Последни Рецепти
Последни Статии

Страхотен ден

Добавено в Дом & Семесйтво

Добави към моето меню

Страхотен ден
What money can’t buy is much more important than what money can buy

Комуникацията е много важна, правилната и еднозначно разбрана комуникация. Не е толкова в разликатака мъже-жени, колкото в това да мислим еднакво и да гледаме в една посока и да сме готови да изминем пътя до целта заедно.
Това е дискусията, която се получи на страничката на блога.

Няколко добри думи, казани от сърце, могат да направят човек щастлив. Нека го правим поне веднъж през деня! Защото това, което не може да се купи с пари е много по-ценно от нещо, което може да се купи с всичките пари на света.

Reni Tuncheva
Нека всеки ден,с поведението си да предизвикаме усмивка поне у един човек,щастието,което провокираме у другите ще направи щастливи и нас.

Venera Ignatova
И то истински щастлив…толкова е простичко

Zhenya Ivanova Ivanova
добрата дума е безценна…и безплатна…

Margarita Izmirova
Никой не може да развали стореното от тебе добро. На всеки човек на дясното му рамо стои ангел, на лявото-дявол. Сториш ли добро – веднага ти се записва.Сториш ли лошо – има отсрочка и можеш да се разкаяш и да се поправиш, не ти се пише веднага. Залък хляб да дадеш на куче или коте, трошица да хвърлиш на пилетата – ще те върне от лошото. Достатъчно е като срещнеш човек, “Добро да те стигне” да му кажеш.
Търси истината в себе си и не забравяй детската мечта да откриеш красивото в света. Красотата тонизира! Хубавите мисли и емоциите също!

Darina Petrova Tsonevska
Когато сме щастливи винаги сме добри, но когато сме добри не винаги сме щастливи!!! Аз предпочитам да съм винаги добра!!!

Bilgin Semran
много правилно

Imanuel Nikol
shtastliva i dobra …….

На страницата на блога се получават дискусии, споделяне на опит, различни хора, различни мнения и ставаме по-добри

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории