Последни Рецепти
Последни Статии

Кекс сърца от пандишпан

Добавено в Десерти, Наши гости

Добави към моето меню

Кекс сърца от пандишпан
Рецепта споделена от Krasimira-Giovanni Romano
Кекс сърца от пандишпан
Приятна закуска! – сърца от пандишпан с какао и пудра захар

Продукти
2 яйца,
20 г брашно,
20 г нишесте,
40 г захар, на вкус,
1 ванилия,
1 ч.л. настъргана лимонова кора
25 мл бренди

Начин на приготвяне
• Жълтъците се разбиват със захарта,
• Добавят се белтъците разбити на сняг с щипка сол и се разбърква внимателно за да не спадне
• Добавя се пресятото брашно, нишесте, ванилия, лимонова кора и ром
• Изсипва се във форма и се пече 30/35 минути при 150 градуса
• По желание се нарязва на формички сърце, които се поръсват с пудра захар или какао

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории