Последни Рецепти
Последни Статии

Как да пием кафе сутрин

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Кафето е една от най-популярните напитки в цял свят. На много от нас денят започва с чаша ароматно силно кафе. То е отличен източник на антиоксиданти и ни помага да се събудим и подготвим за новия ден.
Как да консумираме любимата си напитка сутрин за да бъде полезна?

coffee pix 2
Как правилно да пием кафе сутрин

Ако обичате да пиете кафе сутрин, добре е преди това да сте хапнали нещо. Ако все пак не обичате да закусвате, постарайте се да вкарате достатъчно течности в организма преди кофеиновата напитка.
Това означава, че кафето не трябва да е първото нещо, което да пием сутрин. Препоръчително е преди кафето да изпиете една-две чаши вода. Още по-добре би било да изпиете голяма чаша вода със изцеден сок от половин лимон. Имайте предвид обаче, че водата с лимон освобождава токсините от организма, но може да ви навреди, ако имате проблеми със стомаха или на храносмилателния тракт. Затова може да бъде и чаша билков чай, топъл или студен, може просто чаша топла вода.
Важно е и какво добавяме към кафето. Лъжичка кафява захар, мед или канела, прясно мляко, сметана може. Но не бива да добавяме мляко на прах, сметана на прах (погледнете какво съдържат), както и изкуствени подсладители.

coffee cvete my
Насладете се на една чаша кафе, качествено, ароматно, приготвено по начина , който харесвате. За едно добро начало на деня!
Но не опитвайте да удавите проблемите на деня с кафе. Това доказано не работи.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории