Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп телец 2012

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Хороскоп телец 2012
horoskop telec avgust
През 2012 г. родените под знака на Телец ще трябва да довършат започнатото през 2011 г. Ако просто се отпуснете и решите, че отлагането няма да задълбочи проблемите, то в началото на 2012 г. ще се изправите пред необходимостта да подредите нещата и графика. Ако пък наистина сте нямали възможността да завършите нещо, Драконът с удоволствие ще ви я даде и дори ще ви „подскаже“ как да извлечете максимална полза от резултата.

На някои от родените под знака на Телец ще им се наложи да сменят обстановката или работата, възможни са и продължителни командировки. Ако не се противите на текущите обстоятелства и подходите към тях с мисълта, че всичко ще завърши успешно, 2012 г. ще стане за вас още една стъпка към благополучното бъдеще.

През 2012 г. свободните Телци могат да започнат романтична връзка на работното място и това ще е най-добрият вариант – с помощта на партньора си не само ще се почувствате желани и обичани, но и ще уредите финансовите си проблеми. За семейните Телци ще е важно да знаят, че партньорът им ги подкрепя за всичко и одобрява всичките им постъпки. Не е изключено поради някаква причина да започнете да се съмнявате във верността на вашата половинка и затова ще изисквате от него да ви докаже, че заслужава любовта и доверието ви.

В професионалната сфера родените под знака на Телец не ги очакват проблеми, освен ако не стигнат от инат до открит конфликт с ръководството или деловите партньори. Бъдете по-хитри, с директно противопоставяне нищо няма да постигнете, особено ако ръководството и партньорите ви са в правото си да ви възразят. Не се отказвайте от нови задачи, дори ако ви се струва, че ви карат да правите нещо, за което не сте компетентни.

През 2012 г. слабите места на Телците ще са гръбнакът и врата. Затова контролирайте физическите натоварвания на гърба, независимо дали става въпрос за лека тренировка във фитнеса или вдигане на щанги. През пролетта и есента се подложете на общо укрепващ масаж.

През 2012 г. можете да очаквате успех в отраслите, свързани с метали (добив, продажба, изработка на метални изделия) или други земни изкопаеми, обработвани с огън и вода.

През 2012 г. за вас е важно да действате. Забравете прословутия си мързел, иначе може да изпуснете нещо наистина ценно.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized