Последни Рецепти
Последни Статии

хороскоп за седмицата 24-30 април

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп за седмицата 24-30 април

Овните отстраняват проблеми, а Телците защитават позициите си. Близнаците са затруднени пред поредния избор, а Раците, обновени, вече са в подем. Лъвът добива яснота за бъдещето, а Девите напредват в материален план. Ситуацията около Везните е усложнена, а Скорпионите напредват решително. Стрелците преодоляват застоя, а Козирозите да избягват конфликти. Водолеите да се концентрират, а Рибите да покажат отговорност.

Тази седмица съвпада с новолунието в Телец, което носи много трудни ситуации за здравето, финансите и отношенията с по-възрастното поколение. До четвъртък ще се усеща действието на Слънцето със Сатурн и на фона на последните лунни дни това ще доведе до недостиг на физически сили, могат да пристигат неприятни новини, на мнозина ще се наложи да преминат към режим на икономии и дори да се обърнат към лекари по повод сериозни неразположения. В същото време не са изключени временни раздели и голям обем тежка работа, коята ще се налага да се свърши еднолично.

ОВЕН
21.03 – 19.04
Отстранявате проблеми

Възникнали са сериозни финансови проблеми. Те ви лишават от радостта на живота и обичайния ви оптимизъм, но провокират активността ви. И вие намирате финансов източник. И се появява възможност да се снабдите с имущество. Засилва се и потребността да сте стопанин в собствен дом. А може би просто ви се иска повече от преди да сте си у дома. Забележете, че именно вашето настроение и постъпки формират атмосферата в семейството. В понеделник настроението е променливо, неспокойно: мечтаете за перспективите, искате кардинално да промените онова, което пречи на душевния ви комфорт. Но много така си и остава засега на нивото на емоциите, непревъплътени в реалност. В сряда и четвъртък вие сте изпълнени с ентусиазъм, самоутвърждавате се, без да избягвате конфликтните ситуации. Най-хубавият ви ден е петък. Всичко, което искате, се реализира както го искате.


ТЕЛЕЦ
20.04 – 20.05
Защитавате позициите си

Семейни грижи стават преграда за вашите лични интереси и дори за здравето ви. Налага се да изразходвате за семейстото и за проблемите му повече сили от обикновено. Добре, че имате способността да намирате сили в процеса на самата работа. Така е и сега, в хода на събитията се появяват и сили, идва и помощта от страна на роднини и познати. Само радостите не са много, а тъгата и умората натежават повече от обичайното. Скоро всичко ще мине. Младите хора е възможно и да не забележат особени трудности, но повишената отговорност и известен песимизъм ще изпитват всички. Финансовото положение е същото като през миналата седмица, нито по-добро, нито по-лошо. Ако в петък сте бодри и действени, през май ви чакат големи постижения.

БЛИЗНАЦИ
21.05 – 20.06
Затруднения пред избор

Събитията през настъпващата седмица с нищо няма да ви огорчат. Ще имате приятни срещи, перспективни обещания и планове. Плановете са малко нереални, но нали понякога трябва и да се помечтае. Кога, ако не сега. В личните си взаимоотношения вие се обвивате в лек облак от тайнственост и тази игра ви доставя истинско удоволствие. През тези дни вие сте предразположени да купувате и да харчите и това ви доставя удоволствие. В сряда се постарайте колкото можете по-ефективно да използвате своето служебно положение. Ако в петък се чувствате материално осигурен човек, това състояние ще продължи дълго време.

РАК
21.06 – 22.07
Работа

Вие не можете да не сте лидер и инициатор в своя колектив. И това е правилно. Дошло е време да проявите инициатива, ако е нужно да отстоявате своите интереси, каквито и да са те. Обстоятелствата ще спомагат за това през цялата седмица. И цялата седмица вие ще сте въвлечени не в тясно лични или семейни интереси, а в дейности от по-голям мащаб. Това ще способства за укрепването на репутацията ви. В сряда и четвъртък дребни събития и вашето настроение ще ви подскажат колко успешен ръководител и специалист сте. В петък бъдете близо до сигурен приятел. Тогава той ще ви подкрепя през цялата година. Хубаво ще бъде, ако в края на седмицата получите още нещо извън заплатата.


ЛЪВ
23.07 – 22.08
Интуицията ви води

На дневен ред е вашата кариера, репутация и социално положение. Доколко всичко това е престижно и ви удовлетворява, вие сами ще почувствате. Нарасналото честолюбие повишава и претенциите. Усложняват се отношенията с шефовете: от вас се изисква повече търпение и работоспособност. Вие едва ли ще влезете в конфликт, дори няма и да възразявате, но ще държите на своето. Някои ще поискат сами на себе си да са началници. Ще стане ясно доколко успешен специалист, ръководител сте и доколко тази длъжност (положение), която сега заемате, ви е от полза. Не игнорирайте дреболиите. Ако почувствате, че сте се справили с поредната трудност, можете да си поставите шестица за цялото време от август 2005 година досега.


ДЕВА
23.08 – 22.09
Преодолявате пречки

Зад вас е преломен период в живота ви: за някои по-сериозен, за други – не толкова. Сега настъпва облегчение и животът се стабилизира. В четвъртък и петък вие задължително ще почувствате, че всичко е “на добро”. Вашата самооценка с право е нараснала. Ако се е променил характерът на всекидневните ви задължения, това е добре. Смело внасяйте в живота си нещо ново, сами решавайте какъв режим на работа и отдих е добър за вас, сами избирайте кръга от задължения, отхвърляйки излишното. Сега инициативата е полезна, бива одобрена. И не се страхувайте да се защитите, да проявите качества на боец. Родените в средата на септември през тези дни ще преживеят кратки, но дълбоки лични преживявания. Нека те не ви усложняват семейния живот.


ВЕЗНИ
23.09 – 23.10
Ситуацията е сложна

Материалното ви благосъстояние се повишава, но изисква постоянно напрежение, търсене на нови похвати и посоки. През тази седмица затруднения ще има и те ще бъдат свързани със служебни документи. Внимателно оформяйте финансовите си задължения. По независещи от вас причини служебните въпроси не вървят както трябва. В близките дни и седмици ще се наложи да изпитате повишено нервно напрежение, но затова пък в конкурентна обстановка вие сте в състояние да станете победител в нещо, много важно за вас. За мнозина сега по-важни са кариерата и работата, отколкото други страни на живота. Така че, съсредоточете се върху това – ако не пожалите сили, ще станете победители. Успешни дни: понеделник и петък.

СКОРПИОН
24.10 – 22.11
Демонстрирате умения

Създават се благоприятни условия за семейно пътешествие. Пътуване в чужбина или при далечни роднини може да се състои, макар и не съвсем по ваша воля. Въпреки това, всичко ще е полезно, интересно и приятно. Ако си търсите работа, намерете такава, която е свързана с командировки, широко общуване и разширяване на кръгозора. Високият тонус и личната ви активност определят и съответната динамика на събитията. Обстоятелствата, на свой ред, тласкат към действие. Всичко задължително ще се получи. В началото на седмицата се установяват прекрасни съпружески и романтични отношения. Високата самооценка повишава и желанията. Кога, ако не сега, да се работи за постигане на желаното?


СТРЕЛЕЦ
23.11 – 21.12
Измъквате се от застоя

В последно време вие живеете в силно напрежении. Растат исканията, расте и желанието те да бъдат удовлетворени. Поразмислете в уединение за какво моли душата, изберете си най-престижното желание, то скоро ще се изпълни. Преди празничните дни вие ще имате много работа – и в службата, и у дома. Пътуване или юридически дела ще прибавят още грижи. Не се оплаквайте от трудностите, дори да се наложи да направите дългове, всичко ще ви се върне. Именно сега вие сте най-ефективни във всичко, с което се заемете. Ако е възникнала необходимост да поправите здравето си, отивайте в санаториум, това сега е много актуално.

КОЗИРОГ
22.12 – 19.01
Пазете се от конфликти

Обзел ви е съревнователен дух, иска ви се в нещо да сте на висота. И от околните вие очаквате висока оценка и поощрение. Периодът е подходящ за съревнования, сключване на изгодни договори или изпити. Вие привличате към себе си заинтересовано внимание, при жените растат шансовете да завъртят енергичен и честолюбив мъж. Само с парите ще изпитвате трудности. Вероятно ще трябва да връщате заем или няма да ви стигнат парите за голяма покупка. И това малко ви трови радостта от живота. Не тъгувайте, търпението и упоритостта ще бъдат възнаградени. Ако имате деца или любим човек, бъдете с тях по-ласкави в четвъртък. Най-хубавият ви ден през седмицата е събота.

ВОДОЛЕЙ
20.01 – 18.02
Концентрирайте силите си

Вие сте тръгнали по пътя на сериозен финансов късмет. Залагайте, господа, и то с по-големи залози! Малко риск само ще увеличи шансовете. В това отношение многообещаващи дни са четвъртък и петък. Колкото повече мъгла пуснете около себе си, толкова по-успешни ще бъдете във финансово отношение и толкова по-зле ще е семейното взаимно разбирателство, особено при родените през първата десетдневка на февруари. Домашни обстоятелства ще изискват допълнителни енергозагуби. Може би, именно домашните грижи са увлекателно занятие за вас или предпочитате да се отдадете на работа, вместо на домашни грижи? Или се стараете да прегърнете необятното, разкъсвайки се между дома и работата? Заемете се с това, което е по-значително, но не изпускайте моментът на късмета. Ако не вложите сега енергията си в нещо голямо, може просто да се разболеете.

РИБИ
19.02 – 20.03
Покажете отговорност

За вас сега е най-добре да почивате в чужбина, да търсите там работа или щастието си. Където и да сте обаче, занимавайте се само с това, което сте в състояние да вършите с хъс и удоволствие. Уважавайте своята независимост. Успешно се подреждат обстоятелствата за родените в началото на март. Родените през втората десетдневка на март, рискуват да влязат във финансов конфликт с ръководството. Ако не се стигне до конфликт, значи вие всичко сте понесли и анализирали мълчаливо, а това е вредно за здравето. Ако не си позволите поне някакво “свободно творчество”, кратък отдих, а се съсредоточите върху рутинната работа, можете да заболеете. Пазете се.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории