това говори, че за вас сега е особено актуално укрепването на семейния егрегор – енергетиката и сплотеността на семейството. Тесните семейни връзки сега са крайно важни за вас и домът ви може не само да е пълен с народ, но и дори препълнен. Не предявявайте обаче към близките и роднините си прекалено големи изисквания, бъдете внимателни и снизходителни към тях. Не ставайте ревнив, взискателен собственик. В четвъртък и петък е важна е благоприятната среда, хубавото настроение в дома ви.

ДЕВА
Ако обстоятелствата в живота ви трябва да се променят, сега това става по най-мекия и удобен за вас начин. Забелязвайте всички признаци на обновяването на ситуацията и се учете да реагирате правилно. Забелязали ли сте, че в последно време вие сте доста саркастични и не сте склонни да правите компромиси? Използвайте своя интелект и слово като силно, с две остриета оръжие, но нищо друго. Колкото повече умствена, аналитична работа имате, толкова по-добре. Ще провърви и на онези, които могат да си позволят да повишат професионалното или образователното си ниво – това ще им даде перспектива. По-лош вариант е, ако цялата тази суета и хаос се образува по повод тривиални изяснявания и разговори. Пътуванията се забавят, в документите грешките са повече от обикновено и се налага връщане към предишни теми. С една дума, живеете активен живот, интересен и за съседи, и за колеги.

ВЕЗНИ
Икономически въпроси с такава важност в живота ви, както в личен план, така и в по-мащабен, отдавна не са били наблюдавани. Или сте се хвърлили в глобалната икономика, или продавате и купувате имот. Впрочем, може и по друг начин да се направи обрат в собственото благосъстояние. Именно благосъстоянието и неговата стабилност ви вълнуват сега. При това ви вълнуват много силно. Трудно е да се каже какво сега за вас е по-актуално – да придобиете или да загубите, да инвестирате или да изхарчите. Наблюдава се явно снижаване на практичността и увличане от рискови авантюри, може би със спекулативен характер. Вслушайте се в мнението на прагматичните хора – Телци, Козирози, Деви. Доколко успешно сте избрали приоритетите си и колко бързо се реализира целта, ще разберете в четвъртък. Ако постиженията са отрицателни, струва си да се замислите за разместването на приоритетите.

СКОРПИОН
Всичко е както и през миналата седмица – напрегнато и интересно. Вие сте на кормилото на собствения си живот. Всичко е във вашите ръце. Пазете здравето си, съумявайте от време на време да се отпуснете, иначе няма да ви се разминат проблемите с хроничните заболявания. Впрочем, няма да говорим за тъжни неща. Ще предположим, че сте млади, здрави и това е вашият шанс за изява. Изберете си посоката, която ако следвате, след няколко години ще постигнете социални и професионални висоти. Ако предпочитате семейното щастие пред кариерата, това със сигурност може да постигнете в най-скоро време. В четвъртък и петък, нещата вървят като по мед и масло. А ако не е така, значи това не е вашият път. Финансовото ви положение се подобрява и обещава да се подобрява и още. Контролирайте в неделя своя сарказъм и остър език, за да не усложните ситуацията.

СТРЕЛЕЦ
Криете ли нещо? През декември всичко тайно ще стане явно или ще стане на прах. Ако цените онова хубаво нещо, което се е появило в живота ви, пазете го и се грижете за него. Скоро вашият семеен бит или основите на вашата кариера съществено и позитивно ще се обновят. Много е желателно да съумеете да обновите, модернизирате и реформирате мотивацията в живота си. Използвайте всички възможности – от нещо се откажете, нещо ново добавете в живота си. Засега сте в своеобразен “инкубационен” стадий, подобно на бременност. През 2007 година вие ще представите на света всички свои таланти и недостатъци в преувеличен вид. Това ще стане вашата визитна картичка и заявка за онова положение, което вие смятате за достойно. Гответе се за този важен момент, който се случва веднъж на 12 години и е “точка на израстване”.

КОЗИРОГ
Сега не е момент за уединение, повече пребивавайте сред обществото, ако искате да получите удоволствие от живота и висока оценка за себе си като личност. Повечето Козирози преживяват благоприятен период на изпълнение на плановете, осъществяване на желанията. Ако в четвъртък и петък вие не се чувствате много комфортно, значи в живота ви нещо “не е така”. Замислете се. Всичко обаче би трябвало да е наред, включително и в материален план. Активните хора, обществениците, сега повече от обикновено биват привлечени от отборни видове спорт. Обединение, уедряване – и не само в спорта като такъв, но и в бизнеса. Обществено-административната дейност е вашата силна страна, и сега мнозина преуспяват там също. Онези затруднения, които вие с една или друга сила сте усещали през последните месеци, се преодоляват. И колкото по-бързо, толкова повече сте въвлечени в колективните интереси.

ВОДОЛЕЙ
Както и преди сте насочени към кариерата или към постигането на много важна за вас цел. Вие проявявате максимализъм, не сте съгласни на полумерки или полурезултат. Поемате инициативата в свои ръце там, където трябва, и където не е съвсем нужно, просто защото не можете по друг начин. Сега вашето честолюбие е главната движеща сила. Друг е въпросът, че то може да се проявява явно или скрито, в кариерата или в нещо друго. Това не променя същността на нещата. Налице са и съперници, има и група за подкрепа. С висшето ръководство или с лицата от противоположния пол, от които се интересувате, се установяват доверителни отношения, което значително ви приближава по пътя към целта. Всичко, което искате през тази седмица да придвижите, направете в четвъртък и в петък, нещата ще вървят идеално. Във вторник следва да сте внимателни във финансовите операции – резултатът може да не е еднозначен.

РИБИ
Продължават да се осъществяват сериозни житейски промени при родените в края на февруари и началото на март. Тези хора живеят в ситуация на перманентна нестабилност, всичко обаче е за добро, особено сега. Всичко останали Риби владеят ситуацията малко по-добре. Но и на тях им е по-изгодно да търсят попътен вятър във вид на подкрепящи обстоятелства, отколкото да вървят, водени от своето своенравие. Благоприятни перспективни възможности през тази седмица могат да дойдат при всеки. Важното е да не ги изпуснете, поддавайки се на колебанията и на своето променливо настроение. Съдбата ще е по особен начин благоразположена към вас още две седмици. Имайте това предвид, когато приемате или отхвърляте подаръците й. Най-благоприятни ще бъдат обстоятелствата за вас в четвъртък и петък. Можете да вземете важно решение. Официално обаче трябва да го оформите не по-рано от 20 ноември.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории