Как да разпознаем добрия ресторант
Добави към моето меню
„Когато отидете в един ресторант, първо трябва да гледате менюто и как са облечени сервитьорите, какво отношение имат. След това трябва да видите рафтовете, таваните, паяжините“, съветва шеф Манчев.
Тези и още съвети ни очакват в новия сезон на „Кошмари в кухнята“.
Топкулинарят допълни в ефира на „Здравей, България“, че “Голямото меню е голям фризер. Не можеш да имаш 20 ястия с месо, 40 салати. И като видя големите порции – ти ядеш кофа със зеленчуци”.
Шеф Манчев връща към живот „Боянско ханче“ в първия епизод на „Кошмари в кухнята“
Пилотният епизод ни отвежда при софийската легенда – „Боянско ханче“. Култовият ресторант от времето на социализма, който има нужда от спешна реанимация тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.
За актуални новини следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята” във Vbox7.com.