Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп юни 2011

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп юни 2011
Разположението на планетите през юни говори затова, че през този месец ще бъде по-лесно да изразяваме своите чувства. Сега е възможно да въникне нова симпатия, понякога могат да се окажат повърхностни, особенно, ако се появят след 10 юни. Това е прекрасен период за откриване на нови хора, за флирт, за романтични отношения. Не трябва обаче да очакваме много от новите отношения. С времето новите контакти могат и да станат по-сериозни, но няма да получат развитие през юни.
В съществуващите отношения се опитайте да имате повече време един за друг и да комуникирате открито. Не трябва да натоварвате любимия човек с вашите проблеми.
През по-голямата част на юни Марс ще се намира в зодиакалния знак на Телец. Затова и някои десйтвия и иниациативи могат да бъдат по-основателни вс равнение с преди.
Но тези действия ще будат съпроводени с някаква инертност и забавеност във времето.Това не е период в който решенията ще се вземат бързо и да се очаква мълнеоносна реакция за промяна на ситуацията и обстоятелствата.
Първата половина на юни ще се окаже благоприятно време за всяка интелектуална работа. Ще мислим по-добре, ще възприемаме и обработваме информацията по-бързо, ще можем да отделим важното от останалото. За усвояване на информацията и нейната обработка е по-подходяща втората половина на юни. През първата полочина на месеца ще
изпитате склонност към философски размисли и търсене на вяра.Ще забележите, че отново можете да мечтаете и да фантазирате. И да творите.
И ще се обидите, че ако мислите шпозитивно могат да ви се случват хубави неща.
Времето е подходящо за пътуване и почивка.

Благоприятни дни: 6, 11, 25, 29.
Неблагоприятни дни: 10, 21, 28.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории