Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп Април

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп Април

Разположението на планетите през първата половина на април говори за космическо спокойствие. През този период ще бъде поощрявана личната инициатива, стремеж към яркост и различие и най-вече към самостоятелно постигане на желаните цели. Началото на април може да донесе успехи в творческата дейност, в спорта, затова и тези направления през периода са много перспективни.

През първата половина на април Меркурий ще се движи по зодиакалния знак на Телец, което ще способства за обмислянето и приемането на практически решения. Сега те могат малко консервативни, а самото вземане на решания малко забавено от обикновеното. Но точно във взематите спокойно и добре обмислени решения се състои вероятността за успех на реалкизацията на взематото решение.

Разположението на звездите през втората половина на април ще се окаже къде по-напрегнато и трудно. През този период заради ненавремнно вземане на някои решения, натрупване на несвършени задачи и задължения предвижването напред ще бъде трудно.

Новата опизиция между Сатурн и Уран може да засили икономическата ситуация, да ни върне към проблемите на реалния живот, да ни помогне да се откажем от илюзиите и това ще се случи на фона на сложни, кризисни и напрегнати ситуации. Сега не е подходяю момент за стартиране на нови идеи и проекти – напротив трябва да се завършват и доработват започнатите проекти.

Доколкото всеки от нас има някаква недовършена работа през втората половина на април предвижването напред ще бъде трудно.

За личните отношения април е благоприятен месец. В съществуващите отношения цари хармония и стабилност. Не е характерна висока духовност и страст, но можете да се радвате на земните радости и общуването с любимия човек в пълен размер.

Новите запознанства и отношения ще бъдат удачни и стабилни.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории