Картофки с розмарин и шунка
Добави към моето меню
Картофки с розмарин и шунка
лесна и ефектна рецепта, а есента е сезон в който се замисляме за топли салати
500 гр картофи
2 с.л. зехтин
100 гр шунка, нарязан на тънки ивици
2 ч.л. розмарин
* Картофите се измиват и се сваряват до полуговотност, да останат твърди. Обелват се и се нарязват на кубчета
* Зехтинът се загрява в дълбок тиган уок и се добавят картофите
* Когато картофките започнат да получават хрупкава коричка се добавя шунката и розмарина
* Около 3-4 мин на котлона, разбъркват и се поднасят още докато са топли
Картофки с розмарин и шунка можем да поднесем като салата, гарнитура или самостоятелно ястие, тогава може да сервирате върху листа зелена салата.