Последни Рецепти
Последни Статии

Какво разкрива любимата ви салата

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Спомняте ли си тази песничка „Зеленчуци, които не яде, той голям не ще да порасте“? Зеленчуците са основна храна за набавяне на необходимите витамини и минерали, за поддържане на здравото състояние на тялото и, разбира се, за балансирано тегло.

Най-популярният начин за консумиране на зеленчуци е под формата на салата
Съществуват над 3000 вида салати по света, като всяка държава си има своя традиционна. В България това е Шопската салата. Може да изберете рецепта за салата от тук – повече от 300 приготвени, описани и заснети салати.
foodpanda разкрива какво говори за вас изборът на салата.

Любимата салата издава какъв човек сте

Шопска салатаВие сте пълни с енергия и много силно устремени към успеха на всяка цена. Вашето оръжие е острият ум и неистовата страст, която притежавате, за да постигнете всяка цел.
шопска салата

Овчарска салатаВие сте леко тайнствена личност, която може да бъде по-трудно напълно опозната. Често изпадате в размисли, та дори те да бъдат от сорта „Да ям ли маслини днес или не“.

Гръцка салата
В “Гръцката салата” ( Χωριάτικη σαλάτα – ХориАтики салАта) за разлика от “Шопската”, зеленчуците се режат на шайби. Всеотдайни и грижовни, обърнати с широка усмивка към света. Либералните и демократични схващания според вас движат света.

Капрезе салата
Вие сте хора на крайностите. Може да обичате силно, но и да мразите силно. Властни личности сте, които не искат да показват чувствата си пред света. Знаете как да получите това, което искате, и да наложите мнението си.

Витаминозна салата
Вие сте на хора на купона и безкрайните забавления. Знаете, че животът е твърде кратък и трябва да го изживеете по най-вълнуващия и незабравим начин.
Зимна антивирусна витаминозна салата

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории