Последни Рецепти
Последни Статии

Кухненски робот за Коледа

Добавено в Готварски техники

Добави към моето меню

за такъв подарък мечтае всяка домакиня

Робот се превърна в най-верния помощник на шеф Манчев и шеф Шишков в кухнята. Двамата майстор-готвачи получиха истински Коледен подарък – най-новия кухненски робот Silver Crest, който всички любители кулинари ще могат да намерят в магазините на Lidl от тази събота, 2 декември.

robot lidl
Кухненски робот е най-новото предложение на Lidl както за майстор-готвачи, така и за любители кулинари

Това е изключително удобен уред – пускаш го и спокойно можеш да отидеш да правиш нещо друго“, коментира шеф Шишков, докато буквално за секунди разбива цяла купа сметана. „Най-хубавото обаче е куката за тесто, която е супер удобна, когато трябва да месиш тесто, което изисква да са ти студени ръцете“, допълва той.

С него може да приготвите питка, смес за палачинки и кекс, торти, тесто за паста. Може да се направи дори и майонеза“, обобщава удобствата на уреда и шеф Манчев.

Кухненският помощник е изключително подходящ за месене, разбъркване и смесване. Освен бъркалка за месене на тесто, към него има още блендер, 10-степенна настройка на скоростта с допълнителна функция на пулсиране, изключително мощен мотор, подходящ за разбъркване на тежки теста, голяма сваляща се купа от благородна стомана и още много други допълнителни възможности, в които клиентите на веригата ще могат да се убедят съвсем скоро.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории