Последни Рецепти
Последни Статии

Опасни диети

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Някои диети могат да бъдат опасни за здравето. Британски диетолози направиха списък на
най-опасните диети.

диета
На първо място е диетата на Дюкан, която се следва от Дженифер Лопес и Жизел Будхен. Сам Пиер Дюкан признава, че може да се наблюдават странични ефекти като запек, отпадане на силите, неприятен дъх в устата и от личен опит мога да добавя цистит (доколкото когато спазвах диетата за първи и единствен път имах такъв проблем)

На второ място е диетата под име KEN – кетонно пар ентерално хранене Добре е, че не знаех, че има и такава диета – представлява хранене направо, чрез тръбичка, която е в носа, не се изключва. За нормална работа на стомаха се пият слабителни. Така отслабват някои от топ моделите.

Капкова диета – представлява вливане на хранителни вещества венозно.

Алкорексия – опасна диета, доколкото в нея сладките и мазни храни се заменят с алкохол. Такава диета може да нанесе много вреди на организма.

Диета OMG – включва интензивни упражнения, студени вани, много кафе и малко храна. Тази диета може да напомня за храненето на някои офис работници, но стойте далече от такива крайности.

Лято е! Време за море, за плаж, за басейн. Слава богу данък за наднормено тегло и целулит не вземат, но ако ние сами себе си уважаваме ще полагаме през цялата година грижи за нас, за това как изглеждаме. Няма да стане като с вълшебна пръчица и да заприличаме на топ модел, но ако всеки ден през цялата година спортуваме и се храним здравословно няма да имаме нужда от това.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории