Последни Рецепти
Последни Статии

Книжен кебап по плевенски

Добавено в Ястия с месо

Добави към моето меню

  • 1 кг свинско месо от филето
  • 250 г гъби
  • 4-5 глави кромид лук
  • 1 к.ч. бяло вино
  • 1/2 ч.ч. краве масло
  • 1 червен домат или 1 ч.л. лютеница/пюре
  • чубрица
  • лютиви пиперки
  • сол
  • черен пипер

  • Нарежете месото на хапки, като за шишчета, и към него прибавете ситно нарязаните лук, домати и гъби, черният пипер, чубрицата, виното и сол на вкус
  • Оставете сместа да престои 24 часа на гладно място.
  • В 5 хартии, намазани с масло, сложете по 1/5 от сместа добавете по 1 люта пиперка и 1/5 от маслото.
  • Увийте кебапа в хартията и изпечете.

Ястието се поднася топло

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории