Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп юли 2011

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Хороскоп юли 2011

horoskop uli
Месец юли обещава да бъде горещ в много отношения. Времето ще спори с човека, ще му предлага горещите дни на лятото и всички изкушения на отпуската – плаж, море, летни вечери и студени коктейли, а от друга страна ще трябва да се работи и да се спазват служебни задължения и срокове по проекти.
Юли е уникален месец – в него има две новолуния, затова се препоръчва в началото на месеца и в самия край да не пропуснете възможността да започнете нещо ново, истинско и интересно.

Още в началото на месеца ще бъде белязано от анализ и изводи за изнималото полугодия. Този, който е работил благотворно през периода ще може да си позволи ваканция и пътуване където са мечтали отдавна, или да отложат и да вложат финансите в някави крупни покупки в края на годината. Останалите ще трябва да докажат, че са достойни за гласуваното доверие, че ще коригират допуснатите грешки и няма да подведат колегите, клиентите и семейството си. Всичко, което е било заложено като очакване в изминалата половин година ще стане през юли почва за събиране на урожай или камъни – това зависи доколко успешно сте могли да използвате предоставените ви перспективи и собствени възможности.
В началото на месеца могат да вузникнат трияния с роднини заради вашето желние да се повеселите през настъпващата отпуска или заради вашите планове да направите скъпа покупка, лично за вас, а не за цялото ви семейство.
Средата на юли отново ще бъде период за семейството, но този път причина за конфликт може да се окаже разминаване между техните интереси и вашата работа. Вие може да не изпълнявате някакви поети ангажименти пред роднините тъй като ще бъдете посветени на вашата работа и амбиции. Затова опитайте да намерите време за семейството си, от вас не иска много или нещо неизпълнимо.
В средата на месеца може да започне с нова сила роман с този с, който сте възнамерявали да се разделите. Самотните могат да намерят временен партньор, например за отпуската.
През втората декада на юли внимание можеби ще трябва да отделите и на вашия дом.
Краят на месеца може да бъде посветен на удоволствия – това е най-доброто време за почивка. В началото може да почивате заедно със семейството, а последните дни на юли си позволете малко егозиъм – прекарайте чудесен уикенд с приятели, занимайте се с природна козметика и спа, нощно веселие в някой клуб или барбекю сред природата.
Главното е след тези дни да можете да знаете, че сте се заредили с много положителни емоции. След периода на намаляваща Луна заряд от бодрост и добро настроение ще ви помогнат. Следвщаата седмица ще бъде седмица за решение на рутинни въпроси, които ще поискат от вас сила, посветеност и акуратност в изпълнението.

Благоприятни дни: со 2 по 7, с 9 по 14, с 16 по 22, с 24 по 29, 31.
Неблагоприятни дни: 1, 8, 15, 23, 30.

Трябва да помним, че за “чисти” зодии се считат хората родени в периода от 1 до 18 число на месеца, а на останалите влияние оказва предишния или следващия зодиакален знак, както в личностна характеристика, така и в астрологичните предсказания. И това трябва да се отчита.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized