Последни Рецепти
Последни Статии

Тайната на стройните крака

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Тайната на стройните крака
като всяка тайна тя е проста

1. Правилно, балансирано хранене – никакъв junk food и хранене в движение. Нашето меню трябва да включва колото се може повече свежи плодове и зеленчуци.

2. Физическо натоварване и движение – редовно трябва да се занимаваме с фитнес. Краката ни ще изглеждат добре, ако караме колело или плуваме. Всяка сутрин трябва да започва с упражнения 10-15 мин – йога, слънчеви упражнения, асани, особено които рзвиват гъвкавост и издръжливост.

3. Никакъв целулит – с този недостатък можем да се справим с помощта на масажи и специлани козметични средства, които ще ни помогнат да се преборим с портокаловата кожа.

Като всяка тайна е проста. Труден е пътя за да я научиш и да я приложиш.

lopes

Всяка жена има жени на които иска да прилича и се учи от тях. Такива са Мишел Обама, Дженифер Лопес, Холи Бери – какво е общото между тях, че са успели и са красиви и знаят как да се грижат за себе си, така че да изглеждат добре.
Когато разгледах художествената фотосесия на Дженифер Лопес като воинствена амазонка, въпросът, който си зададох беше как е възможно тази жена, родена през 1970 г да изглежда по този начин. Какво прави, как тренира, как се храни за да изглежда по този начин.
И колко ли много жени по света искат да имат крака като нейните. Въпроса ми е какво правят за да изглеждат по този начин.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории