Последни Рецепти
Последни Статии

Най-стресовото време от деня

Добавено в Дом & Семесйтво

Добави към моето меню

Най-стресовото време от деня

По кое време на деня сме подложени най-много на стрес?
Наблюдението е проведено над 2 000 семейства и е установено, че за съвременните майки най-стресови са следните ситуации.

mama

Най-стресовото време за майките, които малки деца е сутрин, по-точно 8.25 часа. Именно, когато майката израща детото в детската градина или на училище стресът достига своя пик.
Повече от 30% от съвременните майки буквално “излизат от кожата си” когато обличат детето сутрин, а 21% – когато детето сутринта трябва да закуси.

Този висок процент се обеснява с това, че децата много често не слушат, капризничат или се обличат много бавно, като в същото време майката трябва не само да го заведе на детската градина, но и самата тя да се проготви за работа и да стигне навреме.

Тук помага организацията и 20 минути в повече в аванс, време което майката да има за себе си за да се приготви за деня, както се казва да изпие първото кафе за деня и да може да проконтролира спокойно подготовката за училище на детето.

Около 40% от анкетираните дами, споделят, че най-стресовото време е сутрин, когато отиват сами с колата на работа. Нормално в тези задрсътвания, където нищо почти не зависи от теб.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории