Свинско със зелен лук
Добави към моето меню
Свинско със зелен лук
или рецепта за бъркани яйца с много зелен лук, моркови, гъби и малко свински бут (по еленски) или бекон – вкусно, лесно, много апетитно и поднесено със зелена салата и диетично
100 гр гъби
2-3 моркова
2 връзки зелен лук
200 гр бекон
6 яйца
1 с.л. зехтин
* Гъбите се нарязват на парчета, морковите на пръчици. Зеленият лук ба ситно и бекона;
* В дълбок тиган уок се загрява зехтина и се прибавят гъбите и морковите, разбърква се до полуготовност;
* Добавя се бекона и се разбъква около 2-3 мин след което се прибява и яйцата;
* Когато яйцата стегнат се прибавя нарязания зелен лук и ястието се поднася.