Последни Рецепти
Последни Статии

Бандата на свежите Stikeez

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Бандата на свежите Stikeez пристига в Lidl тази пролет
Малките гумени фигурки ще учат малчуганите на здравословни навици

Най-новата колекция Stikeez “Свежо от хладилника” идва за първи път тази пролет в Lidl под формата на свежи храни. С нея децата могат да се забавляват и едновременно с това лесно да опознават здравословните храни от ежедневието.

Петата подред Stikeez колекция включва 24-ма свежари – група авантюристи от Страната на храната, скокливи, смели и нетърпеливи. С идването на пролетта в родината им става все по-топло, а те искат да останат свежи възможно най-дълго. Затова и скачат дръзко в мисията на живота си – превземане на ледена крепост „Хладилника“!

unnamed

Кроасанът Франсоа, репичката Рейчъл, чушката Пол, кашкавалът Честър, пилето Джиджи са само част от свежите Stikeez герои, които са сред предпочитаните от малчуганите продукти. С новите цветни фигурки опознаването на здравословните храни се превръща в приятно забавление за децата.

Новата колекция Stikeez „Свежо от хладилника“ ще бъде достъпна във всеки магазин на веригата от 04.03.2019 г. до 31.03.2019 г. или до изчерпване на количествата. За всеки 15 лв. от стойността на покупката от един касов бон, всеки клиент получава безплатно 1 бр. от най-желаните от малчуганите гумени фигурки.

За най-големите фенове на новата колекция Stikeez има специално подготвен колекционерски албум във формата на хладилник, в който има място за всички 24 фигурки, както и специална колекционерска чанта. Те могат да бъдат допълнително закупени във всеки магазин на веригата. За да е пълно забавлението, за малчуганите има и специална бордна игра с любимите герои, която може да бъде свалена от сайта на веригата от понеделник, 4 март: www.lidl.bg/stikeez

Stikeez

Новите фигурки Stikeez – симпатични, забавни и с формата на любими и вкусни продукти – дават и свежи идеи на родителите какво да сложат в кутията за училище на своето детето. В помощ за планирането на ежедневното меню на малките палавници, Lidl предлага и подбрани вкусни и балансирани рецепти, с които родителите могат да примамят на трапезата дори и най-претенциозните малчугани.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории