Последни Рецепти
Последни Статии

Деца показаха кулинарни умения на Lidl Неделя в Музейко

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Хиляди деца показаха кулинарни умения на Lidl Неделя в Музейко

Те се превърнаха в малки готвачи по време на октомврийското издание на Lidl Неделя в Музейко. С участието си в различни кулинарни работилници те се научиха как да бъдат добри помощници в кухнята, а заедно с родителите си, разкриха нови здравословни рецепти за солени и сладки печива. Малките готвачи имаха възможността да изработят сами своята първа готварска книга и да опишат в нея как се приготвят любимите им храни.

lidl_nedelya_v_muzejko_02

С помощта на шарен пластилин малчуганите месиха, разточваха и моделираха тесто, а в специална готварска работилница показаха декораторски умения, като сами украсиха сладки и солени тарталети. Децата се включиха и във вълнуващи игри и предизвикателства с неуморните инструктори от сдружение BG Бъди Активен.
Като всяка Lidl Неделя в Музейко, на 8 октомври билетите за детския научен център бяха на символичната цена от 2 лева за всички посетители. Събитието е част от инициативата „Lidl за твоето дете“, която има за цел да допринася за пълноценното и здравословно израстване на децата и да помага на родителите в грижата им за тях.

lidl_nedelya_v_muzejko
„Lidl Неделя в Музейко“ е част от най-голямата инициатива на Лидл България, насочена към децата – „Lidl за твоето дете“. Тя има за цел да допринася за пълноценното и здравословно израстване на децата и да бъде полезна на самите родители в грижата им за тях. „Lidl за твоето дете“ включва серия от активности в областите пълноценно и балансирано хранене, спорт и активен начин на живот и образование и развитие на талантите.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории