Последни Рецепти
Последни Статии

Романтична вечеря

Добавено в Дом & Семесйтво, Любопитно

Добави към моето меню

Романтична вечеря за Свети Валенти
следвайте вашето желание

Когато двама влюбени са заедно те имат много по-интересно занимание от храната. На тях им е достатъчно да бъдат заедно само дори.

romantic diner

За да изразиш любовта си не са необходими чудеса от храброст.
Малките неща в правилния момент и малкото споделено време означават много повече – начало на път, едно усмихнато утре – Love to be loved

И така какво е романтичната вечеря – за да бъде такава е необходимо да бъдат двама, които има какво да споделят. А когато са двама и са влюбени храната не е най-основното и все пак енергия винаги е необходима.
Да организираш романтична вечеря и да поднесеш домашно приготвена храна, от двамата, това е чудесно допълнение към една празнична вечер.
Вкусно и красиво, леко и здравословно – да храната може да бъде такава и да ви настрои лирично и да зареди с енергия. Всъщност може и само пилешка пържола да приготвите и задушени гъби с много магданоз и зелен лук, но когато сте двамата и неговата ръка е на кръста ви и има чаша червено вино, е тогава няма как да не бъде вкусно и много апетитно.

За да създадете нужното настроение ще ви помогнат подправките, които са богати на афродизаици, ядките и черния шоколад. Не пропускайте и месото – то може да пробуди древните инстикти на ловеца в любимия.

Главното, не трябва да предлагате всички блюда на любимия наведнъж, защото може и да не дочакате романтичното продължение на свещи. Колкото и да е странно или не, трябва да останете леко гладни.

Главното, както и в любовта и в кулинарията е да не забравите да проявите своята фантазия когато оформяте храната и я поднасяте.

romantic diner 2

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории