Последни Рецепти
Последни Статии

Идеален женски образ

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Идеален женски образ
един образ жената на мечтите на мъжете според тяхната зодия

Много от представителите на всяка зодия имат собствена представа за образа на идеалната жена. И ако се опитате да се доближите до тази представа увеличавате шанса да спечелите вниманието на обекта на вашия интерес.

Овен
Родените под знака на Овен могат да харесат личности самоуверени, ярки, енергийни и неуниващи. Всяка проява на униение и неувереност могат да го отблъснат, дори да предизвикат пълно отдръпване. Оставете настрани всички опасения съмнения и смело към обекта на своите желания.

Телец
Родените под знака на Телец харесват жени умни и здрави. Лекомислените девойки ги провокират и хвърлят в пълен ужас. Бодрост и енергетичност също могат да ви спечелят вниманието на представителите на тази зодия, защото имат нужда да зареждат с енергия от околните. Ако сте добра домакиня и умеете да справяте добре в кухнята, ако можете да вземате смели решения и да предлагате интересни идеи Телецът ще ви бъде верен. Важното е да може да се разчита на вас.

Близнаци
На родените под знака на Близнаци ще им допадне жена, която се държи и на положение и на разстояние. Не се препоръчва откровеност и разговори за изясняване на отношенията. Вашата “открита и чиста душа” ще му бъде дълбоко безразлична. Защото Близнаците са мъже, които обичат тайни и загадки и ако опознаят една жена ще загубят интерес към нея, затова малко тайнственост, потайност и ще ви бъде верен. И още вашият избранник постоянно трябва да се съмнява във вашата привързаност. А възможно ли е да не го обичате? А можеби си имате друг? С една дума заинтригувайте го и умната.

Рак
Родените под знака на Рак обожават жени, които могат да решават проблеми, включително и техните лични. В краен случай поне битовите. Той с радост ще ви повери управлението на семейните финанси, като е възможно да ви дари и с всички мислими и немислими достойнства. Интелектуална, образована жена-лидер – това е идеала за жена на Раците. Осве това те са мъже сантиментални и романтични. Трябва да обърнете внимание на духовната връзка, на духовния свят и развитието на вашия вътрешен свят. Само красива жена за мъжете от тази зодия не е достатъчна.

Лъв
Родените под знака на Лъв харесват всичко необикновено, блестящо, различно от тълпата. За да привлечете неговото внимание трябва да демонстрирате своите най-добри качества, да се държите с достойнство и разбира се това има своята цена. Вашата красота не е толкова важна, колкото умението да се представите. Имайте предвид, че вниманието на мъж Лъв може да бъде привлечено от жена, която е неприспособена към десйтвителността, витаеща в облаците, което не отменя вашата социална значимост.

Дева
Родените под знака на Дева обожават жени-кариеристки. Вашата делова външност, практичност, желание да бъдете първа и да постигнете професионална реализиция може само да повлияе положително на неговото отношение към вас. Женски слабости, за съжаление ще трябва да проявяте в други ситуации, защото само волеви и неуниващо дами могат да задържат задълго чуствата на мъжете Дева. Такива мъже дори може да бъдат командвани – те ще позволят това, ако вие самата може да бъдете командир.

Везни
Родените под знака на Везни по достойнство ще оценят вашата красота и общителност. Ако вие имате авторитет пред приятели, познати, партньори, колеги, ако те ви уважават у харесват, това означава, че би ви обичал и мъж Везна. Той, както никой друг, се вслушва в чуждото мнение, за него е важно неговата избранница да бъде уважавана и от околните. Вашата способност за нелогични противоречиви постъпки, позитивно отношение към живота, умението да се шегувате също може да ви спечели вниманието му.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион не харесват слаби жени, това от една страна. от друга страна те не могат да командват сполучливо. Затова ще се наложи компромис – да бъдете силната, но на втори план. Изящни маниери, елегантност ще ви помогнат. Но лошото отношение може да отблъсне мъжът Скорпион завинаги.
Много важно е вашите чуства да бъдат искрени, защото мъжът Скорпион много добре разлиачава фалш и не прощава. Скорпионите трудно прощават, така че бъдете внимателна.
Балансирайте – дръжте го на дистанция, но не бъдете хладни, умни, но не повече от него, бъдете смели в решенията и постъпките, но не правете жертви от любов.

Стрелец
Родените под знака на Стрелец могат да се раздразнят от интелектуални жени, защото и сам знае какво да прави. Затова простота и естественост – това е, което е нужно да бъдете естествени. Позволете им не просто да ви управляват, а буквално да ви командват. Съветвайте се с тях по всеки повод. Възхищавайте се от знанията и от кръгозора им. Учете се от тях. И не забравяйте да се грижите за себе се, за да изглеждате добре и нещата между вас ще бъдат щастливи.

Козирог
Родените под знака на Козирог искат тяхната избранница да бъде най-добрата ба света. Вашата красота, практичност, уважение към околните – всичко това ще бъде полезно. Но най-важното е да имате високо социално положение., колкото по-високо, толкова по-добре. Бъдете уверени в себе си, посветени на вашата работа и кариера. И предоствете пространство за мъжът Козиррог.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории