Последни Рецепти
Последни Статии

Лунна диета януари 2014

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Много от нас даваме новогодишни обещания.
Най-често обещанията са, че ще бъдем по-добри хора, да подобрим отношенията си с партньора. Пожелаваме всичко най-добро за децата си, а за себе си най-често нова работа и успешни проекти, за да бъдем полезни както за най-близките си хора, а и за да се чувстваме по-добре.
Има едно желание, което може би е в сила, за всички жени и то да е да бъдем хубави и желани, а това е свързано с това да бъдем по-близо до желаната форма. Дали има успешна диета? По-скоро има здравословно балансирано хранене, активен начин на живот и позитивно мислене, което ни помага в това да изглеждаме и да се чувстваме по-добре.
Не вярвайте в магически диети, които ви обещават отслабване с 3 кг за седмица. Няма и магически хапчета. Но има нещо, което ще ви помогне. Това е Лунната диета. Това не е толкова диета, колкото няколко разтоварващи дни през месеца, които следват фазите на Луната и ви помагат да прочистите организма си и да се чувствате по-добре.
В какво се състои? Следват се лунните фази. След като започне дадената Лунна фаза сте на вода, билков чай и прясно изцеден сок от плодове и зеленчуци.

пълнолуние
Пълнолуние, снимка Д.Русева
Лунна фази Януари 2014
01 януари 2014 – 13:15:18 ч. – новолуние
08 януари 2014 – 05:40:31 ч. – първа четвърт
16 януари 2014 – 06:53:29 ч. – пълнолуние
24 януари 2014 – 07:20:13 ч. – последна четвърт
30 януари 2014 – 23:39:39 ч. – новолуние

През януари Новолунието е на 1 януари и това е възможност след празничния обяд в първия ден от Новата година да дадете възможност на вашия организъм за един разтоварващ ден само на чай и фреш.
Следващата дата е на 8 януари и ако сте празнували именни дни отново възможност за разтоварване.
Ако искаме Лунната диета да даде видим резултат за фигурата ни е добре, ако се храним балансирано през целия месец, като избираме сезонни плодове и зеленчуци, приготвяме здравословни рецепти, с по-малко бяло брашно и „бързи“ въглехидрати, храним се спокойно в определени часове. Ако всичко това е придружено и с активно движение, вътрешна топлина и спокойствие и сигурност в любимите хора, то стройната фигура не е мечта, а реалност.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории