Последни Рецепти
Последни Статии

Какво да приготвим с пуешко филе

Добавено в Ястия с месо

Добави към моето меню

Какво да приготвим с пуешко филе

Търся идеи за приготвяне на пуешки филета от бяло месо, нещо сочно….. Последния път правих роленца и се получиха прекрасни, сега се чудя какво да бъде? Моля споделете

Това е въпрос на Milena Keranova зададен на Facebook страницата Рецепти и вашите отговори

Ivan Daskalov Режат се на 1 см. и се мариноват със сол, черен пипер, соев сос, лимон и малко сух босилек.
Запичат се на тефлонов тиган намазан с малко масло до розово, или по 2-3 мин. от страна.
Svetla Hell Georgieva Бързо и лесно: Мариноват се за кратко /15-20 мин/ със сол, черен пипер и мазнина /според вкуса/. Запичат се на грил тиган или скара /времето зависи от дебелината/.

Диана Павлова
500 г филе
3 яйца
60 г кашкавал
2 с.л. брашно
3 с.л. брашно за овалване
3 с.л. галета
Копър – ½ вр.
Магданоз – 1/2вр.
черен пипер, сол
олио.
• Филетата се поръсват със сол и черен пипер. Овалват се в брашно.
• Приготвя се смес от настъргания кашкавал, брашното, галетата, копъра, магданоза и яйцата. Ако е много гъсто може да се прибави малко вода. Прибавяме сол и черен пипер.
• Филетата се потапят в сместа. Редят се в тава покрита с хартия за печене. Всяко филе се поръсва с малко олио. Покриваме тавата с фолио. Пече се при 220 градуса. Когато са полуготови, фолиото се маха и се дозапича.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории