Последни Рецепти
Последни Статии

Лунна диета януари 2016

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Лунна диета януари 2016

Нова година. Времето когато вярваме в силата на новогодишните обещания. Времето когато искаме да бъдем малко по-добри, по-щастливи, в по-добра форма, време когато още не ни е обхванала рутината на всекидневието.
Всяка жена иска да бъде хубава, харесвана, уважавана… и това ни кара да правим какви ли не жертви в името на красотата и (понякога) на модата. Не трябва да забравяме, че главното е да бъдем здрави, да следваме принципите на балансирано здравословно хранене, да живеем активно, да чувстваме подкрепата на важните за нас хора и се научим да планираме времето си.
Ако живеем активно и се храним балансирано, ако сме уверени в себе си и разчитаме на подкрепата и разбирането на любимите ни хора, ще бъдем по-здрави, усмихнати и хубави и няма да имаме нужда от диети, които обещават магически резултати.
Януари е. студеното време не е подходящо време диети, но не е причина и да не се движим и спортуваме или оправдание да не се храним балансирано и цветно.
От друга страна януари е изпълнен с празници, започва с посрещането на Новата година, това са няколко дни в които вкусното хапване е нещо задължително, следват именни дни и още толкова поводи. И ако имате нужда от програма за детоксикация или от разтоварваш ден – Лунната диета е верене помощник.
Това са няколко разтоварващи дни през месеца, всеки ден започва с настъпването на Луната фаза и продължава 24 часа. Време през което пием вода, билков чай, прясно приготвен сок от плодове или зеленчуци. а ако почувствате глад може да хапнете свеж плод или салата.
пълнолуние

Фази на Луната януари 2016 г.:
2 януари 2016 година – 07:40 ч. – последна четвърт
10 януари 2016 година – 03:16 ч. – новолуние
17 януари 2016 година – 01:28 ч. – първа четвърт
24 януари 2016 година – 03:20 ч. – пълнолуние
Пълнолуние.

Може да спазвате разтоварващия режим 24 или 72 часа. По време на фазите се консумират само вода, пресни плодови и зеленчукови сокове. Всякакви твърди храни са забранени.
По време на новолуние, за да подобрите метаболизма, пийте повече чай от глухарче или зелен чай. Според специалисти различните лунни фази успяват да повлияят не само върху нашето настроение, но и върху апетита и загубата на излишното тегло.
Тъй като се препоръчва няколко дни в месеца да се правят разтоварващи режими, лунната диета ви дава възможност да правите това с лекота.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории