Последни Рецепти
Последни Статии

Пържоли със зеленчуци и ньоки

Добавено в Наши гости, Ястия с пиле, Ястия със свинско

Добави към моето меню

Пържоли със зеленчуци и ньоки
Рецепта споделена от Ели Сотирова
Вечерята в почивните дни трябва да е по-вкусна, по-богата, нали се е събрало цялото семейство. Рецептата може да се приготви с пилешки или свински пържоли
pyrzholi s gybi
Продукти
4 пилешки пържоли (2 пилешки гърди,около 600 г)
400 г гъби
2 моркова, 200 г
2 глави кромид лук, 200 г
200 г Ньоки
Подправки сол и смелен черен пипер на вкус

Начин на приготвяне
• Пържолите се запечатват на бърз огън, за около 2-3 мин
• Задушават се гъбите, нарязани на парчета, кромид лука, морковите на кръгчета
• Пържолите се подреждат в тава, добавят се зеленчуците
• Пече се на 180 градуса около 1 час, до готовност
• За гарнитура поднесете ньоки или ризото
Да ви е сладко

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории