Последни Рецепти
Последни Статии

Любовен хороскоп Рак

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Любовен хороскоп Рак 2010

rak
Рак

2010 ще бъде блоагоприятна за родените под знака на Рак, както за продените под никой друг знак. Магнетичността и привлекателността на самотните представители на зодия Рак могат да събудят чуства и да разбият сърцата на много поклонници.
За да имате успех и за да постигнете своите цели трябва по-малко да афиширате вашите отношения. Защото някои завистници и лицемерни приятели могат да разрушат вашата връзка.
Особен успех може да очаквате след края на месец май, когато любовното приключение може да ви съпътсва както в свободното време така и на работа. Тези, които създадат семсйство – тази година е много подходяща. Ще срещнете човека, който е вашата половинка, този който сте търсили досега.

За семейните представители на Рак тази година няма да има много промени. В много семейства всички събития ще протичат по познат сценарий – малки разногласия , каквито има във всяко семейство ще бъдат разрешавани бързо, а малките обиди – бързо забравяни. С една дума през 2010 в крепките семейства ще има хармония, любов и хармония.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized