Руло с праскови
Добави към моето меню
Руло с праскови
Рецепта споделена от Hristina Koleva
Продукти:
125 г краве масло,
праскови от 2 компота,
5 яйца,
5 с. л. захар,
5 с. л. брашно,
2 ванилии
Начин на приготвяне
• Разтопеното масло се изсипва в широка тава и върху него се нареждат отцедените парченца праскови.
• Яйцата се разбиват със захарта на пяна, прибавя се брашното и ванилията.
• От тази смес се отделят 3-4 лъжици и се оцветява с 1 с. л. какао.
• Яйчената смес се изсипва върху прасковите.
• Кафявата смес се разпределя неравномерно и с лъжица се правят шарки.
• Пече се до готовност.
• Още топло рулото се обръща върху хартия, поръсена с кристална захар.
• Навива се на руло и се оставя да се охлади.