Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп риби февруари 2012

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп риби февруари 2012
horoskop ribi avgust

За родените под знака на Риби февруари може да се окаже много щастлив период, защото ще изчезне нещо, което ви пречи да се чувствате добре или се явява източник на постоянно разочорование. Наистина за да се случи това е възможно да вземете някакво трудно решение, но това ще бъде оправдано.
В началото на месеца интуитивно ще намерете изход от неприятна ситуация, свързана с някой от вашите близки или колеги. И това ще ви помогне да осъществите някаква ваша мечта.
В средата на февруари ще трябва да планирате вашите действия за доста дълъг период и по-важното е да планирате всяка ваша стъпка, всяка ваша дума за да може да осъществите плановете си. И нещо много важно, опитайте се да не се карата с тези, които могат да ви помогнат за реализацията на вашите замисли.
В кая на февруари вашия талант да предвиждате нещата или вашата интуиция ще ви даде възможност да предотвратите някаква неприятност, която заплашва някои от вашите близки. Затова не затваряйте очи за вашите предчувствия – те могат да ви бъдат полезни.

Благоприятни дни: 3, 6, 9, 21, 23.
Неблагоприятни дни: 1, 8, 15, 29.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории