Последни Рецепти
Последни Статии

Седмичен хороскоп 13 – 19 януари

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 13 – 19 януари

Овните действат твърде импулсивно, а Телците се сблъскват с емоционални проблеми. Близнаците тръгват решително напред. Лъвовете са пред нови делови възможности, а Девите получават компенсация от съдбата. Емоционална еуфория характеризира Везните, а Скорпионите са пред ново начало. Стрелците следва да се активизират, а за Козирозите се разгръщат нови възможности. Водолеите са пленници на дисхармония, а у Рибите кипи душевна борба
.

ОВЕН
21.03 – 19.04

Овладейте импулсивността

Все още емоционално нестабилни, Овните трудно овладяват импулсивността си. Затова и през периода настроението ви ще варира. От това ваше състояние най-много губи личната ви организираност. Затова не е чудно, че делата ви няма да вървят по начин, който би ви радвал, и в условията на сигурност. Мнозина ще се изправят пред труден избор, който в преобладаващите случаи е делови. Хубаво е да се концентрирате и да действате категорично. Сега бихте могли да поставите ново начало. Душевен дисбаланс ще ви притеснява в петък. Събота ви носи новини, а в неделя правите опит за отстраняване на проблеми. Дискомфорт и неудобства ще ви съпътстват в понеделник и вторник. Сряда може да ви донесе успех, а в четвъртък сте на губещи позиции.

ТЕЛЕЦ
20.04 – 20.05

Любов и пари

И при вас има доста проблеми, които са предимно емоционални и които на свой ред предизвикват мощни приливни вълни от негативни усещания. Личното ви предразположение е напълно противоположно на деловия ритъм, в който участвате и където демонстрирате висока отговорност. Хубаво е обаче да отстраните от съзнанието си дразнителите и да се стабилизирате. На първо време е добре да прекарвате по-голямата част от свободното си време с приятели или близки. Това е един от начините да влезете по-бързо в релси. Петък ще донесе на едни от зодията финансови новини, а на други – любовни. Събота е притеснителна, а в неделя ще се чувствате самотни. Дискомфорт ще ви владее и в понеделник. Вторник е печеливш, сряда трудна, а четвъртък ви предоставя избор.

БЛИЗНАЦИ
21.05 – 20.06

Тръгвате решително напред

Полемики, сблъсъци с конкуренти или с остро критикуващи хора от деловото обкръжение ще изпълват дните от седмицата на почти всички Близнаци. Тези нападения едва ли ще ви стреснат. Напротив! Внезапен порив ще ви тонизира за мощен отпор и ще ви амбицира да реализирате намеренията си. През тези дни ще осъществите множество полезни срещи с близки и с хора от обществените среди. Ще получите важна подкрепа и ще постигнете неочаквани успехи. Петък е благоприятен и сполучлив. В събота ще проявите творческите си способности. Неделя носи на едни от вас новини, докато други ще предпочетат късо разтоварващо пътуване. Понеделник е успешен. Във вторник действайте компромисно, а сряда идва с парични ядове. Четвъртък е хубав.

РАК
21.06 – 22.07

Чудесни дни

През тези седем дни у Раците ще надделее спокойствието, предоставяйки им достатъчно време да обмислят намеренията си и да планират задачи за близкото бъдеще. По всичко личи, че навлизате в благодатен период, през който ще се разкрият множество перспективни възможности. Налице са обаче две съдбовни тенденции, които са по-скоро провокационни, отколкото устройващи. Едни от зодията продължават да удължават празничните дни, докато други не са съобразителни и често допускат грешки. Ще ви се наложи да ги преодолеете, ако възнамерявате да се възползвате от откриващите се възможности. Новини, но и безпокойства характеризират петък. В събота преобладават задълженията, а в неделя се справяте с възникнали задачи. Парични спорове определят понеделник, а следващите дни са чудесни.

ЛЪВ
23.07 – 22.08

Пред делови старт

За Лъвовете тази седмица е благоприятна, но за мнозина е характерен душевният дискомфорт, предизвикан от доскорошни противоречия с близък човек. За отстраняването им най-вероятно ще направите опит през дните на периода. Хубаво е да го сторите, защото имате шанс за успех. В професионален план сте в началото на чудесен старт. Активизирайте се и не се отклонявайте от линията на реализация. В отношенията с интимния партньор е налице известна инертност, която предизвиква скука и пасивност, но скоро ще успеете да ги преодолеете. Петък и събота ще преминат в условията на нервно напрежение и мрачни мисли. Малко неспокойна, но с новини се очертава неделя. Неочаквани ядове, но и добри вести ви предоставя понеделник, а за вторник е характерен паричен конфликт. Сряда и четвъртък са успешни.

ДЕВА
23.08 – 22.09

Време за реванш

Преживените от Девите разочарования и неприятни събития определено се отнасят към отминалата година. За незаслужените обиди Съдбата ще ви предостави значителна компенсация. За едни от зодията това е ново работно място или повишаване в длъжност на заеманото от вас в момента. Други ще изпълнят сърцата си с любов, която естествено ще е двустранна. Малка част от Девите все още не са в състояние да се преборят с проблемите, но и вашият час скоро ще настъпи. В петък сте кротки и компромисни, а събота ще ви радва с интимна близост. За някои новини, а за други ядове определят неделята. В понеделник се пазете от злонамерени бизнес партньори. Вторник ще е труден. Сряда ви предоставя ново начало, а четвъртък носи много работа.

ВЕЗНИ
23.09 – 23.10

Емоционална еуфория

Ентусиазирани и мобилни, на моменти така изумително нелогични и дори постъпващи глуповато, Везните са по-скоро еуфорични в очакването на нечие пристигане. В повечето случаи става въпрос за сантиментална и емоционална еуфория, която е засилена до крайност заради развихрила се любовна фантазия. Това е характерно за голяма част от представителите на зодията. Друга група от знака са напористи за осъществяването на своя идея, която не са обмислили прецизно и не е изключено да претърпят поражение. Макар и с двойствено настроение, почти всички ще се радват на спокоен петък за сметка на нервния и безпокоен уикенд. Контакти и финансов успех определят понеделник, но във вторник сте затворени и замислени. В сряда очаквайте важно посещение. Четвъртък носи ядове.

СКОРПИОН
24.10 – 22.11

Ново начало

Определението “щастие поради глупост”, колкото и чудно да звучи за Скорпионите, през тази седмица е поразително вярно за голяма част от зодията. Тук няма нищо лошо и нищо обидно. В това прозира чистата детска наивност, която пък е истинската храна за душата, защото се нарича вяра. Вие сте в началото на нов път, в който едни от вас навлизат сега, други ще стъпят на него след един месец, а третата част от знака – след четири. Подгответе се психически за мощна изразност, заредете се с много енергия и търпение. С материален и финансов успех ще ви зарадва петък. Събота е спокойна и приветлива, но в неделя възникват кавги. Безпокойни, но и наблюдателни ще бъдете в понеделник и сряда, а дните вторник и четвъртък се оказват неприятни и слабо ефективни.

СТРЕЛЕЦ
23.11 – 21.12

Активизирайте се

Макар и спокойни, началните дни на януари създават усещането за неподвижност в съзнанието на Стрелците. Преобладаващата част от родените в зодията са притиснати от условията, в които следва да действат и да осъществяват целите си. Това от своя страна води до пасивна изразност. У някои личи разочарование от околните, докато други са по-инертни и реагират механично. Би било добре да излезете от завладялото ви вцепенение. Такъв опит ще има ефект, ако го осъществите с желание и настоятелност. В много случаи обаче може да бъдете провокиран от сблъсъци и скандали със заобикалящите, което ще създаде проблеми. Петък е успешен, а уикендът преминава спокойно. Трудният понеделник загатва за необходимостта от избор, който следва да извършите във вторник. Сряда и четвъртък са тежки.

КОЗИРОГ
22.12 – 19.01

Участвайте в забавленията

Седмичният период може да се окаже твърде ефективен за Козирозите в професионалната им реализация. За да постигнете удовлетворителни резултати, проявете активност и не обръщайте внимание на някои негативни събития. Последните ще предизвикат огорчения у вас, ако ги вземете много на сериозно. Периодът ще премине най-пълно, ако не обръщате гръб на приятелските покани за забавления и приятни ангажименти през свободното ви време. За вас започва нов цикъл, който е хубаво да посрещнете с активно присъствие в приятелските и обществените среди. Петък е много хубав и плодоносен. Това се отнася и за уикенда, но в неделя не са изключени дребни ядове. Леки разочарования са валидни за понеделник, но денят е спокоен. Останалите дни преминават в активност и успехи.

ВОДОЛЕЙ
20.01 – 18.02

Вътрешна дисхармония

Водолеите са на прага на нови реалности, които действащите събития подчертават недвусмислено. Стремежът ви към едно ново начало беше ярко подчертан у вас през изминалите месеци, а сега сякаш ентусиазмът и желанието са отстъпили мястото си на умората от чакането. Това личи най-вече от вътрешната дисхармония, завладяла умовете и сърцата на мнозина. Ситуациите на всекидневието ще ви извадят от това състояние и ще събудят у вас внезапен порив за многопосочна реализация. Този устрем се съчетава със съдбовен късмет и душевна пълнота. Последната ще е плод на примирието с любовната половинка. За петък се очертават парични спорове, а събота ви носи доста ангажименти. Късо пътуване е валидно за неделя, а понеделник е напрегнат. Във вторник сте на кръстопът. Следващите дни са трудни.

РИБИ
19.02 – 20.03

Душевна борба

През новия седемдневен период представителите на Риби следва да се стремят към хармония във всичко и навсякъде. Това е трудно постижимо, особено сега, когато чувството ви за отчужденост извисява ръст. Едновременно с това душевната ви същност е стресната от обхваналата ви тенденция на охладняване и се бунтува. Хубаво е да надделее импулсът на любов и милосърдие. Това ще ви донесе вътрешно спокойствие, ще подреди социалния хаос, в който се намирате, и ще постави ново начало в развитието ви. Психическите бариери от петък ще бъдат преодолени на следващия ден. Новини и интимна близост определят неделята, а в понеделник някои достигат до решение за брак. Вторник ви предоставя поле за активност, но в сряда и четвъртък мнозина са потиснати.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории