Най-добрите за по-добри резултати в кухнята
Добави към моето меню
Le Cordon Bleu, най-популярната глобална мрежа за кулинарно изкуство и институти за управление на гостоприемството, и Electrolux, водеща международна компания за електроуреди, обявиха дългосрочно партньорство с фокус върху оформянето на навиците за готвене в световен мащаб с цел насърчаване на образованието и иновациите в кулинарията.
Сътрудничеството ще се стреми към върхови постижения, използвайки кулинарните техники на Le Cordon Bleu и широката гама от уредите на Electrolux. Целта е то да вдъхновява всички – независимо дали са професионалисти или кулинарни ентусиасти – към по-добри вкусови преживявания чрез предоставяне на отлични техники за готвене и разбиране на това как да използват уредите за най-добри резултати.
Le Cordon Bleu и Electrolux оформят бъдещето на кулинарията чрез дългосрочно партньорство
Чрез активна международна програма, наситена със събития, изложения и интересно съдържание, любителите на кулинарията, от шеф-готвачи до „домашните“ готвачи, ще получат достъп до ексклузивно кулинарно преживяване.
„Le Cordon Bleu е известен навсякъде по света с кулинарните си отличия. Чрез сътрудничество, което обхваща всичките ни дейности, вярваме, че можем да окажем реална промяна за приготвяне на по-вкусни ястия, по устойчив начин навсякъде по света, като същевременно включваме местни аромати и съставки.“, казва Ола Нилсон, Изпълнителен вицепрезидент в Electrolux.
„Electrolux е вдъхновяващ партньор, който споделя ценностите на Le Cordon Bleu за върхови отличия, страст, креативност и иновации. Когато комбинираме техните модерни технологии с нашата кулинарна креативност и ноу-хау, възможностите изглеждат безкрайни. Общият ни стремеж постоянно да подобряваме качеството, ни кара да вярваме, че можем да предложим по-устойчива кухня по света, като същевременно усъвършенстваме кулинарното пътешествие на най-различни нива.“, казва Шарл Коантро, Директор Бизнес Развитие в Le Cordon Bleu
Electrolux и Le Cordon Bleu разработват съвместно и уреди, предназначени за постигане на по-добър вкус и качество на кулинарните творения. Първите обществени прояви, резултат от партньорството, се очакват през 2020 г.