Последни Рецепти
Последни Статии

Лунна диета юли 2011

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Дойде и месец юли, неусетно … и въпросът е вече къде, кога и как ще се почива. Лятната ваканция, няколко дни отпуск, планове за море.
За някои от нас тези въпроси са приятни, зареждат с енергия и сме готови да говорим за тях.
За други тези въпроси не са добра тема за разговор, защото плановете за отпуската са се объркали, няма да бъдат там където искат с тези с които искат да бъдат. И има още една причина за депресия, ако не се чувстваме добре с бански костюм. Тези мисли трябва да бъдат надалеч и да не ги допускаме. Трябва да изглеждаме добре и да се чувстваме добре заради нас самите.
Тук магически действия за влизане във форма няма. През цялата година трябва да се грижим за нашето тяло и да се движим активно. Когато изненадите на живота ни заварят със здраво тяло, с позитивни мисли и вътрешна енергия можем да се справим с по-голям успех.

В напрегнатия ден имаме един верен помощник това е лунната диета за да изглеждаме и да се чувстваме добре в собственото си тяло.

Лунните фази за юли 2011:
1 юли 2011 – 11:55 – новолуние
8 юли 2011 – 09:30 – първа четвърт
15 юли 2011 – 09:40 – пълнолуние
23 юли 2011 – 08:03 – последна четвърт
30 юли 2011 – 21:41 – новолуние

Какво бихме препоръчали? Има толкова ягоди, малини, череши и вишни, които са чудесни и като плодове и като сок, прясно изцеден сок от ягоди с листа от мента, а за вечеря чаша доматен сок. И два литра вода задължително с кръгчета краставица или лимон, портокал, лайм. Не само красиво, но и толкова здравословно.

luna diva

Какво означава лунна диета? Двадесет и четири часа от посочения час трябва да приемаме само вода, билков чай с мед, прясно изцедени плодови или зеленчукови сокове. До часът, който е показан за край на фазата.
Комбинирано с физически упражнения, разходка в парка, плуване, каране на колели, тай чи, танци, упражнения, движение, което обичаме, съчетано и с правилен хранителен режим е условие за една по-стройна фигура.

Когато се чувстваме по-хубави ставаме още по-хубави и в очите на другите. Иска ни се да се облечем по-хубаво, да се държим по-добре и да виждаме красотата на деня. И така денят става по-цветен и по-успешен.
А сме направили толкова малко за нас самите – един ден на лунна диета и детоксикация на организма.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized