Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 17 – 24 април

Добавено в Готварски статии

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 17 – 24 април

Главното космическо събитие през тази седмица е преминавато на Слънцето в знака на Телеца, което ще стане в четвъртък сутринта.
Пролетта е в разгара си, чувствата се леят пълноводни. Нека добрите чувства и новини да са много повече. През втората половина на седмицата всички ще усетим как ни изпълва една спокойна и уверена сила. Слънцето в знака на Телеца спомага не само буйния и жизнеутвърждаващ цъфтеж на пролетната природа; неговата енергия усилва същите процеси и в хората.
Над всичко останало се издига стремежът към нарастване на благосъстоянието, имуществени придобивки и повишаване на битовия комфорт.
По-бързо растат децата, по-бързо расте и нашата увереност в живота. Всичко, което спомага за нашето материално благополучие и душевен комфорт, ние смятаме сега за най-важното нещо.

“Придобий и запази” – това е девизът на тази седмица.
Не игнорирайте своите чувства и желания. Те по-точно от всичко ще ви подскажат кое в действителност е важно за вас, а без какво можете спокойно да минете. През тази седмица мнозина от вас ще получат добри пари. Цялата седмица е изключително благоприятна за финансови и бизнес операции, свързани с известен риск.


ОВЕН

Рязко е нараснала вашата потребност да сте стопанинът в своя дом. Жените организират генерално почистване или ремонт, мъжете работят с хъс, за да си позволят имуществени придобивки. Темата за финансовата независимост и увереност в себе си става най-актуалната. И всичко се нарежда. Жив ум, точна дума и сръчни ръце помагат за преодоляването на онези затруднения, които се проявяват в отношенията с децата. Ако сте творческа натура и сте свикнали да не отлагате реализацията на своите желания, може да се смутите, сблъсквайки се с някаква преграда. Не се спирайте, всичко ще постигнете, само че не толкова лесно, както ви се е струвало в началото. Не очаквайте подаръци от никого, не разчитайте на слепия късмет. Всичко, което е по силите ви, задължително ще се осъществи.

ТЕЛЕЦ

Вашите възможности и в делови, и в личен план растат. Разширява се кръгът от хора, които са ви нужни и на които сте интересни. Подхождате към работата и живота творчески, с увлечение. Всичко това разширява кръгозора ви и дава храна на ума ви. В края на седмицата обаче се появяват обстоятелства, които “приземяват” вашия полет. Семейни събития или здравословно състояние ви отвличат от увлекателно занимание, снижават оптимизма ви и радостта от постиженията. Обстоятелства или хора гасят вашата инициатива. По-чувствителни са трудностите за онези, които празнуват рожден ден през тази седмица. Какво пък, ще се наложи да ги преодолеете, добре, че сили имате достатъчно. Работоспособността ви след временно изтощение е отново на висота.

БЛИЗНАЦИ

Животът на Близнаците през тази седмица става значително по-интересен, разнообразен, в бизнеса се появяват много нови планове и проекти, в които немаловажна роля е възможно да играят приятели и добри познати. Вие със сигурност ще почувствате духовно и емоционално възраждане. Сериозните размисли за собствените ви дългосрочни планове ще получат нов импулс, може да се наложи в петък да вземете някакво окончателно решение. Началото и краят на седмицата са много по-благоприятни за работата ви, докато в сряда и четвъртък околните доста трудно ще контактуват с вас. Във вторник е полезно да върнете старите си дългове, да проведете трудни разговори, а в петък може да общувате с официални инстанции, но по-добре е да го направите след обед. Събота е ден за пълна свобода и интересно общуване; може да получите много нова информация, да се сдобиете с нова техника и осъществите полезни контакти.

РАК

Завършва напрегнатият период на борба за място под слънцето: от началото на тази седмица вие ще се чувствате по-стабилно и сигурно. Няма да се налага да отстоявате нещо, да се суетите, достатъчно ще бъде да задържите ситуацията и да жънете плодовете на всичко, което сте направили през март и април. Реализирайки своя потенциал в обществената дейност, вие едновременно правите по-стабилно своето финансово положение. Ако работата ви е свързана с търговия, тя ще започне да дава сигурен фиксиран доход, макар че е възможно размерът му да не ви удовлетворява. За доброто на кариерата ви са по-важни организираността и търпението, отколкото инициативите, породени от личните желания и предпочитания. В семеен кръг събитията, засягащи децата, се развиват стремително и позитивно. Влюбените също получават своята част щастие. Няма да ви е излишно едно морско пътуване.

ЛЪВ
На пътя на вашите желания и стремежи в края на седмицата застава преграда. По-силно ще я почувстват родените в края на юли. Напрегнати ще бъдат отношенията с ръководството, съпруга, родителите, с всички, които са в състояние да потушат вашата инициатива, да ви унижат, да ви упрекнат в безотговорност, неорганизираност. Ако заемате ръководна длъжност, усложняват се отношенията с подчинените и с всички, които вие волно или неволно притискате. През тези дни здравето може да подведе онези, които страдат от хронично заболяване или възрастните хора. Най-добрата тактика е: да се подчинявате на обстоятелствата и да държите себе си в рамките на необходимостта. Търпете. Имайте предвид, че трудната ситуация едва се заражда и ако не неутрализирате проблемите в техния корен, те ще ви развалят и първомайските празници.

ДЕВА
Във вторник стават явни обстоятелства, които до този момент са били зад сцената. Вие влизате в конфликт с някого от приятелите си, от роднините или с колега. По-скоро, вялото и тайно съперничество преминава в открита фаза. Налага се да заемете активно-настъпателна позиция, възможно е тя да е прекалено емоционална. Почти нищо не остава от вашия обичайно отстъпчив и вежлив модел на поведение. На война като на война. Държите се импулсивно, агресивно и просто избухливо. Всичко, което се случва, засяга дълбоко вашата самооценка, репутация и длъжност. Решителният момент все още предстои през следващата седмица. А през тази седмица най-трудните дни за вас са вторник и петък. Дръжте се.

ВЕЗНИ

Вие сте увлечени от занимание, което има творчески характер. Обичайната ви работа е нерегламентирана. Не е изключено да бъдат променени обичайното работно място и условията на работа. В битов план – позитивни обновления: появява се по-съвършена техника, усъвършенстват се инструментите и средствата, чрез които печелите парите си. Събитията са не толкова приятни, колкото важни с това, че разширяват професионалния хоризонт. Повишава се и заплащането на вашия труд. Има обаче едно условие за вашия успех: трябва да бъдете самостоятелен човек и при това да се вписвате гъвкаво в обстоятелствата, да отчитате позицията и интересите на околните. Най-важното условие за напредъка ви е: да бъдете дипломат и психолог.

СКОРПИОН

Ситуацията, която ви засегна чувствително, е свързана с вашето професионално влияние и компетентност, с вашите лидерски позиции. Вие постигнахте това, към което се стремяхте, и сега се налага да преодолявате всички трудности, които произтичат от него. Тежка е царската корона, психическото напрежение е голямо. Делегирайте част от отговорността, това значително ще облегчи вашето положение. Независимо от трудностите, вие съществено печелите в материално отношение. Високият доход потвърждава нарасналата ви самооценка, но не удовлетворява стремително растящите ви претенции. Труден ден е вторник.

СТРЕЛЕЦ

Време е да модернизирате у дома всичко, което е възможно. Това не е само въпрос на желание и престиж, но засяга и вашия душевен комфорт. Обновявайки дома си, вие се сбогувате с миналото и се готвите за бъдещето. Няма да ви бъде излишно да се погрижите малко и за себе си, да обновите имиджа си. Ако имате деца, дръжте се с тях строго, но справедливо: опаковайте авторитаризма си в демократична обвивка, но така че пак да се усеща силната родителска ръка. С най-голяма полза може да използвате своята власт във вторник. Ако обектът на възпитание обаче не е дете, а възрастен, последствието може да е скъсване на отношенията. Най-добрият ден за вас е сряда.

козирог
КОЗИРОГ
Успешно се решават въпросите, свързани с дома и финансите. Вие сте спокойни, организирани и изцяло контролирате ситуацията. Във вторник успешно се осъществява всичко, свързано с обучение, пътуване и обществени изяви. Вие ще сте на висота. Към края на седмицата се затрудняват отношенията с децата, с любим човек. Децата ви носят и допълнително грижи. Надеждите за развлечение се разбиват от необходимостта да се икономисват средства или от стиснатия ви съпруг. Не преживявайте нещата прекалено тежко, скоро всичко ще е наред. В своите намерения разчитайте на енергичен партньор, сътрудник или член на семейството. Той е в състояние да поеме част от грижите ви.

ВОДОЛЕЙ

През тази седмица е възможно вие да се изкачите малко по стълбичката на кариерата или да напреднете по пътя, който сега е по-важен от кариерата ви. Благоприятни дни за това са сряда и неделя. Помислете, какво именно е по-важно от всичко да направите сега и използвайте благоприятните дни. Можете да сключите стабилен договор с партньор равен или старши, да обсъдите откровено с близък човек назрели проблеми. По-добре ще бъде да направите това не по-късно от четвъртък, изпреварвайки назряващото отчуждение. Не разчитайте на спокоен живот: през цялата седмица подчинените и колегите ви ще създават атмосфера на хаос и конфликти. Дано цялата тази суетня не навреди на вашите интереси.

РИБИ

Далечно пътуване ще ви донесе удоволствие, а грамотна реклама – доход. Постоянната работа ви носи необходимия, но недостаточен доход, карайки ви да търсите други възможности и да се потискате от своето скромно положение. Сега се чувствате точно така. Независимо от напрежението в службата, е крайно трудно да смените местоработата си. И щом това е така, променете условията, в които ви се налага да съществувате. Вие можете това. Използвайте своето обаяние, връзки, творчески наклонности и самоувереността си, която все повече нараства. Нервното напрежение ще повлияе и на неделния отдих. Намерете начин да се отпуснете.

Маргарита

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории