Последни Рецепти
Последни Статии

Омлет по милански

Добавено в Ястия без месо

Добави към моето меню

  • 250 гр гъби печурки
  • 4-5 скилидки чесън
  • 1/2 връзка магданоз
  • сол, черен пипер на вкус
  • лимонов сок
  • 8 яйца
  • 2 с.л. мляко
  • 250 гр кашкавал
  • 2 с.л. олио

В мазнината задушавате гъбите, нарязани на ивички. Прибавяте нарязания махданоз и чесън. Подправяте на вкус със сол, черен пипер, лимонов сок.

В сгорещен тиган изливате разбърканата леко смес от яйцата, млякото и настъргания кашкавал. Оставяте да стегне малко сместа и прибавяте плунката от гъби.

Пържите и от двете страни, като палачинка.

Сервирате със зелена салата.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории