Последни Рецепти
Последни Статии

Интересът към безалкохолната бира нараства

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Над 40 различни вида бира и радлери с 0.0% алкохол предлага HEINEKEN на повече от 20 пазара в Европа. Водещият пивовар затвърждава интереса си към безалкохолната категория, вследствие на нарастващото търсене сред консуматорите към безалкохолните алтернативи на любимите бири.

Загорка с безалкохолни продукти за здравословен начин на живот
– Без алкохол
– С малко калории
– Със свеж вкус

zero zone

Според последните проучвания на компанията, над 60% от европейците споделят, че предпочитат безалкохолните продукти. 84% от европейците пият алкохол умерено или се опитват да намалят консумацията му, а новите поколения като милениалите сериозно следят консумацията си и я ограничават. При 68% от европейците ниското съдържание на калории е основен приоритет, а над 70% предпочитат продуктите без добавена захар.

zero 4

Всички тези предпочитания на потребителите, както и повечето поводи, в които може да се консумира безалкохолна бира (по време на обяд, след фитнес или като отговорна алтернатива за шофьори), са само част от причините за отчетеното нарастване с 5.9% на продажбите на бира и сайдери с по-малко алкохол от 0.5% в световен мащаб.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории