Яйца по панагюрски
Добави към моето меню
- 8 яйца (по 2 за порция)
- 200гр краве сирене
- 1 кофичка кисело мляко
- 2 с.л. оцет
- 1 ч.л. червен пипер
- 1 с.л. олио
- 2 скилидки чесън
В тенджера, пълна до половината с вода слагате 2 с.л. оцет. Завирате водата, след което я одръпвате от огъня и счупвате от ниско яйцата, като внимавате да не се разпилеят и препокрият. Връщате обратно на огъня и след около 5 мин яйцата са готови.
Изваждате ги с решетеста лъжица и слагате в чиния. Отгоре натрошавате сирене. Заливате с разбитото кисело мляко със счукания чесън. Запържвате олито с червения пипер и поливате отгоре яйцата.
Ястието е много е бързо, вкусно и икономично и е подходящо ястие за всеки сезон.
hahaha yastiya bez meso.
ooo keksa s yabalkiiiiiiiii.
ima meshta det sa hubavi no ima meshta det sa grozni po tocno gorcivi.
niye sme po hubavi ot vsicki I brotovcetkata mi sevi no nyama snimkata yi tuk.
eyde povece ot tuk nyama the pisha ne se izlagayte.
mmmmmmmmmmmmmmm,,, vkysno
mmmmmmmmmmmmmmm,,, vkysno
mmmmmmmmmmmmmmm,,, vkysno
mmmmmmmmmmmmmmm,,, vkysno
mmmmmmmmmmmmmmm,,, vkysno
mmmmmmmmmmmmmmm,,, vkysno
mmmmmmmmmmmmmmm,,, vkysno
mmmmmmmmmmmmmmm,,, vkysno
mmmmmmmmmmmmmmm,,, vkysno