Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп месец юни

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп месец юни 2006

ОВЕН
През първата половина на лятото при вас може да се наблюдава известен спад, предизвикан от поредица неудачни обстоятелства, съединението на Марс и Сатурн носи много проблеми с децата и влошава любовното общуване. През първите дни са възможни спешни пътувания, неочаквани новини. През първите двадесетина дни на юни ще има твърде много работа, преодоляване на различни препятствия, а след това – обратно – ще ви се иска да захвърлите всичко и да си починете от проблемите. Въпреки това за няколко седмици вие можете да научите много, да разширите своя опит и интелектуален багаж, да видите нови подходи в обичайните си ангажименти. Едва в края на месеца животът малко забавя темпото си, ще бъде възможно да отделите повече внимание на семейството си и на своите близки. След 25-ти може да се наложи да отделите повече сили за решаването на семейни проблеми. Грижата за родителите и другите членове на семейството може да ограничава свободата ви, през този период не е подходящо да планирате пътувания, а отпускът е добре да прекарате близо до дома си. През това лято ще трябва по-сериозно да се занимавате с децата, тяхното обучение, здраве и възпитание.
Вашите дни са 19-20 юни.

ТЕЛЕЦ
Най-активният месец за вас все пак ще си остане май, а в началото на лятото Телците ще решават въпроси, касаещи личните отношения, жените ще променят имиджа си, приятелките си, своите възгледи за красота и комфорт в живота си. До 5-ти Венера е в конфликт със Сатурн. През това време не бива да се правят покупки, да се решават семейни и лични проблеми, възможно е да получите лоши новини, временно да се влоши здравето ви. По-нататък заради финансово лекомислие са възможни дребни загуби, затова следва да не харчите лекомислено, запазвайки си винаги известен резерв в случай на неочаквани събития. В средата на месеца до 15-18 юни вие може да почувствате временен спад, свързан със здравословното ви състояние и неопределеността в личния ви живот, могат да се появят известни ограничения, например заради претоварен работен график. След 21-и ситуацията за вас видимо се подобрява, всички най-главни ориентири за лятото ще бъдат разположени, вие ще можете спокойно да се занимавате със своите ангажименти. Но през цялото лято ще трябва да бъдете стриктни по отношение на здравето си, да не се претоварвате с тежка работа в града или на вилата.
Вашите дни са 21-22 юни.

БЛИЗНАЦИ
Юни е вашият месец, но това не означава късмет и лек живот, а обратно – най-големите промени ще засягат именно вас. Заради противостоенето на Слънцето с Плутон, Близнаците сигурно ще пожелаят да променят много неща в своя живот и работа, да се избавят от стари обстоятелства, контакти, които са им омръзнали, да обновят радикално идеи и концепции, от които се ръководят. Ако до 16-ти вие не се решите на някакви активни действия, то по-тататък животът ви ще тече по старому, без резки завои, но през първите две седмици са възможни трудни пътувания, конфликти с чужденци, неприятности със закона. В бизнеса има опасност да изгубите самостоятелност, да попаднете под натиска на обстоятелствата, или да бъдете погълнати от други по-силни фирми. След 17 юни най-трудното ще е зад гърба ви, вие ще можете да възстановите здравето си, да приключите известни ангажименти, за които до този момент не сте имали време. След 24-ти е възможно да се появят приятни новини в личен план, а през последните два дни на месеца да се оживи сферата на общуване, да се появят интересни познанства.
Вашите дни са 23-24 юни.

РАК
Това лято ви носи много важни събития и макар че повечето от тях ще се случат през юли, първите новини може да започнат да пристигат още след 3 юни. През първата десетдневка на месеца при Раците би трябвало да се появят нови инетреси, контакти, да се подобри общуването с деца и роднини, постепенно ще започнат да се решават домашни проблеми. До 12 юни може да се купува кола, дребни предмети за дома, да се пътува и да се активизират роднинските и делови контакти. Изобщо, началото и краят на месеца ще бъдат най-успешни както за бизнеса, така и за дома ви и за личното ви развитие. До 20-ти може да се намирате все още малко в сянка. През това време е полезно да трупате сили, да обърнете внимание на здравето си, да решите някакви свои вътрешни проблеми. Времето за активна публична дейност ще настъпи заедно настъпването на вашия знак – на 21 юни. В края на месеца вие ще можете да повишите благосъстоянието на семейството, да укрепите своя авторитет и влияние в обществото. В личен план по-успешна за вас ще бъде втората половина на юли, а сега ще трябва по-активно да завоювате нови позиции, да се запознаете с обществото на влиятелни хора. След новолунието на 25 юни очаквайте много нови позитивни промени.
Вашите дни са 25-26 юни.

ЛЪВ
За вас по-голямата част от лятото ще бъде нелек период. Планетите ще накарат мнозина от Лъвовете да проявят твърд характер, стоически да издържат известни трудности в работата си, във всички сфери ще ви се падат най-трудните задачи. През цялата 2006 година здравето ви изисква особено внимание, през периода 15-18 юни вие ще трябва повече да почивате, да не поемате върху себе си излишни ангажименти, макар че именно в средата на месеца е възможно да ви се струпат сериозни проблеми. Съединението на двете най-тежки планети, Марс и Сатурн, във вашия знак се случва за първи път от няколко десетилетия. Затова за мнозина от Лъвовете през юни са възможни големи обрати в кариерата, рязко подобряване или влошаване на динамиката в бизнеса, неприятни удари по репутацията, самочувствието, и изобщо тежки морални претоварвания. Ще ви се наложи да се справяте с голяма отговорност. След този месец животът ви може да се промени много, трябва да се пазите от травми и удари, да спазвате техниката на безопасност. За светски забавления и всякакви развлечения по-добре забравете, здравето на децата ви може да бъде източник на постоянна тревога през този месец. Известен подем в живота си може да очаквате след 5 юли.
Вашите дни са 2, 28-30 юни.

ДЕВА
Първата половина на юни не е много благоприятна за вашия знак. Това е период на нестабилност, неочаквани решения от страна на онези хора, с които вие сте тясно свързани. До 5-ти юни е възможно да се наблюдават проблеми с работата, началниците или брака, външните контакти и репутацията, обществото ще възприема далеч не всички ваши действия. До 16-ти ще бъдете принудени да приемате стриктно определени решения, да плащате дългове в професионалния или семеен живот, да се отказвате от някакви важни планове. По-нататък обаче Девите няма да имат никакви сериозни проблеми. Вече след 21 юни ще се появят добри новини, перспективни планове, подкрепа и късмет в нещата. Все пак не трябва да прибързвате с оптимистичните прогнози, някои дейности през целия месец ще вървят трудно и ще се наложи внимателно да боравите с тях чак до края на юли. При вас също сериозните делови проекти се очакват едва в края на следващия месец, затова за почивка можете да си отделите края на юни и първата половина на юли.
Вашите дни са 3-4, 30 юни.

ВЕЗНИ
През юни вие ще се интересувате от пътувания, обучение и разширяване на своите хоризонти. Ще разберете, че можете сами да усвоите много неща, за които преди сте се допитвали до околните. През първата половина на месеца късметът няма да бъде на ваша страна, в плановете си ще срещате много препятствия, ще се наложи да си отказвате някои неща, при необходимост да помагате на приятели и сродни организации. В съвместния бизнес и инвестициите до 15-ти резултатите може да са слаби, а в личните отношения да има неопределеност или спад в общуването, поради недобро самочувствие. Втората половина на месеца за вас ще бъде по-успешна. Везните ще могат да направят добри покупки, да намерят подходящи бизнес партньори. Около 20-ти и след това ще се появят нови идеи по повод работата ви, почивката, здравето, които ще променят живота ви. Много делови проекти ще се наложи старателно да доработвате през следващия месец. Това може да се отнася до семейния живот и родителите.
Вашите дни са 6-7 юни.

СКОРПИОН
За вас юни няма да бъде много лек месец. Ще трябва да съчетавате пределна концентрация в сложна дейност и влечение към разкош и необмислени разходи, заради които ще се затруднят и отношенията ви с близките. Първите две-три седмици на юни може да донесат доста изпитания за вашия знак. Напрегнатата работа ще се отрази на настроението и здравето ви, в личните отношения са възможни раздели и тревоги, в бизнеса едни пречки ще се сменят с други. В живота на Скорпионите обаче, въпреки всички трудности и сложни моменти със сигурност ще се намери място и за благоприятни събития, особено през първата и последната третина на месеца. В началото на месеца ще ви бъде по-лесно да решавате деловите въпроси, успешни ще бъдат командировки, обучение, връзки с други страни. В края на месеца ще се решат много домашни и финансови проблеми, трябва да се появи свобода при придвижване. Последната седмица на юни обещава за вашия знак много щастливи придобивки и събития.
Вашите дни са 8-9 юни.

СТРЕЛЕЦ
Началото и първата половина на юни ще бъде за вас един от най-сложните периоди за годината, тъй като на небето управлява противоположният знак на Близнаците. Възможни са неочаквани разходи и конфликти, проблеми със здравето и нормалното взаимодействие с околните, плащания по банкови кредити и застраховки. При някои Стрелци може да се наблюдава противопоставяне на колектива и обществото. На небето огнената стихия не е особено силна, затова вашите позиции е възможно да са по-слаби от обикновено, дори творческата работа може да ви се стори уморителна и досадна. През първите две седмици на юни всяко начинание ще бъде неуспешно, дори може да донесе загуби, но през втората половина на юни остротата на всички проблеми ще спадне, ще се появи свобода за действие и вече след 16-ти е подходящо да планирате всякякви важни неща за този месец. Повече съдбата няма да изпитва вашия знак, след 16-18 юни звездите обещават спокоен живот, а след 24-ти видимо подобрение на ситуацията в любовта и брака, възможни са приятни запознанства.
Вашите дни са 10-11 юни.

Козирог
Началото на лятото не е много активен период за вас. Той обаче ви носи много важни промени в отношенията със съпруга/та, с деловите партньори и с външния свят като цяло. През юни е възможно да започне да съзрява ситуация, която ще стане по-актуална през юли, вие ще променяте своя кръг на общуване, ще установявате нови контакти с чужбина и други региони в страната. През първата половина на месеца не е подходящо да участвате във финансово рисковани начинания. Желанието ви да демонстрирате своите успехи или да направите реклама ще доведе просто до загуби. За жените модните придобивки ще се окажат не особено удачни. Втората половина на месеца ще бъде по-успешна от всякаква гледна точка. И в личния живот, и в бизнеса, трудностите ще останат в миналото. Най-благоприятен период за почивка и всякакви семейни ангажименти настъпва през последната десетдневка на юни, когато ще можете да откриете за себе си нови занимания, да привлечете интересни хора в живота си, да сближите позициите в семейното общуване.
Вашите дни са 12-13 юни.

ВОДОЛЕЙ
За вашия зимен знак първата половина на юни може да се окаже най-труден и стресов период през текущата година. Здравето или фонът от неблагоприятни новини до 18-ти силно ще ограничава вашата активност. Водолеите може да се сблъскат с голямо противодействие в бизнеса и с трудноразрешими проблеми в любовния и брачен живот. Някои пътища за вас е възможно да се затворят, а конфликтите ще имат доста суров характер,. През това време не бива да се обръщате за помощ, на мнозина ще се наложи да работят в недружелюбно обкръжение или с хора, значително отстъпващи ви в квалификация и общо развитие. Може да усетите психически спад, възможно е вашите интереси да страдат от некомфортните обстоятелства. До 15-ти е нежелателно да правите покупки, по-вероятно е те да са непрактични. В същото време, в края на юни, в много ситуации ще ви помагат жени или просто приятели, в сложни ангажименти ще намирате красиви решения и ще чувствате подкрепата на различни хора.
Ваштеи дни са 15-16 юни.

РИБИ
За всички водни знаци първата половина на месеца ще бъде много важна. Вие пак ще се окажете в центъра на вниманието и ще можете да продължите позитивните промени в своя живот. Само в самото начало на месеца обаче е възможно да се окажете потресени от някакви неочаквани събития с роднини и познати, заради пътувания или някакви стресове в семейството и в работата е възможно да се промени организацията на дните ви. Въпреки това, първата десетдневка ще бъде доста успешна за общуване с посредници, творци, но до 16-ти е възможно много силно да сте зависими от обстоятелствата. Едва в края на месеца Рибите ще почувстват благоприятното разположение на планетите, ще могат да се заемат със себе си, децата, да си починат хубаво, да подготвят някакви нови неща в своята дейност и работа. Последната десетдневка на юни ще е като цяло успешна за вашия знак, тя може да ви донесе много радостни срещи, ярки и интересни събития, подобряване в личния и семейния живот, морски и речни пътувания, а така също и решаване на психологически проблеми.
Вашите дни са 17-18 юни.

Началото на лятото съвпада с голям брой сложни звездни комбинации и това засяга най-вече любовта и здравето. През първата половина на юни е възможно да се наблюдава една доста нестабилна ситуация във финансовата сфера и общуването.
До 5 юни не са изключени поредните проблеми с енергетиката, електрозахранването, повишена аварийност по пътищата и желание на хората да се доберат до истината, независимо от авторитети.
Поради аспектите на Венера със Сатурн и Нептун до 15 юни е възможно да зачестят разделите с близки хора, здравословните проблеми при жените. През този период финансовите решения не са практични. Противостоенето на Слънцето и Плутон през 10-16 юни, както обикновено може да доведе до силови методи при решаването на редица проблеми, в борбата между солидни структури и силови ведомства, криза във властта, може да окаже силно влияние на скандали и разобличения в пресата и в банковата сфера, особено при застраховането в автотранспорта.
През юни ни очаква един от най-сложните небесни аспекти, съединението Марс – Сатурн до 18-ти очевидно засилва вероятността от травми, а знакът на Лъва говори за много проблеми и тревоги, свързани с децата. Особено внимателни и предпазливи трябва да бъдат онези, които страдат от сърдечна недостатъчност и болести на гръбнака. Силната преумора през този период може да влоши любовните и романтични отношения.
Много по-благоприятен период ни очаква след 19 юни. Знакът на Рака ще донесе задушевно настроение, подобряване в домашната сфера и жилищните въпроси, при мнозина ще се появи стабилност по отношение на материалните въпроси, ще станат възможни по-големи покупки в семейството, връщане на кредити, получаване на неочаквана помощ.
След 24-ти с Венера в знака на Близнаци, се появяват много мимолетни флиртове. Не трябва да се правят сериозни изводи от тях, макар че деловите и творчески партньорства през този перид ще бъдат резултатни, надеждни и дългосрочни.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории