Последни Рецепти
Последни Статии

Лунна диета февруари

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Лунна диета февруари 2010

Февруари е най-краткия месец в годината, но може да ни поднесе какви ли не изненади от слънце в единия ден до сняг на другия. Затова трябва да сме подготвени за всякакви изненади. На края на зимата в очакване на пролетта трябва да бъдем във форма и за месеца на влюбените, така и за дните на бялата пролет, която съвсем скоро ще е тук и тогава ще махнем дебелите пуловери и толплите якете, коитоможе и да скрият някой и друг килограм.

Затова на помощ отново е Лунната диета, а това са датите на лунните фази за Февруари:

6 февруари 2010, 01:48, последна четвърт
14 февруари 2010, 04:51, новолуние
22 февруари 2010, 22 02:42, първа четвърт
28 февруари 2010, 18:38, пълнолуние

Това са дните през които сме на билков чай, вода и прясно изцеден фреш.
Цитрусовите плодове – грейпфрут, портокали, мандарини и лимони, са плодовете на сезона можем да си позволим и по някой плод по време на лунната диета.

moon diet february

14 февруари – чудесно съвпадение Свети Валентин и Китайската Нова Година – двоен повод за празнуване. Подарете усмивка, пожелание и подарък!
трудно ще ни бъде на лунна диета, точно в деня на влюбените.

27 феврури – неделя – 14 ден на Луната. Според индуската астрология, ако в този ден гладуваш, а на следващия ден поднесеш на боговете плодове то в края на дните душата ти ще отиде в Рая.
Как да не повярваш в чудеса през февруари?!
И как да не повярваш, че можеш да имаш тялото, което искаш. Трябва да направим необходимото, сами да си помогнем. Ако го направим, продължението на поговорката е “Помогни си сам, за да ти помогне и бог”
Успех с лунната диета.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории