Последни Рецепти
Последни Статии

Лунен хороскоп април

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Лунен хороскоп април

5 април, понеделник
– намаляваща Луна в Козирог. Препоръчва се здравословно гладуване или разтоварваща диета, намалете приема на течности;

6 април, вторник
– намаляваща Луна в Козирог – последна четвърт;

7 април, сряда – намаляваща Луна във Водолей. Препоръчват се разходки на открито, занимания с йога и/или дихателни упражнения, плуване;

8 април, четвъртък – намаляваща Луна във Водолей;

9 април, петък – намаляваща Луна във Водолей;

10 април, събота
– намаляваща Луна в Риби. В този ден има повишена вероятност за емоционални сривове и раздразнения, затова се настройте позитивно и всички несгоди или дразнещи фактори приемайте, ако не с хумор, то поне с търпение и разбиране;

11 април, неделя – намаляваща Луна в Риби, като в събота.

12 април, понеделник – намаляваща Луна в Овен. Денят е подходящ за диета или поне да изключим храна от животински произход от менюто. Много тоизиращо би се отразила топла вана с ароматни масла. Не се препоръчва посещение на фризьор или зъболекар.

13 април, вторник – намаляваща Луна в Овен. Като в понеделник.

14 април, сряда – Новолуние в Овен – ден за лунна диета. Изключително благоприятно време за нови проекти. Денят е подходящ за козметични процедури.

15 април, четвъртък – растяща Луна в Телец. Прпеоръчва се приема на повече течности.

16 април, петък – растяща Луна в Телец. Като в четвъртък.

17 април, събота – растяща Луна в Близнаци. Денят е подходящ за начало на нещо ново и промяна в начина на живот, ден подходящ за гладуване, детоксикация. Бъдете внимателни с храната и не употребявайте

18 април, неделя – растяща Луна в Близнаци. Като в събота.

19 април, понеделник – растяща Луна в Рак. Това е ден с повишена раздразнителност, опитайте се да ги прекарате дена у дома, като се занимавате с домакинството, приготвите вкусен обед или като зарадвате близките си.

20 април, втрорник – растяща Луна в Рак – като в понеделник.

21 април, сряда – растяща Луна в Лъв. Изключително полезен ден за грижи за красотата – посещение на козметик, фризьор.

22 април, четвъртък – растяща Луна в Лъв. Като в сряда.

23 април, петък – растяща Луна в Дева. Подходящо време за козметични процедури. Сега е момента за здравословно гладуване, детоксикация или диета.

24 април, събота– растяща Луна в Дева.Като в петък.

25 април, неделя – нарастваща Луна във Везни. Опитайте се да не бъдете раздразнителни и нервни и избягвайте физическите натоварвания. Сутринта направете контрастен душ, а вечерта разходка на свеж въздух.

26 април, понеделник – нарастваща Луна във Везни. Подходящо време за козметични процедури. Идеоално време за начало на диета, здравословно гладуване или детоксикация на организма.

27 април, вторник – нарастваща Луна във Везни. Като в понеделник.

28 април,сряда – пълнолуние в Скорпион. Обърнете внимание на вашия интимен свят – всичко, което е свързано с нея е актуално днес. Пълнолунието е много важен ден за тези, които са привърженици на Лунната диета.

29 април, четвъртък – намаляваща Луна в Скорпион. Като в сряда

30 април, петък – намаляваща Луна в Стрелец. Денят не е подхдящ за започване на нови проекти, а трябва да се приключват задачите от миналите дни. И се опитайте да мислите позитивно.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории