Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп близнаци 2012

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп близнаци 2012

horoskop bliznaci avgust

За родените под знака на Близнаци 2012 г. ще е доста благоприятна, защото Драконът – покровител на годината – обича артистичността и многоликостта на Близнаците и ще ги обсипе с щедри подаръци. Но не бива да разчитате само на това – можете да направите много и сами. Затова не бъдете дребнави и стиснати, от вашата щедрост зависи това колко бързо ще постигнете целта си, и в професионален и в личен план. Не е изключено да ви се наложи да дадете нещо, за да получите нещо значително по-голямо. През втората половина от годината ви очаква интересно предложение, което ще ви позволи да се реализирате. За целта обаче ще трябва да си припомните своите навици от времената, когато сте започвали пътя си.

Свободните Близнаци през 2012 г. ще получат признание и преклонение, т.е. очакванията им ще бъдат удовлетворени. Най-важното е да се появяват по-често пред хора и непрестанно да се показват в най-добрата си светлина. Семейните Близнаци може да поискат да се почувстват свободни и „ергени“. Ако някои от тях решат да си направят втори меден месец със съпруга/та, то други просто ще си намерят любовник/любовница. Как това ще се отрази на семейния им живот зависи и от двамата, понякога една такава авантюра може да покаже каква е ролята на партньора и колко е важна връзката за двамата.

Напредъкът в кариерата през 2012 г. ще зависи от това дали ще успеете да убедите началството, че сте уникални и незаменими. Ако на някои ваши колеги за целта им се налага да доказват възможностите си с много труд, то вие ще можете да го направите само с помощта на своята артистичност. Постарайте се обаче да не прекалявате и не правете открито шефа на глупак – иначе може да постигнете обратен ефект.

През 2012 г. родените под знака на Близнаци ще трябва да обърнат внимание на нервната си система. Бързо сменящите се събития, не всички от които ще са приятни, могат да ви изкарат от релси и да ви доведат до депресия. Намерете време за почивка в курорт с минерални бани и си създайте навика да пиете билков чай.

През 2012 г. родените под знака на Близнаци ще имат най-голям успех при правенето на от нищо нещо, от ненужно – необходимо и от старо – ново. Т.е. във всичко, което изисква промяна на външността, а не на същината.

Спомнете си как сте си създали най-големите неприятности в живота и се постарайте да не допускате същите грешки втори път.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории